Brown chce riešiť prepojenie tímov Red Bullu, Ricciardovo najrýchlejšie kolo vyvoláva otázky | Magazín F1 - F1online.sk

Jasne ze maju naskok ako krava. Norris cely prvy stint Verstappenovi nadeloval cca 0,8s na kolo.

Mne je jedno kto to vyhra, benzin ci chleba lacnejsi nebude, ja budem spat dobre aj ked to vyhra Norris. Na rozdiel od par vtipalkov tu na fore, ktori sa budu este mesiac po skonceni sezony budit v prepotenej posteli a rano sr4t krv ked to Verstappen udrzi. Ak Norris poriadne zaberie, este to moze dat, ale uz potrebuje aj Piastriho aby bral body Verstappenovi. A nieco mi hovori, ze ak bude mat Hamilton prilezitost, tiez nejako pomoze Norrisovi (z lasky k Verstappenovi) :smiley:

2 Likes

Ja by som sa spytal Ricciarda , ci by siel po najrychlejsie kolo aj v pripade , ked by ho mal Verstapen . Mimochodom, za posledne roky mal Verstapen desiatky najrychlejsich kol , ani ani raz sa nestalo , ze by mu ho niekto z B-eckoveho RB snazil vyfuknut .

1 Like

Bodovat FL je nesmysl, naopak vitez Q si bod zaslouzi. zadny prostor pro spekulanty.

Milionkrat sa stalo ze FL vyfukol niekto z nebodovanej pozicie, zbytocne sa to tu zasa nafukuje lebo ide o RBR

1 Like

No ale nejsme na zacatku sezony a jde do tuheho.

1 Like

Nic se nenafukuje, jen víme proč se to tak nějak stalo, že.

3 Likes

Keby ho zajazdil KMag tak by sme to neriesili

1 Like

Přesně tak, proč by jo.

Mas na to iny pohlad, ja v tom ziadnu konspiraciu nevidim, tak dik za diskusiu

Jako že by si Ricci dojel pro nej kolo i kdyby ho měl Max? Ok :grinning: Kdežto Magnussen by si ho chtěl získat opravdu pro sebe a bylo mu buřt kdo ho právě má.

To ci by to ricci spravil aj keby ho mal max, to skratka nevieme. A tu to konci

Naopak, cítím že to teprve začíná a bude se popírat zjevné že? :smile:

3 Likes

Ach boze…

On to niekto potvrdil, ze rbr dal vcarbu echo nech to ricci spravi?

Zbytok su len tvoje dohady

30 sekund je fuc tak pekny den

1 Like

Je dobře, že Brown toto téma otevírá.
Protože to, co se stalo resp. jak fungují spolupráce pod jednou střechou, tak to není dobře.

“Část mě - nemyslím to proti Landovi - ale část mě doufám, že Max vyhraje o jeden bod, protože si myslím, že jsem tam zaručil opravdu pěkný vánoční dárek, pokud ano,” řekl Sky. :grinning:

3 Likes

Právě že 1 bod je fuč…

2 Likes

Super, takze ricci sa chcel odvdacit kamosovi maxovi takymto darcekom

A kde sa teda pise ze rbr dalo vcarbu echo nech to ricci spravi?

Lebo to co si postol je len skutok jednotlivca

2 Likes

Poslal ho tam tým, on to neměl v úmyslu. Hele to je o zavírání očí, tak je měj zavřený no. Ano, dokázat to nemůžeme, ale hrát si na blbce nebudeme.

1 Like

A pozor až Zak příjde na to jak Maxovi pomáhal několikrát v kvalifikaci Hulky.
Hned bych ty vazby RB a Haasu zakázal :stuck_out_tongue:

3 Likes

Team ho tam poslal lebo mu chceli dat pekne gesto na jeho zjavne poslednom zavode kariery.

Ked mas nad tym zavrete oci tak ich maj ale blbcov tu robit nemusime