Brown chce riešiť prepojenie tímov Red Bullu, Ricciardovo najrýchlejšie kolo vyvoláva otázky | Magazín F1 - F1online.sk

Jsem si neuvědomil, že Colapiňďa byl hned za ním.
Jsem myslel, že tam byla větší gapa než 1,5s.
Moje chyba.:grimacing::grimacing::grin:

1 Like

Nemusíš, Ježek tu nikdy nevstupoval nestranně, vždycky si našel důvod, proč jít proti jedné straně a obahkovat druhou :slightly_smiling_face:

2 Likes

Však to myslím i sám napsal že proč by jsme čekali že bude nestranný :smile: Obušek od Mattiho zní jako dobrá věc :grinning:

2 Likes

Ten byl vzdycky chycenej a kulhal na jednu nohu, jeho lidi ho meli radi…

2 Likes

@Matti tri komenty nado mnou su presne to o com ti pisem

Verim ze tebe sa to nestane a budes silnejsi ako ja :+1::hedgehog::hedgehog:

2 Likes

Tři komentáře vyvrací tvé nepravdivé tvrzení, to je vše

Hlavně neber úplatky, ten poukaz ber jen jako dar :wink: :grinning:

1 Like

@Situs @Hedgehog @HellHogr

Ja tu fakt nechcem riesit nikoho stare spory.
Mrzi ma, ze ste sa viaceri v minulosti posekali, lebo viem, ze viete aj vecne a slusne…

Podla mna je pravda, ze jezek je casto zatahovany do konfliktov a to urcite nie je prijemne.
Na druhej strane ja vidim aj nerovnaky meter na rovnake/podobne situacie, ked ide napr. o komentare na “alzakov”, co vobec neznamena, ze suhlasim so vsetkym co pisu, alebo sa mi to paci, ale vtedy sa tu skor ako hladanie “pravdy” prejavuje vojna gangov :smiley:
A nech uz bola minulost akakolvek, niektore utoky na HellHogra ktore som videl, boli nie len ze neadekvatne, ale celkovo by sa v diskusiach nemali objavovat.

A to nepisem, aby som z neho robil obet a chudacika, ani aby som rozdeloval podiel viny, ale preto, co pisem uz dlhsie, ze to nie je ciernobiely problem a preto nie je podla mna spravne ukazovat iba na niekoho a nevidiet celok, lebo tym sa nic nevyriesi. Skusme vsetci, aj s chybami ake mame, navzajom sa neurazat a nebojovat doslova, a miestami kludne aj horlivo az iskrivo, ale slusne, diskutovat :slight_smile:
Ak to nejde, radsej sa takej debate vyhnut…

4 Likes

:hedgehog::hedgehog::hedgehog::+1::+1::+1:🫡🫡🫡 ​

Tady zadnej policajt nejni potreba, jakoze zavolame Foltyna :rofl: proste modri dostali vyprask a potvrdila se konzistence upadku, tak vylezli jak cervi, zalezou a zas bue klid.

Hlavne vy :joy: to by bolo snad este horsie jak toto vyplakavanie vase teraz :v:

2 Likes

Proč by mě to mělo vadit?
To, že vezme nejrychlejší kolo dvojka týmu soupeři je naprosto legitimní a děje se to často.

2 Likes

Jsem rad ze se na zasade shodneme. :handshake:

No jeje, ze to nekdy myslim z legrace a nekdy troluju. Mam pocit ze temer vyhradne se to tyka Hamiltona :grin:. A pokud je to pozitivne tak vyhradne Maxe. 🫠

Takze ano, nekdy to prehanim, ale ja se netajim tim ze umim bejt sakra neprijemnej v diskuzi. Ale mam pocit, ze tu diakuzi stale vedu o tematu a mam nazor. Nevedu ji stylem, ze vlastne jako nazor nemam a jen pisu hesla a provokace.

Sve nazory na Hamiltona a Maxe pisu a vetsinou jasne zduvodnim proc to pisu. Ale zase tak vazne to neberu, takze si nekdy dovolim i trosku faul. :grinning:

A i kdybys fandil Hamiltonovi, tak bys myslim zrovna ty se mnou zasadni problem nemel, protoze ja ho sice rad nemam pro jeho povahu a reci, ale soucasne ho radim mezi nejlepsi piloty vsech dob.

A pokud ja diskutuji s nekym kdo nema rad Maxe, ale uzna jeho kvality, tak mi fakticky na nicem jinem nezalezi.

A to plati o fanouskovi kazdeho pilota. Respekt je zakladni predpoklad kazde diskuze.

8 Likes

To ze si riciardo zobral FL je naprosto legitímne a neporusuje to absolutne nic :handshake: skoncil si?

Treba zase plakat (nie u admina) ale u FIA, aby si nastavila poriadne pravidlá atd atd :wink:

2 Likes

Říkáš, že to je naprosto legitimní, a v další větě napíšeš, abych šel za FIA, aby si pořádně nastavila pravidla.

Tak přeci jen se ti to nezdá ok.
Takhle mi to stačí. :slightly_smiling_face::+1:

2 Likes

Ano pisem lebo places na nesprávnom hrobe. Nech si fia nastavi pravidlá aby to bolo nelegitimne a potom sa mozme bavit :joy: viac uz ti to vysvetlovat nejdem snad si to pochopil správne :pray::roll_eyes:

3 Likes

Moc dobře to chápu. Neboj sýre. :slightly_smiling_face::+1:

1 Like

To je skvelé, snad sme sa zhodli uz na niečom :sunglasses::v:

@Hedgehog určitě žádný policista fóra nebyl. Pokoušel se hrát roli dobré duše a usmiřovatele a nevrátilo se mu to v dobrém. A pak si prostě nenechal všechno líbit.

Dál se k tomu nechci vyjadřovat.

2 Likes

To som ani netvrdil :slight_smile:
Ja som len reagoval na @rHapo prispevok kde to spomenul a viacmenej sme to podla mna obaja mysleli s humorom…

2 Likes