Jsem si neuvědomil, že Colapiňďa byl hned za ním.
Jsem myslel, že tam byla větší gapa než 1,5s.
Moje chyba.
Nemusíš, Ježek tu nikdy nevstupoval nestranně, vždycky si našel důvod, proč jít proti jedné straně a obahkovat druhou
Však to myslím i sám napsal že proč by jsme čekali že bude nestranný Obušek od Mattiho zní jako dobrá věc
Ten byl vzdycky chycenej a kulhal na jednu nohu, jeho lidi ho meli radi…
@Matti tri komenty nado mnou su presne to o com ti pisem
Verim ze tebe sa to nestane a budes silnejsi ako ja
Tři komentáře vyvrací tvé nepravdivé tvrzení, to je vše
Hlavně neber úplatky, ten poukaz ber jen jako dar
Ja tu fakt nechcem riesit nikoho stare spory.
Mrzi ma, ze ste sa viaceri v minulosti posekali, lebo viem, ze viete aj vecne a slusne…
Podla mna je pravda, ze jezek je casto zatahovany do konfliktov a to urcite nie je prijemne.
Na druhej strane ja vidim aj nerovnaky meter na rovnake/podobne situacie, ked ide napr. o komentare na “alzakov”, co vobec neznamena, ze suhlasim so vsetkym co pisu, alebo sa mi to paci, ale vtedy sa tu skor ako hladanie “pravdy” prejavuje vojna gangov
A nech uz bola minulost akakolvek, niektore utoky na HellHogra ktore som videl, boli nie len ze neadekvatne, ale celkovo by sa v diskusiach nemali objavovat.
A to nepisem, aby som z neho robil obet a chudacika, ani aby som rozdeloval podiel viny, ale preto, co pisem uz dlhsie, ze to nie je ciernobiely problem a preto nie je podla mna spravne ukazovat iba na niekoho a nevidiet celok, lebo tym sa nic nevyriesi. Skusme vsetci, aj s chybami ake mame, navzajom sa neurazat a nebojovat doslova, a miestami kludne aj horlivo az iskrivo, ale slusne, diskutovat
Ak to nejde, radsej sa takej debate vyhnut…
🫡🫡🫡
Tady zadnej policajt nejni potreba, jakoze zavolame Foltyna proste modri dostali vyprask a potvrdila se konzistence upadku, tak vylezli jak cervi, zalezou a zas bue klid.
Hlavne vy to by bolo snad este horsie jak toto vyplakavanie vase teraz
Proč by mě to mělo vadit?
To, že vezme nejrychlejší kolo dvojka týmu soupeři je naprosto legitimní a děje se to často.
Jsem rad ze se na zasade shodneme.
No jeje, ze to nekdy myslim z legrace a nekdy troluju. Mam pocit ze temer vyhradne se to tyka Hamiltona . A pokud je to pozitivne tak vyhradne Maxe. 🫠
Takze ano, nekdy to prehanim, ale ja se netajim tim ze umim bejt sakra neprijemnej v diskuzi. Ale mam pocit, ze tu diakuzi stale vedu o tematu a mam nazor. Nevedu ji stylem, ze vlastne jako nazor nemam a jen pisu hesla a provokace.
Sve nazory na Hamiltona a Maxe pisu a vetsinou jasne zduvodnim proc to pisu. Ale zase tak vazne to neberu, takze si nekdy dovolim i trosku faul.
A i kdybys fandil Hamiltonovi, tak bys myslim zrovna ty se mnou zasadni problem nemel, protoze ja ho sice rad nemam pro jeho povahu a reci, ale soucasne ho radim mezi nejlepsi piloty vsech dob.
A pokud ja diskutuji s nekym kdo nema rad Maxe, ale uzna jeho kvality, tak mi fakticky na nicem jinem nezalezi.
A to plati o fanouskovi kazdeho pilota. Respekt je zakladni predpoklad kazde diskuze.
To ze si riciardo zobral FL je naprosto legitímne a neporusuje to absolutne nic skoncil si?
Treba zase plakat (nie u admina) ale u FIA, aby si nastavila poriadne pravidlá atd atd
Říkáš, že to je naprosto legitimní, a v další větě napíšeš, abych šel za FIA, aby si pořádně nastavila pravidla.
Tak přeci jen se ti to nezdá ok.
Takhle mi to stačí.
Ano pisem lebo places na nesprávnom hrobe. Nech si fia nastavi pravidlá aby to bolo nelegitimne a potom sa mozme bavit viac uz ti to vysvetlovat nejdem snad si to pochopil správne
Moc dobře to chápu. Neboj sýre.
To je skvelé, snad sme sa zhodli uz na niečom
@Hedgehog určitě žádný policista fóra nebyl. Pokoušel se hrát roli dobré duše a usmiřovatele a nevrátilo se mu to v dobrém. A pak si prostě nenechal všechno líbit.
Dál se k tomu nechci vyjadřovat.
To som ani netvrdil
Ja som len reagoval na @rHapo prispevok kde to spomenul a viacmenej sme to podla mna obaja mysleli s humorom…