S humorom, jo jo
(Uniforma je v tretej skrinke)
S humorom, jo jo
(Uniforma je v tretej skrinke)
A obusky su v ktorej?
Takhle se zítra vyfotí Hogr s Ježkem.
Mozno to nie je pekne, ale rozosmialo
Keďže zrejme u nás budú knihy len pre bohatých tak som si to tu prelúskal a napadlo ma postnúť tento obrázok. Maju aj rovnaké pyžamká
Za me si na blbce hraje ten, ktery se snazi bez dukazu tvrdit jak to bylo.
Ja mam svuj nazor nekdo zase jiny. Za blbce je dle me akorat Zak, ktery se snazi pouze “zakricet “ do sveta fakt, ze meli zastavit pro cervene gumy a zajet si ten extra bod sami.
328 komentaru😎. Neni to nejaky rekord?
Ja dam rouhajici myslenku:grin:. Ja bych bral body pro top 15 jezdcu at vidime zavodeni i pod desatou prickou:stuck_out_tongue:
Neni, asi Hogrovi mama vypla pocas dna na par hodin internet. Rekord je 1000+ a hadaj preco. Lebo sa Honzik Groh hadal s celym forom. Ale tam dostal take bomby, ze ho uz aj Situs s Puffom nechali sameho sa uvarit.
Clovek trochu pracuje a ptm tu po par hodinach citak taky shitstorm, ze dovi.
Skap v slovencine v takejto slangovej reci sa vobec nepouziva v doslovnom vyzname, ze by si niekomu prial smrt. Chaby pokus prirovnat to k tomu ako ste sa zabavali alebo zneuzivali ste to, ze @don.pindulanda sa zdoveril s tym, ze mal infarkt. Nikto to nevie opisat lepsie ako on sam a on sa k tomu vyjadril:
Proti tomu mozes pisat co chces a su to len tvoje bezvyznamne klamstva.
A to ako mas oscreenshotovany pomaly kazdy moj komentar, tak to ti pekne udiera na hlavicku. Stavim sa, ze mas v PC folder “Jos”, folder @rHapo , folder @Hedgehog a folder @raptor22 , kde si ukladas nase komentare. Ti vravim, ty si chory z tohto fora.
–
To sa mas cim chvalit, takymito ludmi vo svojom zivote.
–
Prosim ta, popri praci na HR mas casu kolko chces. Preto tam koncia ludia, co realne nic nevedia a nechcu vediet a vo vsetkych korporatoch sa na HR nadava a robi sa z nich sranda. Ten nedavny TikTok trend ich dokonalo vystihuje co su zac.
==
Teraz je @Matti posledna Hogrikova nadej, ale dajme tomu par tyzdnov. Prva kritika Alonsa a bude ohen na streche.
–
Jasne ze nie, jezko bol vzdy na mojej strane, lebo vie kde je pravda.
–
@Hedgehog nepisal si dnes, ze budete opat kamarati s Grohom?
–
Daj tomu 1-2 roky a budes ho aj ty povazovat za ludsky odpad. Jedna vec je nesuhlasit, druha vec je byt zakerny hayzel a klamar.
U tebe nepotřeboval ani měsíc a považuje tě za něj, proto si tě taky blokl, přesto zase dolejzáš. A nezáviď, že dělám job, kterej bys nezvládl a beru lepší prachy.
Zak by mal najprv poupratovať akolo seba až potom riešiť kto s kým kde a ako. Namiesto riešenia banalít tohoto typu by si mali jasne určiť jednotlivé postupy, teda už keď ašpirujú na oba tituly, podľa toho voliť No. 1, a všetko okolo toho.
Si tě vodím, jak psa. Kolik už máš na mě reakcí? 2k?
Máš ma v ignore a reaguješ na mňa, ale ty si ma vodíš. A potom sa čuduješ, že sa z teba smejú, že si tupý, že máš o ničom školu atď.
A ešte si aj v tej tvojej hlavičke namýšľaš koľko mám na teba reakcií. Si si opäť pekne uletel Honzie.
PS: Už si sa vyplakal dostatočne? Mamka ti spravila kašu odvahy na večeru?
Tak už víc, jak 2k? Ale tak co se divím, když si tu zakládáš další účty, jen abys mi tu furt vypisoval, jak zamilovaná 15
Neviem, podla mna uz sa to blizi k “odmene za odjazdenie preteku”. A to pri dnesnych autach nie je velke umenie. Ale zasa zalezi na rozlozeni sil. Kedysi bodovali len siesti, ale napriklad zaciatkom noveho milenia jednoznacne drzali opraty Ferrari, McLaren a Williams. Jeden by povedal, ze ostatni su bez bodov, ale nebolo to tak a casto bodovali aj ini. Vtedy jazdci viac chybovali, castejsie zlyhavala technika, nebolo vsetko na takej urovni ako dnes a bol tam aj prvok nepredvidatelnosti. Dnes to casto omiela Alonso, ze daleko pred nimi su RBR McLaren Ferrari a Mercedes, takze oni mozu mierit max na jeden, dva body. Keby body boli natiahnute az na 15tu priecku, budu nadavat ini, ze bodovane miesta su rozdane. Jasne ze su, ked nemate auto na lepsie miesto.
Na toto nemam jednoznacny nazor. Ci by sa to aplikovalo alebo nie, plati “je to rovnake pre vsetkych” a podla toho sa cele pole musi zariadit.
Samozrejme , drive tech faktoru co ovlivnili dane zavody bylo vice … dnes uz ani safety car nevyjizdi tak jako drive
Ja to myslel tak, ze mi prijde , ze kamera sleduje jen deni v top 10 a zbytek je do poctu … Protoze klidne receno, opravdu se od 11 mista nejezdi " o nic" … proto jsem myslel, co by mohlo okorenit zavodeni pro me jako fanouska od 10 mista dolu … chapu, ze vse ma sve pro a proti … presto si myslim ,ze by to mohlo prinest “vetsi sou” … ale stejne tak si myslim, ze se to nikdy bohuzel nestane.