Brown chce riešiť prepojenie tímov Red Bullu, Ricciardovo najrýchlejšie kolo vyvoláva otázky | Magazín F1 - F1online.sk

Nemožem ho poznať osobne, lebo zdielanie svojích socálnych sietí berie ako zdielanie osobných informácii. Tak tažko sa k nemu dopracujem

Ne, že by som mal záujem

1 Like

Vy modri a ten vas slavny zavodni tym jste ostuda cele F1 komunity nejen tady ale celosvetove, bez se stydet mas na to 30s :snail:

Ďakujem, od homofóba jak ty to je pochvala

6 Likes

Jednou někoho napadne oznámit Hogrovo šéfové v Merkle DACH jak využívá pracovní dobu a postnout tam jeho best of.

7 Likes

Nechcem byt rozhodca, tak mi das rovno policajta? :smiley: Dik, ale radsej nie hehe.

Aj ked teda obuskom trestat by bolo koho, aj teba :stuck_out_tongue:

Ako som uz pisal, kratka zapalna snura :slight_smile:

7 Likes

To @Hedgehog mal v minulosti rolu tu robiť poriadky ale vidíš jak to dopadlo. Tiež bol taký neutrálny na začiatku jak ty :smiley:

Ja si berem k srdcu tvoj prvý strike.

7 Likes

Ty jses teplonaut ja jsem zapomnel, slusne se ti omlouvam :face_vomiting:

Já myslel, že tyhle praktiky vymizely po 89’.

2 Likes

Tak predsa je to jeho (@Hedgehog) chyba :smiley:
A ty by si mal vediet, ze policajtov ludia vacsinou radi nemaju, tak si to odniesol jezek kvoli tebe? :stuck_out_tongue:
Aby tu na poriadok nebolo treba smetiara…

Ale teraz trochu vaznejsie, neviem ako tu vsetko bolo, ale zjavne ste si rozne tabory ublizili a kazdy moze daco vytahovat. Minulost sa uz nezmeni, ale skusme sa z nej poucit a nepridavat do buducna dalsie krivdy :slight_smile:

Policajtov nemajú radi len gauneri :smiley: (a ja dialničiarov :face_with_symbols_over_mouth:)

Ricciarda sa na to tlacovke pytali a povedal ze mu to “nakazal” jeho inzinier, asi tolko k tomu :slight_smile:

1 Like

Ano tak to bylo. :grinning:

1 Like

Přitom Perez byl 10, mohli povolat jeho.
Mohli se chvástat, jak to udělali skvěle.

A všichni by jim u toho tleskali i nohama. :slightly_smiling_face:

2 Likes

Hlavně Colapinto :grinning:

1 Like

Ja som sa totiz zo zaciatku mojho posobenia angazoval v tachto “sporoch” presne ako ty a rolu policajta som dostal od ostatnych :smile:

Fanatický uctívač největšího bonzáka s tím musí být v souznění.

Zacinam sa bat :smiley:

1 Like

4 Likes

prisli by o bod do kontrukterskeho sampionatu za 10 miesto. zvolili pre nich lepsie riesenie, aj ked je pravda ze presne to ukazalo preco by nemal mat nikto 2 timy na roste… A teda ja si dobre pamatam ako ochotne sa vcarb vzdy uhyba redbullom a ako nahodne kopeckrat naplanovali pitstop aby padli za vcarb… :smiley:

Lenze potom Hogrik vyzadoval jednostrannu podporu, stale ta otravoval s tym, co mu chudacikovi vsetci bezdovodne robia, vypisuju, postoval ti to kazdy den, len aby si uznal ze on je ten co ma pravdu a jemu vsetci ublizuju. Na to stacilo napisat, ze ani on nie je bez viny a voila, hned si bol v tabore tych zlych :smiley:

To iste mal pokial viem aj david :smiley: same vystrizky z diskusii nanho Grohik posielal, nariekal ze je to tu toxicke a ked david nepovedal “Ano Honziku mas pravdu, kluci jsou na tebe zli a pritom jsi nic spatneho neprovedl.” tak sa dostal do nemislosti aj on.

Bolo to ako cez kopirak :smiley: Akurat ty si tusim vydrzal markantne dlhsie so snahou o normalnu diskusiu s Honzikom. No offence daviiide :smiley:

Mattiho to asi caka tiez, otazne je kedy :smiley:

6 Likes