Nemožem ho poznať osobne, lebo zdielanie svojích socálnych sietí berie ako zdielanie osobných informácii. Tak tažko sa k nemu dopracujem
Ne, že by som mal záujem
Nemožem ho poznať osobne, lebo zdielanie svojích socálnych sietí berie ako zdielanie osobných informácii. Tak tažko sa k nemu dopracujem
Ne, že by som mal záujem
Vy modri a ten vas slavny zavodni tym jste ostuda cele F1 komunity nejen tady ale celosvetove, bez se stydet mas na to 30s
Ďakujem, od homofóba jak ty to je pochvala
Jednou někoho napadne oznámit Hogrovo šéfové v Merkle DACH jak využívá pracovní dobu a postnout tam jeho best of.
Nechcem byt rozhodca, tak mi das rovno policajta? Dik, ale radsej nie hehe.
Aj ked teda obuskom trestat by bolo koho, aj teba
Ako som uz pisal, kratka zapalna snura
To @Hedgehog mal v minulosti rolu tu robiť poriadky ale vidíš jak to dopadlo. Tiež bol taký neutrálny na začiatku jak ty
Ja si berem k srdcu tvoj prvý strike.
Ty jses teplonaut ja jsem zapomnel, slusne se ti omlouvam
Já myslel, že tyhle praktiky vymizely po 89’.
Tak predsa je to jeho (@Hedgehog) chyba
A ty by si mal vediet, ze policajtov ludia vacsinou radi nemaju, tak si to odniesol jezek kvoli tebe?
Aby tu na poriadok nebolo treba smetiara…
Ale teraz trochu vaznejsie, neviem ako tu vsetko bolo, ale zjavne ste si rozne tabory ublizili a kazdy moze daco vytahovat. Minulost sa uz nezmeni, ale skusme sa z nej poucit a nepridavat do buducna dalsie krivdy
Policajtov nemajú radi len gauneri (a ja dialničiarov )
Ricciarda sa na to tlacovke pytali a povedal ze mu to “nakazal” jeho inzinier, asi tolko k tomu
Ano tak to bylo.
Přitom Perez byl 10, mohli povolat jeho.
Mohli se chvástat, jak to udělali skvěle.
A všichni by jim u toho tleskali i nohama.
Hlavně Colapinto
Ja som sa totiz zo zaciatku mojho posobenia angazoval v tachto “sporoch” presne ako ty a rolu policajta som dostal od ostatnych
Fanatický uctívač největšího bonzáka s tím musí být v souznění.
Zacinam sa bat
prisli by o bod do kontrukterskeho sampionatu za 10 miesto. zvolili pre nich lepsie riesenie, aj ked je pravda ze presne to ukazalo preco by nemal mat nikto 2 timy na roste… A teda ja si dobre pamatam ako ochotne sa vcarb vzdy uhyba redbullom a ako nahodne kopeckrat naplanovali pitstop aby padli za vcarb…
Lenze potom Hogrik vyzadoval jednostrannu podporu, stale ta otravoval s tym, co mu chudacikovi vsetci bezdovodne robia, vypisuju, postoval ti to kazdy den, len aby si uznal ze on je ten co ma pravdu a jemu vsetci ublizuju. Na to stacilo napisat, ze ani on nie je bez viny a voila, hned si bol v tabore tych zlych
To iste mal pokial viem aj david same vystrizky z diskusii nanho Grohik posielal, nariekal ze je to tu toxicke a ked david nepovedal “Ano Honziku mas pravdu, kluci jsou na tebe zli a pritom jsi nic spatneho neprovedl.” tak sa dostal do nemislosti aj on.
Bolo to ako cez kopirak Akurat ty si tusim vydrzal markantne dlhsie so snahou o normalnu diskusiu s Honzikom. No offence daviiide
Mattiho to asi caka tiez, otazne je kedy