Brown chce riešiť prepojenie tímov Red Bullu, Ricciardovo najrýchlejšie kolo vyvoláva otázky | Magazín F1 - F1online.sk

Problém je, že sem mužou taky přijít děti a ty tě bohužel hned v ignor listu mít nebudou… :no_mouth:

1 Like

Kľudne možeš svoju aktivitu venovať lepšie. Kľudne získaj hlasy a možeš v parlamente prijať zákon aby sa také hrozné veci na internete nediali.

Dovtedy sa možeš pridať do klubu k svojmu kamarátovi.

Vaša demagógia je tak 10x horšia, ako to, že sa tu 13 ročný dorast dočíta, že niekto je p1čus. Škoda že nemoralizuješ aj HellHogra a jeho včerajšie výplody o d3biloch, blbcoch a mentalne postihnutých :slight_smile:

4 Likes

U něj sebereflexi nečkej, ten bude kopat a urážet furt :neutral_face:

Povedal človek čo píše iným userom že sú d3menti, blbci a mentáne postihnutý.

4 Likes

Ja to chapem.
Ale ako som pisal inde, je to za mna len jedna stranka mince, lebo su aj ine komentare…
A to co opisujes, som ja dost vnimal aj proti Mercedesu a Hamiltonovi, v case ked dominovali a diskusie som iba sem tam cital. Kebyze som ich fanusik ako niektori tu RB, tak mi to bude velmi vadit a tiez by som vnimal iba to.
Odkedy sa McLarenu dari, tiez pribudlo vselicoho nepekneho, co nebyvalo.

Cize nebude to primarne tym, ze kazdy tim/jazdec, ktory je velmi uspesny az dominuje, ma aj svojich kritikov az hejterov? A uznajme, ze ak sa to tyka timu, kde posobi Max, ktory mal prve roky ako mal, tak to je voda na mlyn takym ludom.

Za mna je celkovo absurdne tvrdit o Maxovi, Lewisovi, Fernandovi atd., ze su to priemerni jazdci atd. a vzdy najdes takych, co to tvrdia. Nie len na Maxa a RB. A na druhu stranu je moc aj kohokolvek davat na nedotknutelnu uroven a zhadzovat ostatnych, lebo aj to sa deje…
Aspon tak to vidim ja :slight_smile:

Proč vytahuješ něco z minulosti a jiné diskuze? Argumenty nemáš, tak se budeš točit na :poop:

Lebo som sa prispôsobil tvojmu levelu. Klameš tak budem klamať aj ja. Urážaš tak budem aj ja. Vytahuješ argumenty z minulé roku tak budem aj ja

Včera si mohol zakopať sekeru, miesto toho sa chováš jak orgán, tak fajn

2 Likes

V čem jsem lhal? Kde jsem tě tu urážel? Oh wait, ty nejsi schopny sebereflexe.

HellHogr, rybička Dori :smiley:

5 Likes

Argumenty nemáš, tak budeš plácat

Jo ja som nenapisal ten hlavny bod - neustale utoky na mna, zmienovanie ma v topicoch kde vobec niesom, otieranie sa o mna stylom “kde je ten jezek, kdyz…”

Proste unavujuce ale nebudem sa tu vyplakavat, proste ma to uz zdaleka nebavi tak jak predtym, travit tu cas

Ale nejdem pisat ze koncim aby somtu po troch dnoch zas nabehol jak ten ktoreho meno sa nevyslovuje

2 Likes

Nemožem za to, že nevieš čo píšeš v inej diskusii. Keď trpíš schyzofréniou treba to povedať, budeme k tebe zhovievavý

@Matti alespoň vidíš, že problém je u rHapa :slightly_smiling_face:

Povedal človek ktorý sa pýta kde ma urážal, menej ako 24 hodín po tom čo mi napísal že som d3ment, blb a mentálne postihnutý.

Snažím sa ti pomôcť. Nevtieraj sa iným užívatelom doprdele, toto neni sútaž

Lebo zabudnúť po tak krátkej dobe, že si niekoho urazil je asi nejaká medicínska diagnóza. Väčšinou si ľudia pamätajú, ale ty nechceš povedať.

Človek ti chce pomôcť a ešte je zlý.

3 Likes

Chapem, to by sa urcite nemalo diat (myslim, ze sa to netyka len teba) a tiez by mi to vadilo.
Snad sa to zlepsi a budu aj lepsie pocity z diskusie :slight_smile:

1 Like

Kdyz ono Matti asi nejde o to kdo jak koho uznava, nebo nema rad. Jde spis o formu a moznost vubec pouzit argument.

My dva jsme se vic nez parkrat neshodli. Ja z diksuze s tebou (nevim jak ty), nikdy nemel pocit ze by to byla ztrata casu, nebo ze je toxicka.

Ty vedes diskuzi vecne, neodbihas od tematu a predkladas dojmy, pocity, fakta, ktera jasne rozlisujes.

Nekteri zde, ale nic takoveho nedelaji. Naopak, odbihaji od tematu, sve dojmy predkladaji jako fakta, viz. nynejsi kauza, utoci osobne, kopiruji sem veci ktere jsi kdysi napsal v jine diskuzi vytrzene z kontextu, jsou absolutne nekonzistentni v nazorech a nakonec te napadnou a obvini z toho, ze prave toho se dopoustis ty.

Takove chovani je toxicke a holt nekterym z nas vadi. A kazdy to resime po svem. Ja tim ze je mam v ignore a rozkliknu si je, jen kdyz mam pocit, ze by tam mohlo byt i neco rozumneho. Bohuzel vetsinou se pletu, byt ted me @Situs prekvapil. :grin:

5 Likes

Prepac, ja ho mam v podstate aj rad a aj ked sa nezhodneme, vieme spolu vychadzat, cize nemozem tvrdit, ze chyba je v nom.

U vas je problem najma ta minulost imho.
Ty mas casto styl, ktory posobi provokacne, pritom vies byt aj velmi vecny, ak chces, a potom na teba aj ked si to nenapisal vulgarne, kvoli konfliktom z minulosti, vybehnu ini (napr @rHapo ci @Hedgehog ) mozno aj vulgarnejsie a uz to ide ako zacarovany kruh. Je to skoda, hlavne pretoze to je pod vacsinou clankov…

1 Like

Prepáč, bola ti zobratá rola policajta a bola pridelená Mattimu.

Vitaj v klube, možeš si vybrať či budeš Will alebo Martin

5 Likes

Ta policajtska rola je stejne akurat tak na skodu :smile:

3 Likes

Zbytečně se furt hádáš. Stejně nic nezměníš.
Sloužíš akorát jako voda na mlýn.

1 Like