Brown chce riešiť prepojenie tímov Red Bullu, Ricciardovo najrýchlejšie kolo vyvoláva otázky | Magazín F1 - F1online.sk

Můj první komentář. Strašné ode mě. :slight_smile:

Můj druhý komentář…

Třetí…

Kde jsou ty utoky ode mě, jak jsem přišel a začal ironicke naražky na RB? :thinking:

2 Likes

Ty provokuješ už jen svojí přítomností :grin:

3 Likes

… to sis dovolil moc :smile:

2 Likes

@rHapo @HellHogr
Moc dlho to primerie nevydrzalo :smiley:
Ale podla mna povodne nikto nic strasne ani nenapisal, len postupnymi reakciami sa to nabalovalo do vybuchu…
Mate medzi sebou velmi kratke zapalne snury chalani :slight_smile:

K samotnej “kauze”.
Ja si myslim, ze je dost jasne, preco Ricc chcel FL a “nahoda” ci jeho posledne preteky dovod nebudu, nepotrebujem na to dokaz. Na vela veci 100% dokaz nie je a nieco si myslite z toho, co viete. Ale privelmi sa hadat o tom?

Kazdopadne nic nelegalne na tom nie je a nerozculuje ma to, diskusia o sportovej stranke je vsak legitimna.

Dobre lidi mam to tu v p1ci uz, semtam sem dojdem nieco napisat alebo dat srdiecko ale dnesok ma uz naozaj utvrdil v tom ze ludia sa nemenia ani sa nikdy nezmenia a toto forum bude v prd3li ci tu aktivne posobim alebo nie :smile:

:hedgehog::hedgehog::hedgehog:

5 Likes

Jo no. :smiley: Podle mě je problém v tom, že u nás se bere právě jako utok všechno. V podstatě nemužeš napsat, že s někým nesouhlasíš, protože mu dáváš automaticky sodu nebo máš narážky atd… :upside_down_face:

2 Likes

Jsem nevěděl, že jsou tu tak citlví jedinci

Nerozumiem co sa tu ma riesit. Bolo to proti pravidlam? Nebolo, a to ani v pripade zeby Marko otvorene priznal, ze toto riesili. Bolo to eticke? Mozno nie. Na to asi existuju rozne pohlady. @Bretnix by tu mohol zaziarit keby chcel.

FL by sa dalo vyriesit drobnou zmenou pravidiel, ze bod dostane kazdy kto zajazdi FL, alebo to bude rozstrel iba v top10 ako poznamenal tusim @roob .

Ked uz sme ale pri tej etike, Brownova snaha rypat do vlastnickych vztahov tiez nie je zrovna eticka. Teraz ho to zacalo tlacit pretoze raz za uhorsky rok z toho kapne RB nejaka vyhoda a zrovna teraz to bolo na ucet McLarenu. RB roky investoval do svojho becka a to aj v casoch ked miestenka v F1 nestala nic a mohol prist kazdy kto mal chut utracat peniaze.

Ten jeho argument o pustani pri modrych vlajkach je fakt chaby. Jednak sa to nestava velmi casto, doteraz sa snad nikto (vehementne) nestazoval a v neposlednom rade ma v tomto ovela vacsiu vahu clenstvo v akademii ako rovnaky majitel stajne.

5 Likes

Pokud to bereš jen tak že pomoc RedBullu tím že Ricci záměrně vzal Norrisovi bod za FL je nesmysl, těžko najdeš nějaký průsečík.

Už vás napadlo, že kdybyste ten čas tady na fóru věnovali sebeprezentaci na YouTube, tak budete už dávno za vodou a mohli byste tu F1 třeba někdy vidět i naživo?

1 Like

Říká ten co se nedívá vůbec :smile:

2 Likes

vola sa to prokrastinacia a je to symptom depresie. Kazdy kto tu postne viac ako 100 prispevkov za mesiac ma nejaku formu depresie.

4 Likes

Nepisal si mi to davnejsie ty, ze nemam mat velke ocakavania? :smiley:
Forum nie je v prd3li kvoli tebe, cize jasne ze sa moc nezmeni, nech urobis/urobime cokolvek, ale neopustaj sa a slusne “bojuj” nadalej :wink:

Uz len dufam, ze sa mi to nevrati ako bumerang a o par tyzdnov, ci mesiacov, to bude treba pisat mne :smiley:

3 Likes

Tak to je dobrá zpráva, pokud tedy ten vztah má přímou úměru.
Protože jestli ano, tak ti nejhorší v brzké době spáchají sebedestrukci.

O tom debata neni. Debata je o o tom ze v rbr dosli za vcarbom a naordinovaoi riccimu aby zajazdil FL

To se me netyka. Ja nemam depresi, sem jen ukecanej. :grin:

3 Likes

Zatim jsi v pohode a nic nenasvedcuje ze nebudes. :+1:

Ne ja som uz vyhorety kamarat

Nebavi ma sem kazdy den chodit otvorit clanok, je jedno aky, aby som si precital jak max je protezovany priemerny pilot a ma len stastie na neweyho, jak rbr vdaka chlebickom mal minuly rok dominantny, jak maju triple drs a ferrari ma purrosangue zavesenie, jak pred sto rokmi mali tajnu dohodu tak su fiari, a tak dalej ved to poznas

Tych minusov je momentalne viac jak plusov

4 Likes

Myslím, že by si sa mal začať starať seba, ne o to jak sa kto vyjadruje na fóre.

Keď máš s tým problém, použi funkcionality fóra aby si to nemusel vidieť

2 Likes

Preto by si tu mal byť aktívne :partying_face:.

Takto len vyhrá temnota

7 Likes