A proč na mě furt reaguješ?
Btw všimni si, jak Ježek s Josem mají problém se mnou, že mě mají i v notes u jména
A proč na mě furt reaguješ?
Těsně porážím Puffa
Protože žadnej jinej logickej důvod existovat logicky nemůže.
To jsem ani nevěděl, že tě mají u nicku. To jsou na tebe dobře upoutáni. A ignor list funguje vlastně opačně než by měl.
Ty kks, tady je těžké dělat mediátora
Honzíku, už ti zpravili ten ignor list? Já myslím, že by to pomohlo
Jak jsem psal
Podla koho teorie nemoze?
Ještě líp, zavolám bílé pláště až si rHapa odvezou
Na tebe to platí taky, ty nechceš být ten moudřejší co ustoupí?
Ani Bolek dôkaz nepotreboval…
Ja hovorim nieco o analyze alebo zlozitosti? Ja hovorim len o tom, ze jezko so situsom viedli normalnu debatu, kde kazdy mal svoj nazor a vy dvaja ste prisli k nej dodat len svoj ironicky utok na fanusikov RB. Pritom @Hedgehog tusim ani nefandi RB, ale Ferrari.
Jejich propojeni v tomto pripade im nema kto ako dokazat ak neexistuje komunikacia z RB do VCARB a zaroven su tu argumenty na Ricciardovu obranu, ze to bol jeho posledny pretek a ze ocividne aj bol rad, ze tym pomohol Maxovi. Ano, pravdepodobne keby Max ma FL, tak mu ho Ricciardo nezoberie, ale tu treba kritizovat pravidla a nie VCARB a Ricciarda.
Sranda je, ze toto prepojenie nikomu nevadilo v tazkych casoch, ked vdaka RB v podstate ostalo v F1 10 timov. Sranda, ze toto prepojenie nikomu nevadilo kym RB nebojoval o tituly. Sranda, ze nikomu nevadi prepojenie zakaznickych timov na dodavatelov, ked zakaznici na povel hlasuju vzdy v prospech tovarenskeho timu.
Esteze ten bod im zobral Ricciardo a nie Magnussen, inak by svoju neschopnost ziskat ho, nemohli hadzat na seba za to, ze brzdili Landa (ktory by si ten naskok vyjazdil, auto na to malo) alebo na Landa za to, ze to skoro rozbil a stratil tam nejakych 4-5 sekund (ktore by tiez stacili na to, aby ho pitli na softy na konci).
Já už jsem dávno ustoupil, Já nevím, co tu zase vyhrotili
Aj za toto dnes napises ospravedlnenie?
Když se chováte takhle měl vám naprdnout. On vstřícný krok udělal.
No nejdřív jsi ustoupil aby jsi pak při první příležitosti zase předstoupil.
Takhle se mezi nás moudré nezařadíš.
Kde jsem nastoupil?
To som asi este na fore nebol ked ten “vstricny krok” udelal
Mas pravdu, toto je cez ciaru
Mnohem vtipnější mi přijde jak si tvůj kámoš sám sobě přisoudil “king fora,” proto si to asi tak bere k srdci a den co den, se tady může roztrhat