Prebehla som to vedľajšie vlakno. Žiadna zmienka o F1, len telenovela pár ľudí, ktorí bez seba nemôžu žiť. Zvyšok je tu stále fajn
Kdyby jsi viděl co napsal rHapo o mě to by jsi valil oči. Žel zbytečné se k tomu vracet, teď je z toho stejně již nesmyslný dialog, nebo teda spíše monolog dvou stran.
Ja to kludne napíšem. Že si odpad ludstva ale dnes som ti povedal, že ten titul ma Hogr
Tak ale v pohode, radšej niekomu povedať že je ludský odpad jak Temnému želať smrť však
Říkám, jsi v tom až po uši a píšeš už jen blbosti. Trochu nadhledu, odstupu a bude ti líp, snad.
Jn, som v tom až po uši. Preto sa prídeš vyplakať Mattimu, že som ti napísal že si ludský odpad ale to že ste s HellHogrom želali smrt temnému to už akosi zabudneš.
Klasička
Škoda, že si aj zabudol pridať informáciu jak vlastne k tomu celému prišlo. Ale tak demagógia je vaša silná stránka
Nedá se s tebou bavit. A vracet se k vyvrácenému taky nemá point.
Tohle nemá smysl, nevím co tím chce rHapo dokázat. Zvolil cestu sebedestrukce
Nedá no. Ale dáme tu full picture dobre, aby si mohol človek spraviť názor:
Rovnaká “diskusia ako tu” kde som bol od teba konfrontovaný že sa krútim jak had. Načo som ti napísal, že nemám problém ti napísať názor na rovinu, napríklad čo si o tebe myslím, že si ludský odpad.
Ohľadom Temného si možete písať čo chcete, jasne že sa nemá k tomu význam vracať lebo obhájiť si želanie smrti nejde, však?
A to že to tak Temný chápal ani spomínať nemusíme - kedže to tu písal dnes či včera a vrátil sa k tomu sám, že si máte zavriet hubu kedže ste mu želali smrť.
Je úplně mimo, to, jak tu Jos napsal skap, to už irgnoruje radši. Do toho tu začne lhát o tom, že jsme přáli někomu smrt, i když mu i Dejv jasně vysvětlil, že nic takovýho tam nebylo. Ten kluk je zralej na psychinu
Puff je tvůj zdaleka nejlepší kamarád, drž se ho.
Me taky napadl a urazel pres grafiku, dost agresivni pristup, proste Red Bull parta nema cenu tady o tom spackovat
Dejve, řekni rHapovi znovu, že Situs ani já jsme nikomu smrt nepřáli, díky.
Čo tu motáš Josa zase nevieš sa postaviť za svoje slová? To že to @Daaviid23 nejak vidí je absolútne nepodstatné.
Dôležité je snáď jak to videl Temný a ten sa 6h k tomu znova vrátil. Úbožiak čo želá smrť ma tu bude poučovať o nadávkach
“mami mami aj on hádzal piesok”
No, bolo by to nadlho ak by bol cas, ale skusim kratko.
V zasade suhlasim, urcite spolu vieme vychadzat a toxicitu nevnimam, to je zaklad
Ale aj ty vies napisat niekedy take veci (za mna), ze si hovorim, bud to zamerne prehana aby bola sranda, alebo mi to hlava nebere
No a ak by si napr. tak pisal dokola o niekom, koho mam rad a myslim si opak, asi by som to tak s nadhladom nevnimal, ak chapes co myslim
Ale kedze to sa tak nedeje a sme slusni, tak je vsetko OK.
Napriklad Puff a tema Piastri, to je kapitola sama o sebe, ale chapem ze trosku trolluje a casto pise aj normalne a nemam potrebu na neho utocit, naopak, tiez si rad precitam co napise aj on.
Ale ked uz je toho u inych vela, vulgarne a osobne, tak sa to zial riesi tazko
Netřeba do toho zatahovat Dejva, já jsem to objasnil, za nedorozumění dotyčnému omluvil, rHapo jen kolem zoufale kope. Když Dejv k tomu něco bude chtít sám napíše.