Brown chce riešiť prepojenie tímov Red Bullu, Ricciardovo najrýchlejšie kolo vyvoláva otázky | Magazín F1 - F1online.sk

Prebehla som to vedľajšie vlakno. Žiadna zmienka o F1, len telenovela pár ľudí, ktorí bez seba nemôžu žiť. Zvyšok je tu stále fajn :slight_smile:

3 Likes

Kdyby jsi viděl co napsal rHapo o mě to by jsi valil oči. Žel zbytečné se k tomu vracet, teď je z toho stejně již nesmyslný dialog, nebo teda spíše monolog dvou stran.

1 Like

Ja to kludne napíšem. Že si odpad ludstva ale dnes som ti povedal, že ten titul ma Hogr :confused:

Tak ale v pohode, radšej niekomu povedať že je ludský odpad jak Temnému želať smrť však :wink:

2 Likes

Říkám, jsi v tom až po uši a píšeš už jen blbosti. Trochu nadhledu, odstupu a bude ti líp, snad.

1 Like

Jn, som v tom až po uši. Preto sa prídeš vyplakať Mattimu, že som ti napísal že si ludský odpad ale to že ste s HellHogrom želali smrt temnému to už akosi zabudneš.

Klasička

Škoda, že si aj zabudol pridať informáciu jak vlastne k tomu celému prišlo. Ale tak demagógia je vaša silná stránka :smiley:

Což je další lež z tvé dílny, smrt jsem já, nebo Situs nikomu nepřáli. Narozdíl od jinýho uživatele

1 Like

Nedá se s tebou bavit. A vracet se k vyvrácenému taky nemá point.

1 Like

Čekám, kdy označí i @Daaviid23 za lháře, když mu tam vysvětloval, že nikdo z nás nepřál smrt.

Tohle nemá smysl, nevím co tím chce rHapo dokázat. Zvolil cestu sebedestrukce :man_shrugging:

1 Like

Nedá no. Ale dáme tu full picture dobre, aby si mohol človek spraviť názor:

Rovnaká “diskusia ako tu” kde som bol od teba konfrontovaný že sa krútim jak had. Načo som ti napísal, že nemám problém ti napísať názor na rovinu, napríklad čo si o tebe myslím, že si ludský odpad.

Ohľadom Temného si možete písať čo chcete, jasne že sa nemá k tomu význam vracať lebo obhájiť si želanie smrti nejde, však?

A to že to tak Temný chápal ani spomínať nemusíme - kedže to tu písal dnes či včera a vrátil sa k tomu sám, že si máte zavriet hubu kedže ste mu želali smrť.

Je úplně mimo, to, jak tu Jos napsal skap, to už irgnoruje radši. Do toho tu začne lhát o tom, že jsme přáli někomu smrt, i když mu i Dejv jasně vysvětlil, že nic takovýho tam nebylo. Ten kluk je zralej na psychinu

Puff je tvůj zdaleka nejlepší kamarád, drž se ho. :slightly_smiling_face:

1 Like

Me taky napadl a urazel pres grafiku, dost agresivni pristup, proste Red Bull parta nema cenu tady o tom spackovat :bird:

Dejve, řekni rHapovi znovu, že Situs ani já jsme nikomu smrt nepřáli, díky.

Čo tu motáš Josa zase nevieš sa postaviť za svoje slová? To že to @Daaviid23 nejak vidí je absolútne nepodstatné.

Dôležité je snáď jak to videl Temný a ten sa 6h k tomu znova vrátil. Úbožiak čo želá smrť ma tu bude poučovať o nadávkach

Nebo tu kolovaly obrázky, kde máš jakože uřízlou hlavu. :slightly_smiling_face::+1: To bylo taky v topu.

Fanoušky to mělo. :thinking::expressionless:

4 Likes

1 Like

“mami mami aj on hádzal piesok”

No, bolo by to nadlho ak by bol cas, ale skusim kratko.
V zasade suhlasim, urcite spolu vieme vychadzat a toxicitu nevnimam, to je zaklad :+1:

Ale aj ty vies napisat niekedy take veci (za mna), ze si hovorim, bud to zamerne prehana aby bola sranda, alebo mi to hlava nebere :smiley:
No a ak by si napr. tak pisal dokola o niekom, koho mam rad a myslim si opak, asi by som to tak s nadhladom nevnimal, ak chapes co myslim :slight_smile:

Ale kedze to sa tak nedeje a sme slusni, tak je vsetko OK.

Napriklad Puff a tema Piastri, to je kapitola sama o sebe, ale chapem ze trosku trolluje a casto pise aj normalne a nemam potrebu na neho utocit, naopak, tiez si rad precitam co napise aj on.

Ale ked uz je toho u inych vela, vulgarne a osobne, tak sa to zial riesi tazko :slight_smile:

2 Likes

Netřeba do toho zatahovat Dejva, já jsem to objasnil, za nedorozumění dotyčnému omluvil, rHapo jen kolem zoufale kope. Když Dejv k tomu něco bude chtít sám napíše.

1 Like