Až tak moc se snažíš o to rozvracení fóra? Možná bys měl zase přepnout na ty další dva účty, co tu máš
Papa Jos třeba další? No jo, chtěl jsem napsat, že hraješ blbečka, ale ty ho hrát vlastně nemusíš a ještě si tu "vtipně " vytvořil BadJohnGroh účet, co byl zablokovanej asi po 10 minutách, toliko k tvému životnímu poslání
Snazim sa urovnou prisposobit tebe, lebo ked som pisal zlozitejsie suvetia a argumenty, tak si bol jak madar v kukurici.
Brown ma absolutni pravdu. At do pravidel mluvil jen arbiter, tj FIA. Nejlepsi by bylo, kdyby se vsem merilo stejny metrem, kolize, blokovani, kontakty se posuzovalí podle toho co se stalo a ne podle nasledku. Ja jsem vsema deseti pro. Jeste bych teda pridal to Prostovo “nehledme na to kdo to udelal, ale co udelal”. Jako ze kdyz to udela Anglican tak je to OK a kdyz Holandan, nebo Francouz tak uz ne. To bychom si nerozumelli Zaku. Kdyz fer, tak vsem stejnym metrem Zaku.
Ale pockat? Nerozhoduje o trestech nahodou FIA? Nestezoval si tuhle Stella (shodou okolnosti tak McLarenu), ze FIA nevychovala Maxe? Neomloval se uz nekolikrat FIA za svoje chyby. A co AD 21? Nebyl nahodou Masi zamestnanec FIA?
Takze Brown nam rika, ze FIA by mela posilit na ukor teamu : Brown by privítal, keby mali stajne a ich krátkozrakí šéfovia menšie právomoci | Magazín F1 - F1online.sk .
Hmm a taky rika “Napríklad, keď pred dvoma rokmi mal Lando veľa trestných bodov, tak sme poukázali na to, že väčšina jeho trestných bodov nebola za ‘nebezpečné’ konanie. Otmar [Szafnauer] bol vtedy totálne proti. Zrejme všetci chceli, aby Lando dostal zákaz štartu.”
Hele Zaku a neni nahoudou takhle ta FIA tvurcem pravidel? A nechtel ty jsi nahodou zmenit at uz ty pravidla, nebo ta rozhodnuti prave te FIA, jejiz pravomoce chces ted posilit?
Jako OK Zaku, ja jsem s tebou, jen bych ocekaval, ze vy nebudete FIA kritizoovat, kdyz mate dojem, ze ona to dela nejlepe. Nebo aspon lepe nez by jste to delali vy. Trosku loajality k te FIA Zaku, musis ji podporit.
Me to prijde Zaku ze ty nam tady tak trosku keces vid? Takova trosicku politika vid? Me to pripada, jako hlasky jednoho pana politika u nas. Kdyz sefoval ministerstvu financi a ti “nasi” zaklekli na nejakou firmu, tak on s tim nemel absolutne nic spolecneho. Ale kdyz nekdo vysetroval jeho, nebo presetroval dotace jeho nejeho firmy, tak to byl politickej komplot a ucelovka.
Ale zase legrace musi bejt. Na odlehceni to bylo dobre. Jen vic FIA a vic moci a pravommoci pro FIA. Ta vas urcite dovede ke svetlym zitrkum Zaku. Ja jsem s tebou a uprimne ti to preju.
2026: “To, co v tuto chvíli máme, je prostě příliš pomalé. [Máme] časy na kolo, které jsou v některých případech až o deset sekund pomalejší.”
A proč myslíš, že v RBPT teď začali kecy na přechod Andyho Cowella, že RBR ho chtělo, on je odmitl s tím, ze nebude v F1 a teď jsou nasrani, že šel k AM😀
2026 F1 → F2 inc.
Nn v F1 budou jen věští rozdíly mezi výrobci motorů
… ale u Astonu je to zatím jenom o 5s
Ale tady se bavíme o 2026, a ne o 2024.
Aha, tak v roce 2026 to maj jen o 3s za dnešním RedBullem
Na F1 je krásné, že je nabita elitními lidmi.
Já už spoustu let mám jen jednoho člověka, z kterého se mi v F1 dělá pravidelně lidsky špatně.
A vypadá to, že budou dva.
Brown na mě vždycky působil jako mamlas, teď už k tomu ale přidal i ublíženost hloupost a zoufalství.
Pominu samozřejmě to, že vypadá jako reklama na infarkt…
Tak aspoň nebude Horner sám. A má k sobě novýho parťáka.
Jinak Brown hodně zhubnul, měl by sis to pustit.
Má už možná menší prsa než ty.
Jsem si tě odblokoval, páč mě to chybělo…
S těma prsama teda doufám, že máš pravdu, jinak by to bylo moc smutný .
No a to s Hornerem nekomentuju, protože vím, že víš…
Jiřo, potom, co předvedla modrá úderka za posledních 14 dní, tak už nevím fakt nic.
Takže mě nenapadá nikdo jiný než Horny.
Já jsem tu byl málo, takže nemám načteno.
Ale vzpomínám s nostalgií na doby, kdy jsem Redbullu fandil skoro osamocen a lidi nechápali co na nich vidím.
Dneska už vím, co mě fascinovalo, jsou to pokřivení lotrové, kteří nemají úctu k ničemu stejně jako já…
… a pak že se na ničem neshodneme
To věřím, že jsi byl osamocen.
Dnes to jsou z 90% jen fanoušci úspěchu.
RB 2x nevyhrál a už Maxe posílají do Mercedesu.
Kde byli dřív? Byli rádi, že RB 2x vyhrál.