Brown by privítal, keby mali stajne a ich krátkozrakí šéfovia menšie právomoci | Magazín F1 - F1online.sk

Je to tak. Ale mne najviac vadí, keď sa niekto hrá, že on taký nie je a len ostatní sú zlí a prípadne robí zo seba obeť.

Posledné mesiace sú aj vyjadrenia Browna úplne iné. Zrazu sa stará do všetkého a do všetkých a za všetko môže RB a FIA. Keď sa takto začne správať Horner, tak mi prestane byť sympatický aj on. Tiež už niečo z toho stratil počas tej svojej kauzy a hlavne tým ako nezvláda situáciu s Josom, ale to nemá nič s F1 ako takou.

Opakujem, že mne nevadí, že povedal pravdu, v zásade sa dá s ním súhlasiť. Vadí mi to pokrytectvo, že kým mu to vyhovovalo, tak robil presne to, čo teraz kritizuje - pritakávača s vidinou svojho prospechu. Kde bol s takýmito názormi v rokoch 2021-2023?

Ak takéto pokrytectvo predvedie Horner, naložím aj jemu.

Na obranu jazdca áno a je to pochopiteľné po absurdných útokoch McLarenu, ktorý tiež klamal. A tak isto je to pochopiteľné, že si zastane svojho jazdca. McLaren tiež otvorene nepovedal, že Norris išiel tej kolízii naproti a mal sa kam uhnúť a bol to len malý kontakt. To isté robil aj Wolff pri Lewisovi, RB pri Vettelovi alebo Ferrari pri Michaelovi. Takže nič nezvyčajné.

Marko je Marko, ale neviem čo tým myslíš. Koho uráža?

Toto nie je o tom koho som fanúšik, ale o tom, že McLaren išiel ukrižovať Maxa nielen za tie zmeny smeru (tam bola kritika asi oprávnená, keď to uznala dodatočne aj FIA), ale aj za tú kolíziu, ktorá nebola ničím zákerným ani nezvyčajným a sami piloti ju označili ako racing incident.

18 zpráv od dvou uživatelů, co tu nejsou schopní napsat, co jim konkrétně vadí, ale kopat budou furt. To bude ta rakovina fora nebo co

Problém celého je v tom, že Brown osolil RedBull, a to se nesmí dělat.

Kdyby osolil třeba Mercedes a Wollfa, tak bysme mu tleskali i nohama. :slight_smile:

Ortel si podepsal sám. Teď je synem smrti.

1 Like

Si precitaj co si vyplodil a potom pis o zrkadle, az mi z toho prislo zle…
Ja na teba nikde neutocim a ty toto a ze odveci, to je tvoj nazor.
A ani len na Ferrari neutocim a nerypem, dokonca som napisal ze Freda mam rad, co je aj pravda, ale ty si ides utocne svoje…
Spochybnovat politicku silu Ferrari v F1, to mi pride odveci, ale s tebou to po tomto neopodstatnenom vypade voci mne riesit nebudem, pekny vikend prajem.

Vsak nech im to soli. Namiesto sustredenia sa na vlastne preteky tyzden riesili Rakusko a kvoli tomu v Britanii dodrbali, co sa dalo… Cize kludne, nech pokracuje :smiley:

1 Like

Přesně kvůli tomu to bylo. Ať solí dál. :+1:

1 Like

Ako ja ta chapem a opat s mnohym suhlasim, ale sam vidis ako vyrazne kritizujes McLaren, za reci na Maxa (aj ked to bolo skor na RB a mali aj pravdu v niecom), co ti vobec neberiem, no tabor RB mava reci na Browna/McLaren a to aj v pripadoch, ked maju pravdu (tento clanok) a argument je, ze je pokrytec, pricom sa zhodneme ze tych je tam vela a zaroven si klamlive utoky na Landa ospravedlnia zaujmami a ochranou timu. A Brown nerobi to iste? Nebrani svojich a tim? Tak potom preco to vzruso?

To je potom zacarovany kruh reakcii a zaujmov. Prehanaju a politikarcia vsetci a urcite to nerobi len McLaren, ktory mal navyse pravo mat rozne emocie ten vikend, ale nepamatam si (sorry ak ano), ze by Maxa oznacovali za patetickeho, ako to robil Marko na Landa a vlastne ani ako zakerneho, aby potom Horner bluznil o umysle Landa nieco vyvolat… Ak to je OK a vpoho reci, tak Brownove slova nie su horsie… :slight_smile:

4 Likes

Poviem to takto. Ked niekto sposobi s Maxom podobnu koliziu ako bola ta s Norrisom a Horner zacne take extremy ako robil McLaren, tak ho vysmejem este viac ako ich, lebo Brown so Stellom z toho spravili porovnatelnu nehodu ako boli Silverstone 2021 a Monza 2021, kde sa mozme v oboch pripadoch fakt bavit o tom, ci to bol umysel alebo nie.

Marko je Marko, o nom vsetci vieme a kritika pri niektorych jeho kontroverznych vyjadreniach byva opravnena. Tak ako je z mojho pohladu opravnena aj aktualna kritika Browna. :slight_smile:

Skratka mame na to obaja iny nazor a je to tak za mna v poriadku. :slight_smile:

3 Likes

Ale sranda je, ze napriek tym chybam a dokonca Lando out, ziskal McLaren v oboch VC, v Rakusku, aj v GB viac bodov nez RB a Max nevyhral 2 VC za sebou…
To by sa naozaj mnohi potesili, ak by to takto pokracovalo :smiley:

3 Likes

To sa stalo len druhykrat od zmeny pravidiel v 2022. :sweat_smile:

Ale pohar konstrukterov bude este velka zabava. :slight_smile:

Prave preto som to spomenul :smiley:
Ako divak dufam, ze aj bude… Ak sa Perez nespamata, ci RB neprinesie vyrazne vylepsenia, tak to moze byt tesne, aj ked Mercedes a McLaren si asi budu brat body a sem tam aj Ferrari sa zapoji…

Ja proti tomu nic nemam, aspon to bude zaujimave. Len mi pride vtipne, ze sa do vsetkeho montuju, namiesto aby dali hlavy dolu a makali. Je totiz mozne, ze McL bude mat potencial buduci rok bojovat o vitazstvo a to sa takto robit neda. Tam sa treba sustredit na vlastne vykony a nerobit chyby. Takuto dlhu “politicku agendu” si mohol dovolit akurat tak Toto, ked uz mali neohrozeny naskok. Cize bolo by fajn, aby nezaspali a poriadne sa na to pripravili. Mozno to bude ich jedina sanca, ten buduci rok, ak to nahodou zas Mercedes vychyta od 2026.

1 Like

V zasade suhlasim, len ja nevnimam, ze by sa tak strasne do vsetkeho montovali, vlastne ani neviem co to vsetko je, ak je toho tak vela…

Mnohe vznika situacne a prirodzene, ked sa to tyka ich timu (zmazany cas, blokovanie/kolizia, strategie atd.) a hlavne aj ako odpoved na novinarske otazky, ktore presne k tomu casto aj smeruju. Tak asi radsej nech ani neodpovedaju co si myslia a co je dobre pre nich, aby to niekomu nevadilo, alebo neviem…

A myslim ze makaju, inak by z timu co na uvod minulej sezony patril k najhorsim, nebol aktualne top tim. To ze robia chyby je pravda, ale je to nova skusenost a robia ich aj ine timy, dokonca aj najlepsi RB/Max, len sa to tak strasne nerozmazava. Max chyba v Miami co ho mozno stala vitazstvo, v Rakusku ho jeho konanie stalo vyhru, alebo druhe miesto, v Silverstone chyba v kvalde, mozno by bez nej aj vyhral, kto vie. RB pokazil box, v Australii spolahlivost, Perez absolutna tragedia… A aj tak o nich nebudem tvrdit ze to nezvladaju a zvelicovat dokola ich chyby, pritom su na boje na cele omnoho skusenejsi.

Kazdy robi chyby (netvrdim ze rovnake a rovnako), len akoby len tie z McLarenu boli kvoli reciam a ze nemakaju… :slight_smile:

3 Likes

Chalani si tu slusne vymenili nazory na danu vec a nic neslo do extremov, ani jeden to netlacil do “moj nazor je absolutna pravda”, cize tvoj styl diskusie. Takze ano, ako mozes vidiet, na doj3banie diskusie si potrebny hlavne ty :wink: inak by to tu fungovalo v pohode

5 Likes

Něco k tématu by si neměl? Nebo sis přiběhl jen kopnout, abys pokračoval v rozvracení fóra? :grinning:

3 Likes

raptor22 vždy jen k tobě :smile:

3 Likes

Kluci to měli včera těžký, když jsem tady tolik nebyl, tak jejich wxistence dostával pořádně na prdel, když neměli co. Ale snažili se, to je fakt. Jen chudáci nepochopili, že fórum je o F1, ne o mně :smile:

… já to beru tak že oni tě potřebujou, buď na ně hodný :slightly_smiling_face:

1 Like

Ani si nikto nevsimol, ze tento incest nieco pisal. :sweat_smile:

Ale vidim, ze uz nabehol do sluzby aj strapon master, aby podporil svoju pegging princess. :rainbow_flag:

A taky pekny den to tu bez tychto dvoch mentalnych chudakov bol, ked nemali tolko casu vcera.

1 Like

Brown je alibista. Sám by hlasovla za tým. Asi nepovie Stellovi hlasuj aby Ferko vyhralo.

3 Likes