Je to tak. Ale mne najviac vadí, keď sa niekto hrá, že on taký nie je a len ostatní sú zlí a prípadne robí zo seba obeť.
Posledné mesiace sú aj vyjadrenia Browna úplne iné. Zrazu sa stará do všetkého a do všetkých a za všetko môže RB a FIA. Keď sa takto začne správať Horner, tak mi prestane byť sympatický aj on. Tiež už niečo z toho stratil počas tej svojej kauzy a hlavne tým ako nezvláda situáciu s Josom, ale to nemá nič s F1 ako takou.
Opakujem, že mne nevadí, že povedal pravdu, v zásade sa dá s ním súhlasiť. Vadí mi to pokrytectvo, že kým mu to vyhovovalo, tak robil presne to, čo teraz kritizuje - pritakávača s vidinou svojho prospechu. Kde bol s takýmito názormi v rokoch 2021-2023?
Ak takéto pokrytectvo predvedie Horner, naložím aj jemu.
Na obranu jazdca áno a je to pochopiteľné po absurdných útokoch McLarenu, ktorý tiež klamal. A tak isto je to pochopiteľné, že si zastane svojho jazdca. McLaren tiež otvorene nepovedal, že Norris išiel tej kolízii naproti a mal sa kam uhnúť a bol to len malý kontakt. To isté robil aj Wolff pri Lewisovi, RB pri Vettelovi alebo Ferrari pri Michaelovi. Takže nič nezvyčajné.
Marko je Marko, ale neviem čo tým myslíš. Koho uráža?
Toto nie je o tom koho som fanúšik, ale o tom, že McLaren išiel ukrižovať Maxa nielen za tie zmeny smeru (tam bola kritika asi oprávnená, keď to uznala dodatočne aj FIA), ale aj za tú kolíziu, ktorá nebola ničím zákerným ani nezvyčajným a sami piloti ju označili ako racing incident.