Brown by privítal, keby mali stajne a ich krátkozrakí šéfovia menšie právomoci | Magazín F1 - F1online.sk

Pravidlá Formuly 1 ešte nie sú dokonalé a jednotlivé strany neustále prinášajú návrhy, ako ich zlepšiť. Často sa však podľa Zaka Browna stane, že ani dobré návrhy neprejdú pre krátkozrakosť niektorých tímov. Privítal by preto, keby sa systém riadenia Formuly 1 mierne upravil.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/163370/brown-by-privital-keby-mali-stajne-a-ich-kratkozraki-sefovia-mensie-pravomoci

Boze ten Brown je coraz viac nesympaticky tym neustalym rypanim do vsetkeho len aby strhol pozornost

Teamu by skor podla mna pomohlo keby sa sustredil na vylepsenie strategii ked uz maju tak dobre auto a nie kopanie okolo seba, ze co vsetko sa Brownovi nepaci

6 Likes

Dalsi idiot. Misto tech kecu by se mel soustredit na to, aby mclaren vyhraval.

Kdyby byl tak podobný krátkozraký přístup jenom ve F1! To bychom si mohli pískat…

Zakovi moc fandím.
Je potřeba vyvětrat ten smrádeček a pohodičku. :slightly_smiling_face::+1::clap:

2 Likes

No jo, však to dávno víme, hlasování šéfů týmů je tak mnohdy fraškou, každý jen jak momentálně potřebuje.

2 Likes

Aké krásne pokrytectvo od Wolffovho pritakávača. Pri Zakovi už aj ten Toto vyzerá ako celkom sympatický šéf tímu.

Asi máme zmenu na čele šampionátu Najväčší klaun na poste šéfa tímu. :slight_smile:

6 Likes

Zak to povedal úplne trefne. Všetko treba robiť pre dobro športu, nie pre vlastné záujmy (viď RBR a VCARB). Len zakomplexovaní zúfalci z tohto fóra sú proti tomu už len preto, lebo to povedal Zak :clown_face:

1 Like

A ty nejses zakomplexovanej, ze tady brecis, jak mala holka, kdyz neco rekne rb?

1 Like

Este ma napada - povrava sa, ze Brown mal rokovat s RBR ohladom motorov na 2026, ci mu nedal nahodou Horny kosom, hm :smile:

5 Likes

@Jos_Verstappen @Hedgehog

Sorry chalani, ale ja to pricaste kopanie do McLarenu/Browna nechapem.
Nemyslim len vas, aj viacero inych, ale od vas ma to viac mrzi a prekvapuje,
Co konkretne teda take zle Brown povedal? Kde klame, alebo vyslovene trepe? Uraza niekoho?

Skor to posobi, ze sice hovori, co sa dlhodobo vsade riesi, ale kedze ho nemame radi, aj tak kritizujme dokola. Co je zvlastne, lebo ked niektori hejtuju RB, tak sa to nepaci. Tak nebudme ako oni…

Browna moc nemusim ani ja, ale nic take negativne tu nevidim a realita je, ze snad ziadny iny tim neurobil za posledny rok tolko dobrej prace a pokrok, ako prave McLaren, ale aj tak kopa hejtu, za bezne vyjadrenia. A ked sme tak precitliveni, tak potom skoda ze neprisla brutalna kritika, ked Horner vyslovene klamlivo nedavno konspiroval o zlom umysle Landa a Marko ho nazval patetickym… To mi pride o dost viac zavaznejsie a horsie, teda aj nesympatickejsie, ale to takmer akoby nic…

4 Likes

Brown je novy Wolff s tou neustalou potrebou nieco komentovat, mne toto na tom vadi.

2 Likes

Mne bol Brown kedysi dokonca sympatický a mal som ho rád. No potom sa stal Wolffovým poskokom v boji proti RB a mal často ešte agresívnejšie vyjadrenia, len aby sa ukázal a zapáčil Wolffovi. A od 2023 prebral úplne jeho štafetu. Pri rozpočtovom strope RB sa totálne opúšťal a riešil to snáď ešte viac ako Wolff.

Najviac mi vadí pokrytectvo. A to je presne to, čo tu predvádza. Sám vždy hlasoval tak, aby z toho mal prospech a často ani nie vo svoj prospech, ale len v prospech Mercedesu a teraz to ide kritizovať a chce všetko meniť. A posledné týždne má vyjadrenia totálne uletené.

K tomu konfliktu v Rakúsku to zo strany Hornera beriem len ako reakciu na nezmysly od Browna a Stellu, že RB navádzal Maxa na špinavosti a že aký strašný zákerný manéver spravil Max a vyradil im Landa a zobral mu víťazstvo. Až im sám Lando do toho o 4 dni hodil vidly a povedal, že to bolo tvrdé pretekanie a Max sa nemá za čo ospravedlniť.

Brown by si mal zobrať príklad od Vasseura a jeho správania a hlavne riešiť viac sám seba a svoj tím, možno by potom s najlepším autom aj vyhrávali a nedávali víťazstvá Maxovi a Lewisovi.

To, že výkonnostne robia v McLarene dobrú robotu a má na tom svoju zásluhu, ale vôbec nespochybňujem. :slight_smile:

1 Like

Tak ale len zopakujem, verim ze konstruktivnu otazku:

1 Like

ja neriesim obsah ale formu, resp intenzitu toho celeho.

mi pride, ze nahuckal aj pilotov nech idu po mercedes style ohladom “bonzovania” neustale pocas preteku … toto este pred par rokmi u nich nebolo vobec zvykom.

pozri, ja viem, ze som kysly, ale vadia mi taketo praktiky proste :smiley:

Chapem, ale pozri, napisal si dost, vela suhlasim, daco nie, ale podstata zostava, ze jeho vyroky hodnotis podla tvojho presvedcenia a na zaklade antipatie k nemu, pretoze tiez si si donho kopol bez toho, aby si uviedol jeden zasadny fakt, kde klame, uraza, ci podobne…
Potom sa teda necudujme hejtovaniu inych ak sa ma hodnotit podla sympatii a nie vecne…

2 Likes

v podstate ma pravdu. Nove motorove pravidla by tiez bolo potrebne upravit, ale teraz sa uz nenajde vola, pretoze ked s tym pride Redbull tak vsetci ostatni sa automaticky domnievaju, ze maju vyhodu a Redbull straca. To plati samozrejme aj naopak.

2 Likes

Ja nehovorím, že klame. Len ho kritizujem za pokrytectvo, že on teraz zrazu kritizuje skoro všetko a všetkých naokolo, pritom roky robil a stále robí to isté. :slight_smile:

Jeden týždeň nadávajú na FIA, že nenaučila Verstappena jazdiť a spravila z neho najväčšieho zákeráka (čo sám Norris potom poprel) a ďalší týždeň chce nechať všetko na FIA a F1.

Tu si vyslovene v priebehu týždňa nas.ral do úst. Najskôr hovoril, že trest pre Maxa bol nedostatočný a chcel mu dať pomaly zákaz štartu a teraz toto:

A to je presne to, čo sám kritizuje na ostatných - rozpráva to, čo sa mu práve hodí.

2 Likes

Ako ja nehovorim ze ho mas mat rad… :smiley:
Ale ked vidim pod kazdym clankom McLarenu a aj inde tolko kritiky, aj tam, kde vecne obsahovo nepatri, uz sa to zacina podobat na triedny boj taborov na zaklade sympatii a to prirodzene vedie k vacsej polarizacii aj na fore, ktoreho stav sa nepaci ani tebe :slight_smile:

1 Like

No tak ono to tak vzdy ale nebolo pretoze brown nemal taketo prazvlastne vyjadrenia ohladom vsetkeho co sa v paddocku suchne

Ked bol ticho Brown tak si tu logicky ani nemal kritiku, lebo nemala byt na co :smile:

1 Like