Brown by privítal, keby mali stajne a ich krátkozrakí šéfovia menšie právomoci | Magazín F1 - F1online.sk

Ale zase neprehanajme, az taketo tie vyjadrenia urcite neboli a cerstve emocie prinasaju rozne vyroky, vedelo by sa najst kvantum aj z tabora RB ci Maxa, ale naco… A cisto fakticky FIA oneskorene priznala, ze Maxa mali pred nehodou napominat, cize ani logicky rozpor tu nie je…

Ale tu teraz vobec nejde o Rakusko, ale o to, co som napisal uz jezkovi :slight_smile:

3 Likes

Kazdy, kto chce byt uspesny, sa zial musi zapajat do politiky, aby mal vplyv a vacsiu sancu vitazit. A kto riesi politiku, sa vzdy casto aj zaspini…
McLaren je v dobrej forme len rok, tak bol predtym relativne nepodstatny, narozdiel od Mercedesu a RB a ich predstavitelia za tie roky vyprodukovali take vyjadrenia, ze toto sucasne Browna je doslova nic :slight_smile:

1 Like

Ja rozumiem vsetkemu co pises … to co pisem ja, je ze je to zbytocne od browna

No big deal

1 Like

Aké praktiky ti vadia ? Veď Brown hovorí dlhodobo známy fakt. Momentálne stačí Wolffovi zatlačiť na odoberateľov a dovidenia. S tým, že ďalší dodávatelia pribudnú, zostane 1 stajna v pozícii, v ktorej si budú vedieť negovať čokoľvek čo sa im nehodí. Prečo by to tak malo byť ?

2 Likes

Brown - Obvinenie RB z toho, že povzbudzoval Maxa v nešportovom správaní, obvinenie FIA z toho, že komisári stoja za ho.vno (jednoducho povedané).

Stella - Obvinenie FIA z toho, že nedostatočne trestá a trestala Maxa.

A dnes, čuduj sa svetu, tento istý Brown chce takmer všetko nechať na FIA a F1 a hovorí, že tímy by do toho nemali zasahovať.

Do politiky sa dá zapájať aj štýlom Wolffa a Browna (pokrytectvom a za tým nasleduje hejt) aj štýlom Vasseura, ktorému to nikto nevyčíta.

Praktiky sú mi jedno. Vadí mi to nechutné pokrytectvo Browna, ktorý je už roky presne tým prípadom čo si sám popísal - Wolffovým pritakávačom, ale teraz zrazu tieto praktiky ide kritizovať.

Prečo ich nekritizoval v rokoch 2021-2022, kedy zo seba robil Wolffovho klauna?

1 Like

Kde su tu tie vyjadrenia na Maxa ze je najvacsi zakerak?

A opat sa tu neberie do uvahy, ze ano, FIA sa doznala, ze postup nebol spravny a Max mal byt napomenuty, cize ak plakali, tak nie nad nezmyslom. Ale opat, co to ma s tym, ze sa tu zase raz hejtuje niekto pod clankom, pritom nevieme ani napisat v com klame alebo uraza? Lebo take tu uz boli a tam sa moc nekopalo…

1 Like

Freda mam rad, uvidime ako dlho mu to vydzi,no sefom Ferrari nie je zrovna dlho a Ferrari ma pravo veta a take postavenie, co vela veci ulahcuje… :slight_smile:

Tak ja uz budem dobry na mclaren a stryka browna :orange_heart:

Teraz jazdia hore a je logické, že vplyv Wolffa tým pádom potrebuje oslabiť, pretože si budú chcieť presadzovať aj svoje veci. Momentálne sa dostali do bodu, kedy im je na príťaž, byť obyčajný pritakávajúci zákazník. To, že v daný moment robí to najlepšie pre prosperitu svojej stajne, mu asi nejde vyčítať.

Vasseur, na rozdiel od Wolffa, svojim nepolitikárčením prd dosiahne a nič nepretlačí, robí presne to isté čo Brown 2-3 roky dozadu, strká sa Wolffovi do zádele

1 Like

no v tomto prípade to bude už nevýhoda aj pre Ferrari, tak by si mal uja Browna viac podporovať v podobných vyhláseniach

1 Like

S tym co pises o vasseurovi nesuhlasim tak celkom, vasseur ma plne ruky roboty s ukocirovanim si vlastneho teamu a momentalne riesi restrukturalizaciu

Nema cas na pletky spod stola :smile:

Neber to zas doslovne, ale ten význam tam bol, že to bolo zákerné, proti pravidlám a bez rešpektu. Najmä Stellove vyjadrenia sa toho týkali, ale Brown bol na tom podobne.

Fia priznala, že Maxal byť napomenutý tuším za pohyby na brzdách, McLaren však najviac nariekal nad tým kontaktom, ktorý väčšina jazdcov označila ako racing incident.

Ale ja nehejtujem, za hejt považujem nejaké nezmyselné urážanie a znevažovanie. Ja len vyjadrujem svoj názor, že Brown je pokrytec a je úsmevné ako teraz kritizuje u ostatných to, čo sám robí už roky - teda pritakáva Wolffovi a dúfa vo vlastný prospech.

To nie, to mu nikto nevyčíta. Vyčítam mu to pokrytectvo, že zrazu to kritizuje u ostatných šéfov a zrazu by všetko najradšej nechával na FIA.

V poriadku, ale taki su vela krat podla mna vsetci sefovia timov, najma top timov, teraz mozno az na Freda, ktory ma ine starosti a Ferrari ma aj ine paky…
A pride mi posledne mesiace ta kritika vyrazne nevyvazena.
Brown teraz v zasade povie pravdu, uz sa musi kritizovat…
Horner nepochybne klame a trepe, Marko osobne uraza jazdca, ale to je “len” reakcia na nieco ine… FIA uzna ze nie McLaren konspiroval o zmene smeru pri brzdeni (to tu niektori doslova pisali), ale ze to tak naozaj bolo a malo sa napominat, ale to tiez nic neznamena, stale je bakany uplakany McLaren. To sa mne nepaci, ale chapem ze to asi ako velky RB/Max fanusik vnimas inak :slight_smile:

2 Likes

Pokiaľ nestíha naraz robiť dve základné veci, ktoré znamenajú v tomto športe úspech, tak sa môže vrátiť do Alfy, kde mu stačí hrať sa na svojom piesočku

1 Like

V každom inom športe to tak ale funguje, len v F1 majú stajne nepochopiteľne veľké právomoci v rozhodovaní. Aj to akým spôsobom zazdili vstup Andrettiho, neviem si predstaviť, že by napríklad vo futbale, podobným postupom dosiahli zákaz postupu nejakého tímu do vyššej ligy, prípadne vstup nových investorov do klubu.

1 Like

mne Vasseur nikdy neprisiel ako tlchuba do mikrofonu

Co take ulahcuje? Kolkokrat to Ferrari vyuzilo vo svoj prospech proti zaujmom ostatnych? Akoby vedel Fred pred svetom obhajit vlastne zaujmy nad ostatnymi vyuzitim klauzuly? Pises od veci.
Na jednej strane kritizujes diskutujucich a teraz rypes do FER bezdovodne. Zrkadlo ti asi niekto rozbil.:sunglasses: