Brown by privítal, keby mali stajne a ich krátkozrakí šéfovia menšie právomoci | Magazín F1 - F1online.sk

Pro mě začíná zase skvělé období.
Odešel Newey, přijde vlastní motor a jednou odejde i Verstappen…
Bude to zase výzva, teď je to strašná nuda.

Ještěže Redbull neřídí někdo jako já, já už bych byl bez motivace a asi bych začal vyrábět Moto GP, nebo rakety…

1 Like

Už se dlouho chci zeptat, co je na tom vzrušujícího a výzva.

Ostatní to dělají desítky let.
U RB to je vzrušující a výzva.

Vzali X miliard, postavili nejmodernější továrnu, přeplatili motorové a všelijaké inženýrské mozky a jdou dělat motor.

To je jako kdybych si postavil za 10 mega novou curkarnu, najal 2 nejlepší cukráře v republice, a říkal, že jdu péct dorty, že to bude vzrušující. Přitom to je tak vzrušující jako stará bába v bikinách.

Výzva a vzrušující by to bylo, kdyby nějakej strejda ráno paletoval RedBully a odpoledne šel šroubovat motor.

2 Likes

Měl jsi se zeptat dřív, nevím proč jsi tak dlouho čekal :slightly_smiling_face:.

Tak zaprvé: jsou lidé, kteří shledávají jako skvělou zábavu dělat věci, které ostatní obecně označují za obtížné. To je potřeba pochopit jako hlavní motiv. Je to ohromná zábava.

To že píšeš, že ostatní to dělají již desítky let je hodně zkreslené a nepochopené.
To, co dělá Redbull nemá obdoby, vždyť vznikl jako minifirmička před 40 lety a prodávali slazenou vodu, v oboru dělají 20 let…
Takže jediný, možná trochu srovnatelný projekt je Ferrari.

Aston Martin nedokázal vyrobit vlastní motor za více jak sto let úsilí v oboru, Williams za zhruba 50 let, McLaren za více jak 60 let…
A mohl bych pokračovat ještě dlouhou řadou automobilek, které neumí vyrobit motor přesto, že je ten obor desítky let živí.

Redbull se do toho pustil jen pro zábavu, živí je něco úplně jiného. Akorát narozdíl od výše popsaných pochopili, že základem auta je motor a bez motoru nejsou v automobilovém průmyslu nic.

A k tomu tvému argumentu s miliardami nevím co říct, nevím ani proč to zmiňuješ, páč je jasné, že peníze jsou třeba a oni si je dokázali vygenerovat, tak je použili…

Možná je třeba říci, že peníze jsou jednou, nikoliv jedinou podmínkou k tomu být úspěšný. A zdůraznil bych jednou z nejméně důležitých podmínek úspěchu, naštěstí…

Ale jsem rád, že jsi se zeptal, určitě nejsi sám , kdo to nechápe.

7 Likes

Miliardami to myslím tak, že když si koupíš nejlepší vybavení a možný, tak to není vzrušující.

Vzrušující by bylo, kdybys to dělal doma v garáži na koleni, a nevěděl by jsi, co děláš. A jestli to půjde. Oni to mají 10000000x spočítané od nejlepších.

A jsou určitě důležitou podmínkou.

1 Like

To by nebylo vůbec vzrušující, ale gigantická pitomost.

Ale lepšíš se, už jsem tu od tebe četl dokonce i parádní pravicová hesla.
Takže jdeš dobrou cestou.
Teď už jenom čekám, až od tebe dostanu like za post o tom, že odbory jsou zlo…
:love_you_gesture:

Jaká? Já už jsem toho napsal, že nevím, co jsem napsal. :grin:

Nechci to hledat protože mě to nebaví a navíc to neumím.
Ve zkratce to většinou bylo na téma " bez práce nejsou koláče", " když si nepomůžeš sám, nikdo jiný to za tebe neudělá" a podobně.

Občas tě ale bohužel postihne nějaká naštěstí krátkodobá neomarxitická viróza jako třeba teď…

Teď už musím jít pracovat.

Nemusíš., ale chceš.
Aby ses měl líp než ostatní. :stuck_out_tongue:

Ano chci, ale výhradně jen proto, že mě to baví.
Žádný jiný motiv pro to neexistuje.

Jsem totiž individuum bez emocí :smiley:

A kdyby tě to nebavilo, tak bys přestal chodit do práce?

Určitě, stejně jsou prý všichni raději když tam nejsem.

Chtěl bych napsal, že mě to překvapuje.

3 Likes

Tak @Evap , to mě teda ranilo… :smiley:

1 Like

Proč? @PUFF by chtěl napsat, tzn. rád by napsal, že ho to překvapuje, ale nemá zrovna čas nebo tak něco… Já bych taky chtěla napsat, že mě to překvapuje, ale zrovna mám dost práce, tak jsem dala lajk… Něco jsem spletla :smile: ?

:smiley: byla bys dobrý advokát, nebo ještě možná profesionální podvodník.

1 Like

Však to je úplná blbosť! McLaren od začiatku (Stella) hovoril o tom, že komisári mali Maxa potrestať za zmenu dráhy pri brzdení. FIA im to potvrdila.

Ale najväčší zákerák je teraz Brown, pretože “komentuje”.

Chlapi – ak nemáte nič konkrétne, tak šetrite klávesnice, pretože toto je nič len trápne. McLaren síce posledných pár pretekov šliape Maxovi na päty, ale furt má Maxo komfortný náskok, ktorý navyše aj tak zväčšuje, tak si tieto nepodložené výpady radšej šetrite na budúcu sezónu. :roll_eyes:

3 Likes

Brown nie je zakerak, ale pokrytec. To je vsetko. :slight_smile:

Opäť len výkrik bez jediného argumentu. Bolo by fajn, ak by tu bola vecná diskusia.

3 Likes

Vecna diskusia bola vyssie s @Matti aj s argumentami z oboch stran. Sice sme sa nezhodli, ale to je v poriadku, neexistuje len jeden nazor.

To, ze si teraz kysly za to, ze som si dovolil napisat v druhom vlakne, ze ludia, ktori sa identifikuju ako pes, su pre mna psychicky chori, a zrazu prides do ineho vlakna a reagujes na moje 2-3 dni stare komentare a napises tu jediny komentar prave na mna (hoci tu nie som jediny s tym nazorom na Browna), je tvoj problem. Toto je pre mna uzavreta tema, na ktoru som fajn podebatoval s Mattim a nemam zaujem sa dalej motat v kruhu. Nic nove by som nenapisal a nic co tu neodznelo by si nenapisal ani ty. :slight_smile:

PS: Ale vidim, ze miestnych klaunov si pekne aktivoval a lajkli by ti teraz aj keby napises, ze trava je modra. @Hedgehog kde su moje povinne lajky a multinicky? :sweat_smile:

Nie, nedal si jediný argument prečo je Brown pokrytec. (Pre porovanie: Brown dal jasný príklad Szafnauera.) Všetko len tvoje nedoložené dojmy, ktoré sa nemajú “brať zas doslovne”.

Perličkou je, že Brown obhajuje trest pre Maxa za kolíziu ako dostatočný (= deeskaluje, aký to kontrast proti Hornerovi, ktorý rozbehol konšpiračné teórie ako Lando zámerne Maxa ku kolízii vyprovokoval…), no ty ho za to kritizuješ :astonished: a bez dôkazu tvrdíš, že McLaren žiadal za kolíziu vyšší trest (čo nie je pravda, žiadali aspoň nejakú akciu nie za kolíziu samotnú, ale za predchádzajúcu zmenu dráhy pri brzdení - čo si sám doložil článkom s vyjadreniami Stellu a čo následne potvrdila aj FIA).

Článok som si prečítal až teraz a reagoval som na teba, pretože si napísal blbosť, no zároveň to vyzeralo, že argumenty máš buď pripravené alebo si to len domotal. Čakal som teda, že sa buď chytíš za nos alebo ma odkážeš na nejaké vyjadrenie predstaviteľa McLarenu, ktoré mi uniklo.

S tým, že kádruješ Ralfa aké fotky smie zverejňovať na svojom Instagrame to nesúvisí.

3 Likes