teraz sa ide celkom skoro rano Las Vegas, to rano snad jasne nebude, daj tomu sancu
A kedy naposledy pravidlá nezlyhali podľa teba? Lebo podľa tvojej logiky v 2021, ale aj nad nimi plačeš, že boli na mieru robené pre RB a proti Mercedesu. A pred 2021 to bolo naposledy 2012.
dychaj zhlboka, uvolni stres
Já jsem v klidu, ale toto je fakt, jak s dětmi (trust me), vysvětlil jsem to tu několikrát
na male deti musis ist stylom ze aj ty si dieta (trust me), inak cumi jak vol na malovane vrata
Adrian vymyslel něco nad čím si ostatní budou lámat hlavu ještě pár desetiletí. Jeho zkušenosti a znalosti, zejména u těchto podlah, jsou k nezaplacení.
Kazdy ma. Inak by nemohli startovat.
Hm, 4 RedBully na trati
Ked v Fleming v r. 1928 objavil penicilin, znamena to, ze dovtedy neexistoval?
Nevím, jestli se zapojovat do debaty, ale zkusím to - pro mě není problém, že RB trefil koncept jako jediný a nebude ho měnit (to by byli padlí na hlavu ), ale to, že pravidla jsou už tak sešněrovaná, že ostatní nemají reálnou šanci napravit situaci dřív, než možná za dva, ale spíš za tři roky. To je u konstruktérské soutěže katastrofa a nejde o to, že by nikdo neuměl navrhnout a pořádně odzkoušet účinné vylepšení nebo neměl na pořádný výzkum peníze, ale mají to zakázané.
Však pro ně jsem furt
Rozpočtové stropy = zlo.
Dneska jsem nad tím přemýšlel a chtěl to napsat.
Ale proč… stejně to je jedno.
No a to je to velký sešněrování o kterém Evap mluví…takže tě opět nechápu.
@PUFF nebuď v depresi, zase bude líp
protože to není o rozpočtových stropech, máš to i o počtu testů, počet PJ, počet převodovek, to vše svazuje
Buď v depresi, další sezony budou jen horší a tady se tomu bude snad i tleskat
Z čeho jsi v depresi, z rozpočtových stropů? Zlo to podle mě je, ale ničit si zdraví kvůli nim fakt nebudu
Ta myšlenka je ale furt stejná omezovat vývoj= omezovat náklady = naivní představa, že bude šampionát vyrovnanější. Jenže už začátek té rovnice je špatně
omezovat náklady nemusí znamenat omezit vývoj, ale FIA moc dobře věděla, proč šla touhle cestou