A právě na těchto otázkách nakonec každý žebříček ztroskotá. Takový žebříček je do jisté míry také výpovědí o tom, kdo ho sestavoval.
Každá doba je jiná. Za nejlepšího fotbalistu taky často označují Pelého nebo Maradonu. Když se podíváš na ten “fotbal”, tak to je něco strašnýho. Nedá se na to dívat ani 5 minut, a nějaká fyzická a technická vyspělost je na úrovni 6. ligy.
To samé hokej atd.
Ja si tiez myslim, ze hamilton je najuspesnejsi
Fangia som logicky nestihol a ciernobiele preteky moc nemusim
Ja taketo rebricky moc nemam v oblibe, otvara to len priestor na nekonecne debaty o nicom
preto nema zmysel zostavovat nejake absolutne rebricky. To je ako porovnavat, ze ci je lepsia americka armada, alebo rimska.
To je právě statistický ukazatel, tady se nedá o ničem diskutovat. Maximálně můžeme vzít v potaz, že některé statistiky už opanoval Verstappen, jen v 28 letech ještě nestihl vše, co starší Hamilton, který do F1 vstoupil v roce 2007, případně započíst rozdíl v délce sezón dnes a kdysi.
Ale otázka, zda je Hamilton lepší pilot než Verstappen, ukazuje, že “nejlepší” se nedá zredukovat na “(statisticky) nejúspěšnější”. Tuto otázku můžeme relativně řešit proto, že Hamilton a Verstappen jsou současníci, ale už tady to má svá dílčí “ale”. Jakmile to ale rozšíříme na různé éry a začneme srovnávat piloty v rámci celých dějin F1, skončíme v bažině. Čili tady souhlas. Já si třeba myslím, že Verstappen je psychicky odolnější a konzistentnější pilot než Hamilton, ale psychická odolnost a konzistence jsou jen částí koláče toho, co by měl umět pilot F1. Plus každý pilot má i své slabiny.
Dobrý komentář.

1.Lauda
2.Mansell
3.Hamilton
4.Prost
5.Senna
- Alonso
- Hamilton
- Senna (ze záznamu)
- Schumacher (ze záznamu)
- Verstappen
Dat si do rebricku Fangia je jako verit na Jeziska.
tu len podotknem, ze Prost pocas svojej kariery mal za kolegov 5 majstrov sveta
Lauda, Senna, Mansell, Rosberg, Hill. K tomu este Alesi, Watson a Arnoux co sice nevyhrali sampionat, ale svojho casu boli povazovani za to lepsie v poli.
- Alonso
- Senna
- Hamilton
- Verstappen
- Schumacher
Mam v rebricku taky piloty ze zaznamu, ale poctive nakoukane a nactene 
Pak že já jsem ty a ty jseš já. 
Trošku mi vrtá hlavou Prost, ale toho nějak nemam nakoukaného.
Jo a Clark. 
To je dobra pripominka, mozna si zaslouzi byt na 1. miste, ale Nikiho osobnost nic neprekona. Aktualne studuji sezonu 1985 a to je zacatek sbirani mistrovskych zkusenosti, zajimava sezona protoze zacal vitezit i Mansell, Senna, Rosberg dost nestastne prestoupil do Mclarenu atd.
Hoši su na prasky 
Watson byl spicka.
Já si pamatuju, že někdo z paddocku odpověděl na svojí vysněnou dvojici - Alonso - Rindt. Rindta máš nějak nasledovaného, respektive sezony kdy jezdil?
Bohužel, co jsem četl, tak zemřel ve 28 letech, po selhání vozu, kdy narazil do zdi v Q GP Italie 1970 a vyhral mistra světa teda in memoriam.
Každej žebříček, kde není Ham první je irelevantní.
Rindt je zajimava postava, byl dost popularni. Tak daleko jsem jeste nedosel, zacatek 70. let je jeste dost daleko, jen vim ze se zacala resit bezpecnost, nejvice se angazoval Stewart. Byla to dost neresitelna vec, kdyz kokpit zalil ohen a plameny, vetsinou to koncilo tragicky. Vsechno se zlepsilo kdyz Mclaren prisel s karbonem, Watson muze vypravet.
Z aktualnich pilotu bych sestavil jiny rebricek.