Bearman považuje Verstappena za najlepšieho jazdca v histórii F1 | Magazín F1 - F1online.sk

Oliver Bearman je ďalší z dlhého zoznamu tohtoročných nováčikov, ktorí vďaka svojim výkonom prenikli až na titulné stránky. Britský mladík musel byť trpezlivý a nepodľahnúť tlaku, ktorý v letnej časti sezóny rástol. Odmenou mu bolo fantastické štvrté miesto v Mexiku a súboj s podľa neho najlepším jazdcom na svete Maxom Verstappenom.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/218059/bearman-povazuje-verstappena-za-najlepsieho-jazdca-v-historii-f1

Za nejprotlačovanějšího ano, ale nejlepšího?

1 + 1 = 3 to mi nevychádza

1 Like

To tu bude zasa placu od expertov Hogara a Ťuffka a ich poskokov :joy: alobal na hlavu HOŠI

2 Likes

Max a Bearman Ferrari 2027? :slightly_smiling_face:

2 Likes

Tak se nám ten fanclub aktuálně nejlepšího pilota na roštu rozšiřuje :sunglasses:

2 Likes

podla mna realne.

1 Like

Toto su len take keci, realne sa to neda vyhodnotit.

Preto sa tam pise, ze “povazuje” - jeho nazor

4 Likes

No, každý máme právo na názor, ale podľa mňa sa Bearman do RB nedostane. Či?

2 Likes

Bearman pojde do Ferrari v momente ked karieru ukonci Hamilton resp Leclerc pojde inde

Nemyslim to teraz na teba, ale pride mi, ze dneska je normalne problem ked niekto odpovie jednoducho na otazku podla svojho presvedcenia a svojho pohladu

V poriadku, môj názor sa môže zdať pre niekoho provokačný, ale ja si myslím, že Bearman sa do Ferrari nikdy nedostane. Či? On je druhá trieda.

Nie to len Bearman chce poukazat nato, ze v zavode dokazal Verstapenovi utiect na slabom HAASE :slight_smile: A tym, ze ho oznaci za najlepsieho, porastie kredit aj jemu :muscle:

Nevis prosim, kdo mel jake pneu v tu chvili utikani? Neutikal spis svemu dodavateli motoru? Po vzoru McLarenu, co neustale ujizdi svemu dodavateli. Asi i Toto Christian Wolf dela neco spatne…

1 Like

S nim sa vo Ferrari pocita tak nejak odzaciatku podla mna

Nič proti Bearmanovi, ale ak v roku 2027 bude voľný Verstappen a Hamilton skončí, po kom Ferrari siahne? Ale všetko môže byť inak ak Verstappen zostane v RB a potom Bearmen príde do Ferrari. To je ale podľa mňa málo pravdepodobné. Či?

Tak ja vyhcadzam z toho ze pho akademia ferrari posadila do haasu, podobne ako kedysi leclerca posadili do alfy

Ale suhlasim, ze zmluva je casto len na oko a peniaze su hlavna komodita

Verstappen by podla mna do ferrari nesiel dokym by tam neboli viditelne zmeny vo vedeni atd

Keby mal Leclerc pristup ako ma Verstappen v redbulle, ma tituly

1 Like

Fakt? Tak to vieš viac ako ktokoľvek z prostredia F1. A aké zmeny chce, resp by chcel Verstappen vo Ferrari? Nakoniec môže si ich podmieniť - ak ho tak veľmi budú chcieť podpísaním zmluvy. Či?

Pisem “podla mna”, urcite sa nestaviam do pozicie nejakeho insidera alebo niekoho kto ma nazor a berie ho ako fakt …
verstappen ma v redbulle vsetko postavené okolo seba, mas pocit, ze leclerc resp hamilton to maku vo ferrari tiez takto?

Tak to keby som vedel… Ale počkáme si a uvidíme. Či?