BBC: Aston Martin sa chystá vyhodiť Cowella, spomínajú sa spory s Neweym. V hre je Horner | Magazín F1 - F1online.sk

No, Seidl je nemastnej neslanej, a těch už mám docela dost :smile:

1 Like

Jenže pak to působí opravdu trapně, ten jeho postoj. Vlastně řika že nejsme slušní, jen za to že někomu vyčtem pokrytectví třeba a nebo bláboly co se tu píšou. Lži, osobní uražky na nás nechává stranou jakoby nic. Prostě se mi to nelíbí, čekal bych od něj víc.

David pise a karha pravidelne, len nema neustale potrebu zo seba kvoli tomu robit svateho

Horny to umí jinak rozjet. :smiley:

2 Likes

Dokázat je to ale horší, co? :stuck_out_tongue_closed_eyes: Navíc, vypadá starší :face_with_hand_over_mouth: Posilovat krční svaly už má určitě od doktora povolené :+1:

1 Like

co ja viem. McLaren zacal ozivat az Seidl odisiel. V Audi mu to tiez velmi neslo ked ho kopli do zadnice a zobrali Binotta.

1 Like

Jako, v F1 se zatím neprosadil no.

Pekne si si poreval ty geňo. :joy:

A toto je riadna facka pre teba a PedoGroha, keď už aj Dávid vám potvrdil, že to vníma rovnako.

2 Likes

Je to tak, k tomu jakej jsi ■■■■ nic nenapsal, resp. nenapsal to tobě, takže v tomhle s tebou souhlasím. Další facka od něj. :+1:
On si to pak vybere zase na nás.

2 Likes

Kdyz mi bylo 15 skoncil jsem v posteli se 14 letou :astonished:

Edd je alonsofilní. Alonso Is finished.

A navíc Edd počítá i kvalifikace.

Já hodnotím propad z P7.

Takže jsi měl skončit před soudem.

1 Like

Takze jsem kriminalnik a hajzl.

Byl tam s nami jeste jeden kluk, ten delal ze spi :thinking:

A tomu bylo kolik, pět?

16 a bylo mu trapne.

dufam, ze to neboli tvoji surodenci…

1 Like

Veru, opat vam raz do toho hodil vidle a strelil vas medzi oci a krasne potvrdil, ze to, o com je podstata diskusie, tam vidi rovnako ako ja alebo jezko.

David opat na strane pravdy (akurat nie je vulgarny ani voci takym netvorom ako ste vy).

Ne, ale nemel jsem problem byt se sourozenci v posteli.

Ano je to tak, David je na vaší straně. Je to smutné konstatování, ale bohužel…

To je uplne v pohode, kedze ste v podstate rovesnici.

Ale snival si o fajke od 14-rocnej, ked si mal 31 ako nas PedoGroh? :sweat_smile:

Bobe ty si sice hejter a troll, ale neverim, ze si pedak a netvor.