BBC: Aston Martin sa chystá vyhodiť Cowella, spomínajú sa spory s Neweym. V hre je Horner | Magazín F1 - F1online.sk

Opat raz su vsetci proti vam, ale nieee. :sob:

Pritom stacilo len pedoHonzimu napisat, ze ci je normalny a nezastavat sa ho v takejto nechutnosti. Alebo mal pedoHonzi napisat, ze nevedel, ze ma 14 a zobrat to spat. Ale bohuzial, jemu to problem nerobi.

Uz len cakam kedy ho uvidim v reportazi od Kovesovej ako Honzi sliedi pred zakladnou skolou s rukou v trenkach. :joy:

1 Like

No tak, snival nesnival, kdyz ta holka zalze tak co mas delat.

To ale nie je Honziho pripad. Ten vie, ze to dievca ma 14, on 31 a napriek tomu tu pise narazky na nu.

Tomuto nemozes fandit, ty nie si taky zvrateny.

1 Like

Taky kdyz mi bylo 7 zatahla me do postele 12 leta teta a pak znova a znova.

Keby mala teta 32 a chcela by ti dat bj, tak je ako Honzi. :sweat_smile:

1 Like

Branil by ses ve 14 kurbe od 32 tety?

Navic kdyz na Slovensku jsou vsechny cizi zenske tety.

Kdyby byla aspoň hezká viď. :smiley:

1 Like

Četl jsi nejlepší pětku Maxe? :smiley:

…divný že zapomněl na Vettela, když má víc titulů :smile: Divný? Ne :sunglasses: Pěknou pětku má :+1:

2 Likes

Svaly na krku může trénovat kdokoliv, na vzhledu přeci nezáleží. Leda že by jsi myslel na jiné věci :stuck_out_tongue_closed_eyes:

1 Like

LOL. Však je to skoro to samé co já. :smiley: Já jsem tam měl místo fangia jeho…takže další shoda. Hlavně že sem tady za to dostal šikanu. :upside_down_face:

2 Likes

Jo, teď jim sklapnou zobáky :smile: :+1:

2 Likes

Tak Vettela nikdo soudnej v první pětce mít ani nemůže i když má 4 tituly. Verstappen má rozum. :+1:

2 Likes

Mně připadá jako její tata moc. :smiley:
Ale jinak je docela v pohodě, hlavně má české kořeny, takže jí budu fandit.

1 Like

Nevěřím, že by Honda pustila Binotta ke svým motorům.

Mimochodem Seidl byl Williamsu hodně užitečný, když když tam přešel z Mercedesu. Postupem času se z něj stal velký cestovatel.

Tak nemusíš prokazovat jak se chováš sám k sobě

Ježku, tys nikdy necvičil nebo co?

Až budu pod zemí, tak chci vytetovat na duši… Že jsem byl do ní… zamilovaný až po uši.

1 Like

Puffe, proč tu chodí lidi co dostanou ban znova a znova, když tvrdí, že někdo jiný je závislý na fóru? To nějak nevychází ne?

Mám ho na háku, a ty si zkontroluj občanky až budeš mít zase fajku.
Neznamená, že řekne, že jí je 19, tak jí je 19.

2 Likes

Takže už jí je 20? :smile:

1 Like