BBC: Aston Martin sa chystá vyhodiť Cowella, spomínajú sa spory s Neweym. V hre je Horner | Magazín F1 - F1online.sk

Aston Martin pred rokom veľkolepo oznamoval príchod jedného z otcov úspechu Mercedesu, motorového génia Andyho Cowella. Počas čakania na verdikt vo veci diskvalifikácie McLarenu sa formulovým svetom v tejto súvislosti prehnali nečakané správy. Britská stajňa sa vraj chystá vyhodiť Cowella z pozície generálneho riaditeľa a šéfa tímu.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/220944/bbc-aston-martin-sa-chysta-vyhodit-cowella-spominaju-sa-spory-s-neweym-v-hre-je-horner

Funkce počítám zůstane neobsazena, Adrian to celé přebírá :slightly_smiling_face:

1 Like

@HellHogr A si skončil Christian Horner in running to replace Andy Cowell at Aston Martin - BBC Sport

3 Likes

Nadhera, Newey rozlozi jeden team, utece a pak rozlozi dalsi.

Chachachacha :see_no_evil::see_no_evil::see_no_evil:
To je pwdel, tenhle tým …

1 Like

Už jsem si myslela, že se dnes nezasměju :smile: . Ale vážně, to tam hrají škatulata nebo co? Opravdu jsem si myslela, že teď to začnou systematicky budovat, a Cowell má být jeden ze základních kamenů. Ale uvidíme, jak se to dál vyvine, zatím je to jenom kachna.

1 Like

:grin: :grin: :grin:

:slightly_smiling_face:

156132465132468563

3 Likes

Horner ještě není oficiálně v Astonu, ale pořádky nastoluje už teď. :grin:

Dejve nebuď hejtr

Čo na to naši zelení klauníci a najväčší hejteri Hornera? @HellHogr budeš fandiť sexuálnemu predátorovi? :grin:

3 Likes

Mozno to bol od zaciatku plan iluminatov, ako vyhnat Hornera z RB, aby sa mohol pripojit k Astonu. A tie udajne dickpicks boli vlastne Strolla mladsieho :smiley:

5 Likes

BBC informuje o tom, že v době odchodu Adriana Neweyho z Red Bullu si tato dvojice ani neuměla přijít na jméno a geniální konstruktér měl prohlásit, že s Hornerem nechce být ani v jedné místnosti.

Během letošního léta však mělo dojít k velkému usmíření a Newey s Hornerem měli jít dokonce spolu na koncert skupiny Oasis.

… aha, to jsem si měl nejdříve přečíst :thinking: No věci a vztahy se mění, uvidíme co z toho nakonec vzejde.

1 Like

Hah, toto si dal teraz riadny 5D šach.

A Strollov dickpic top. :joy:

1 Like

Postoval jsem to vedle, nevím no, nemyslím si, že tojle by byl nejlepší tah od AM

Proč bych ti měl fandit? Necháš se konečně zavřít do léčebny?

1 Like

Sorry, zabudol som, že ty si pedofil, čo tu píše o blowjobe od 14-ročnej. Asi to Hornerovi aj prepáčiš, keďže ti nelezie do kapusty a je na staršie.

1 Like

Ty seš zas zlitej a ještě sis šlehnul?

2 Likes

:rofl: tak dneska se tu člověk opravdu pobaví.

Ale to by bylo super. Fernando a Christian v jednom týmu a ruku v ruce by mohli vymyslet něco podobného jako Fernando s Flaviem v 2009. :wink:

ja už som zaujal negatívny postoj k AM, nemyslím si že buduci rok predvedú niečo svetoborné… skor naopak… že to bude další prepádak… a Fernando to už zabalí…

sám Newey mi príde, že išiel do AM viac kvoli peniazom pred dochodkom, než budovať majstrovský monopost…

pri Fernandovom štastí, ako odíde z AM, tak hned nasledujucu sezonu AM bude bojovať o titul :smiley:

este pockaj na Lewisa - pytali sa ho dnes po VC co a jak, on ze na dalsi sa netesi. redaktor sa pyta ci mysli dalsi zavod, a Lewis ze nie, dalsi rok :open_mouth:

Lewis Hamilton post race: “It’s a terrible result. There is nothing positive to take from today. I’m not looking forward to the next one,” he told BBC Radio 5 Live.

Asked if ‘the next one’ meant in Qatar, Hamilton responded NEXT SEASON

1 Like