BBC: Aston Martin sa chystá vyhodiť Cowella, spomínajú sa spory s Neweym. V hre je Horner | Magazín F1 - F1online.sk

Ktoré konkrétne Miško? Čo presne sa ťa dotklo?

To, že ti tu do huby napíšem, že si podčlovek? A čo iné si, keď Hogr píše sexuálnu narážku na 14-ročné dieťa a ty sám o tom vieš, no ideš ho tu brániť a obhajovať a prekrúcať?

Sám to dobre vieš ako to hento prasa myslelo. Ale držíš partiu, takže si rovnaký netvor ako on.

Teraz si predstav, že by toto napísal o tvojej dcére ak nejakú máš.

Dobrý, neumíš :slight_smile:

1 Like

Vyberte si zprávy jaký chcete :smile:

2 Likes

Saidl je najvacsia podrztaska tvl, pride niekam, a ide prec xd

Binotto znova s Leclercom nvm nvm

Víš jak, já mám totiž pocit že Stroll starší má podržtašky rád :man_shrugging: Něco jako Krack. Co ten tam teď stále dělá vlastně ani nevím.

1 Like

Ono myslím že obecně sondují kdo je vůbec potenciálně k dispozici. A to platí i mezi jezdci. Je logické že musí být připraveni na plán B,C,D atd. Alonso může ukončit kariéru F1 hned v příštím roce, no a Stroll možná ještě rychleji buď sám od sebe, nebo to koupí Aramco a bude :thinking:

2 Likes

Tak mne pride, ze Starky Stroll to robi takto ucelne, aby tam naoko mal TP ale riadi to ajtak cele on, podla mna on tam rozhoduje a dava posledne slovo totalne ku vsetkemu

Teď je možný že hlavní slovo ve všem přenechává Adrianovi. Jeho vůle budiž vším, a možná je to ok.

1 Like

Tam na druhu stranu moze ist aj vo velkej miere o ego Starkeho Strolla - on je megauspeany biznisman, ma za sebou cele portfolio biznisov co vyslo a funguju a nemyslim si osobne, ze by projekt F1 odpiskal len kvoli par veciam co by im nevyslo … chce podla mna mat za sebou aj v ramci F1 nejaky dokaz, ze tam bol a ze ked tam bol tak bol uspesny

Keď je niekto netvor, tak sa k nemu budem tak správať. Simple as that.

Vidíš to, nevím proč sem si myslel, že Seidl by tam mohl přijít a podle tohoto je to hlavní kandidát. Asi bych ho přeci jen radši než Hornera. :smiley: Hlavní je aby se to tam ucelilo v tomhle směru.

Já bych možná toho Hornera :thinking:

2 Likes

Chtěl jsi, abych vám nedělal soudce…tak nedělám.

A jestli zmíníš včerejší Evap, tak hranice je štěkání na slušné lidi. S Josem a spol se hádejte do pos rání, jak je libo.

2 Likes

Já se s nimi nehádám, s prominutím, odpad za to nestojí :man_shrugging:

2 Likes

Mně jde jen o to abys jin někdy něco napsal a ne jen nám. Zase si to nedokázal. Jsi marnej. :-1:

2 Likes

On ví že jsme silná grupa, navíc mnohdy nemá odvahu si to rozházet s protějškem, i když ví že máme pravdu :slightly_smiling_face:

1 Like

Z tebe mám konečně pocit, že jsi to pochopil.
Zbývající dva kolegové ale ne a je to škoda.

Ty ale víš že jsem ti už vyčetl :man_shrugging:

1 Like

Mně je to celkem asi jedno, Horner má tu svojí kauzu, ale nemyslím si že je to špatný člověk, bude mít nejspíš více kontaktů a to se u šefa hodit bude. Každopádně nedokažu říct, třeba jako Ježek, že Seidl je jen podržtaška, nedokažu žádného šéfa víceméně popsat a říct, který z nich má jaké přednosti atd…

Jakoby já ten příspěvek četl a toho dvojsmyslu by jsi nevšiml jen trouba.

A jestli se ptáš na mojí reakci, tak já bych to přešel s úsměvem. :slightly_smiling_face:

A vůbec, pojďme řešit F1.

5 Likes