Stroll vlastní TheRace?
Mám pocit že jsi bez argumentů jen jedna velká kecka ![]()
Ferda je unavený a nestíhá nám. ![]()
Naopak. Argumentačně jste padli jako venezuelská ochranka. ![]()
Já to chápu, taky se na jeho věk dostaneme, když budeme mít štěstí ![]()
Matti, nepiš romány, ztratím koncentraci ![]()
Než to Matti tímhle tempem dopíše, tak budou nové motory a Honda může začít dalším fiaskem. ![]()
Lepší začít fiaskem, než zavřít motorárnu a zrušit i WEC ![]()
Aspoň vidíš jaký je Flavio kopidol.
V poriadku, precitajte si opakovane ten moj komentar a ako vyzera spinovo a hogrovo “uznanie evidentneho”.
Vy ako mozete konstatovat evidentne aj desiatky krat 1 vec, vracat sa do minulosti uplne pravidelne a ja napisem jeden slusny neutocny komentar a ste z toho uplne rozhodeni? Tak kto sa vyziva v com?
Toto je v tom mojom prispevku, z ktoreho ste bez seba a ja si ho vraj “uzivam”:
Hned prve slova
A pokracujem dalej:
A zase:
Vsetko aby to nebolo konfliktne (nepomohlo) a prave doslo k uznaniu, nie prekrucaniu ze pisem o spinovi a slovickarenie, “what” a neviem co…
Islo mi o to, ze ked Puff poslal info, samozrejme v jeho svojskom style, tak dominovalo ze odkial cerpa tie nezmysly a fake news. Netvrdim, ze tam neboli aj blbosti, ale v zasade sa rozne problemy potvrdili.
Je to tak, alebo nie?
A naopak, tie super “doveryhodne” zdroje, co pisali pozitivne o motore Honda sa potvrdili?
O to mi islo, nebyt vyhraneny pri roznych info a tvarit sa ze vieme co je urcite pravda a co nie. Aby bola do buducna diskusia viac vecna a menej o hadkach. Ale z reakcii vidim, ze konflikt je potrebny asi a aj slusna reakcia, moja jedina, je uz problem a dokonca sa v tom vyzivam. To mi hlava nebere, ale OK, pre mna uzavreta tema…
Hele, já o Hondě prakticky nic pozitivního nečetl, a jestli jsem měl obavy, tak právě hlavně z nich ![]()
Ale přiznám se že pointa mi stejně trochu uniká. Takže cílem bylo neshazovat informace Puffa? Ok, budeme na něj hodnější, a s tou chybějící baterií měl teda pravdu, a s těma 40kg taky ![]()
Alonso je Senna a Stroll je Prost.
AKTUÁLNÍ ZPRÁVY
Mercedes minulý týden prošel kontrolou komprese za tepla… při teplotě 75 °C.
Motor Mercedesu je legální. Před konstrukcí dala FIA řešením Mercedesu zelenou.
Minulý týden přijal Hywel Thomas inspektory z Federace ve společnosti AMG Powertrains a na konci procedury byl motor v povolených tolerancích kompresního poměru 16:1.
Nyní organizace podruhé potvrzuje legalitu, zatímco Audi, Ferrari a Honda se domnívají, že měření vyvolává pochybnosti.
Týmy tvrdí, že tato teplota není pro měření vhodná, a vyzývají FIA, aby nainstalovala senzor.
Zítra se bude konat schůzka na toto téma.
… uplně nechápu, proč by se takovému senzoru FIA bránila?
Můžeš nám vysvětlit jak by takový senzor měl při provozu počítat a měřit kompresní poměry?
Sultan Ahmed bin Sulayem rezignoval na pozici generálního ředitele společnosti DP World poté, co byl zmíněn v Epsteinových spisech.
… proč ne ve FIA ![]()