Balík Aston Martinu má potenciál, len ho musíme odomknúť, hovorí Krack | Magazín F1 - F1online.sk

Jakou tvorbu pravidel? nebudou vytvářet žádné nové pravidlo.

2 lajkov

Ferdo, ty už jsi se zbláznil. Ty už z testů víš že ztrácej jezdci Astonu :grinning_face_with_smiling_eyes: Takhle kritizuj jezdce Alpine, když v sezoně skončili až poslední, tam je to přeci ložený. Buď fér na obě strany, když chceš štrenkovat :face_with_hand_over_mouth:

2 lajkov

Nalijme si čistého vína.
Natahujete si Alonsem triko, protože jezdí vedle kopyta, které nemá o závodění zájem a je tam pouze z donucení táty. A sám Alonso nemládne a začínal mít problémy i vedle Ocona, na kterého nemají moc velké slova chvály ani v Haasu.
Smiř se s tím, že Alonso je už na sklonku své aktívní pozice jako jezdec v F1.

2 lajkov

kluci si otevřeli f1online.sk…:melting_face:

4 lajkov

Problém je že Stroll tu má dost zastánců, a když jsem ho označil za podprůměrného v poslední pětce tak jsem byl ten špatnej. Vedle Vettela vypadal o dost lépe no. V tomto směru si vede Alonso excelentně, a další srovnání bude až kdo tam přijde po Alonsovi. Aby jsi se pak ještě nedivil zda je to opravdu takové kopyto jak si myslíš.

2 lajkov

Ano problémy s vozem měl každý druhý zavod, proto je teď v Astonu a dělá tam Strollovi dvojku.

2 lajkov

Záleží na úhlu pohledu. Z mého je Stroll nejjalovější jezdec celého startovního pole bez šance na zlepšení.

Tak to je jasný, protože jezdí proti/s Alonsem a dostal hroznou čočku. Alonsova zasluha to není…

1 lajk

Nestíhal, tak lámal vůz přes hranu, proto technika tak často nevydržela.

Jojo, proto na závěrečný den testů pojede Stroll a ne Alonso - nestíhá

2 lajkov

No Matti, to jsme měli, a po testech spadli na hubu, uznáváme, ale co tím chceš jako říci? Vlastně nic, konstatuješ zjevné, takže se v tom jen vyžíváš? Dobře pro tebe no. A jestli jsme teda neměli mít velké očekávání, tak každý fandí po svém ne? Já osobně jsem dílčí věci, konkrétně Adrianovo dílo, ještě neodsoudil a podle mě je řešení zajímavé a stále mu v tom věřím, a stále očekávám že to bude dělat rozdíl. No samo scházející koníky, chlazení, či problémy s převodovkou, prostě je to realita, nelituji že jsem vzhlížel více. Jestli toužíš po našem větším sebemrskačství a ať jsme raději negativní a pak užívali případný úspěch, tak teď už to máš, teď negativní jsme, hodně. Přesto stále tam mám okénka naděje, že nebude tak zle. Středně době je určitě neodepisuji. A krátkodobě, snad ukážou pořádný progres.

2 lajkov

Třeba už bude Aston tak utahaný, že poslední den už auto ani nevyjede. Nebo naopak bude utahaný Alonso, tak raději dali přednost kopytu, ale mladšímu plného sil?

Jo, Alonso je tam do počtu jezdecky, je to jakoby tutor alá mistr Yoda. :smiling_face_with_sunglasses:

2 lajkov

A kdy nebude mít vedle sebe kopyto Gasly? :grinning_face_with_smiling_eyes: Střídaj mu to tam zelenáčema než se vůbec stihnou rozkoukat, no a skončili u řeči peněz když Colapynta jinam nevzali :face_with_hand_over_mouth:

2 lajkov

Gasly tam má jednoho z nejlepších. :grinning_face:

1 lajk

Ahaaaaaaaa, proto na něj zbylo místo až v posledním Alpine, a to jen díky penězům :grinning_face_with_smiling_eyes:

1 lajk

Jó kluci. Když nejsou argumenty, tak je potřeba rychle odvrátit pozornost někam jinam.
Klidně si kopejte do Gaslyho, ale zdá se, že letos si Alonsa namaže na chleba i s tím šrotem, který se snaží Flavio zlikvidovat. :winking_face_with_tongue:

Dle rankingu měl Gasly vedle sebe nejhorší jezdce z celého pole :smiley: Poroučím se, pane kopyto :face_with_hand_over_mouth:

2 lajkov

To se to dělá tabulka, když papá cáluje.
Mimochodem i Colapinto dá letos Alonsovi na pjdel.