Balík Aston Martinu má potenciál, len ho musíme odomknúť, hovorí Krack | Magazín F1 - F1online.sk

Se zavedením udržitelných paliv se proces homologace stal složitějším.

FIA delegovala certifikaci na externí orgán, britskou společnost Zemo, která je zodpovědná nejen za analýzu finálního produktu, ale také za ověřování celého výrobního procesu.

Od letošního roku podléhá inspekcím celý dodavatelský řetězec: pracovníci certifikačního orgánu navštěvují přímo výrobní závody, aby se ujistili, že každá fáze splňuje kritéria stanovená předpisy FIA. Kontrolovány jsou také certifikace jednotlivých molekul a všech partnerů zapojených do dodavatelského řetězce.

Takže asi nejde o to, že to palivo nemají nebo nevědí.
Ale o to, že kontroloři musí vidět ten kompost ze kterého ho vymačkají. :smiley:

Však jasně :slightly_smiling_face: . Šlo mi o to, že kdybychom to, co se v posledních dnech (a týdnech) píše měli brát vážně, tak si pravověrný fanoušek snad už zatluče skobu… A já jsem tak pomýlená, že se pořád těším :smile: .

Kompostu na syntetické palivo jsou tuny všude kolem nás. Jen polyestyrenů do kterého se balí televize i kdejaké ptákoviny se do Evropy valí z Číny každý den takové množství, že by denní produkce stačila na celoroční provoz F1.

Já se samozřejmě taky těším jako mladý kluk. Jenže jako páprda si zase uvědomuji, že si FIA svými nesmysly pořádně zavařila.
Skoro bych byl rád, aby FIA dostala pořádně po pazourech a na své nesmysly doplatila.

Já se třeba na syntetické palivo těším. Je to ohromná výzva.

Jestli se ten proces povede prosadit, nebudu mít co jíst…

1 lajk

No ale co jsem si všimla, ta Tvoje přání jdou trochu proti sobě. Nemáš rád Sulayema a elektromotory. Přitom Sulayem by návrat spalováků pravděpodobně okamžitě podpořil, elektromobilita jde přímo proti zájmům Emirátů, které z ropy žijí. Ale to už je na Tobě…

Neboj. Dáš se na ochranu životního prostředí nebo lidských práv, tam se dá taky vydělat :smile: .

2 lajkov

Ale já jsem Sulayema za snahu návratu ke spalovákům přece chválil a mrzí mě, že se mu to nepodařilo.

1 lajk

Myslím, že @Triper právě přemýšlí nad právy krtků. :grin:

1 lajk

Ano, máš pravdu.

K lidským právům mám hodně blízko, omezoval bych je na každém kroku…

3 lajkov

Trochu se bojím, že o chválu jde až na posledním místě, ale třeba ho to potěšilo…

Vždycky je možnost jak si napravit reputaci.
Třeba teď očekávám tak velké problémy se současnými motory, že se brzy začne jednat o nových a Sulayem určitě nebude chtít stejnou chybu opakovat ještě jednou. Držím mu palce.

FIA motory řešit nebude a ten počet schůzek ohledně motorů taky nesouhlasí

1 lajk

F1 2026: Setkání poradního výboru pro pohonné jednotky potvrzeno na středu

Ale tak je to možný Ferdo? Však jste tu psali, že FIA motory na 26 řešit nebude ..

1 lajk

Promin, ale i když píšeš o nás jako o skupině, stále si to adresoval mně, takže reaguju za sebe. Jestli tě tak rozhodilo moje what?, tak už nevím.

Tvuj příspěvek mi nepřijde uplně jako něco kde by jsi chtěl diskutovat normálně, když reaguješ ve vlákně, kde jsem doslova psal, že moje víra byla naivní:

a tvoje první slova jsou

a pak píšeš dál něco o vysmívání se, což není pravda (já tu neposílal Queeny - We are the champions)

O to víc zvláštní je že jsi na mě nikdy v souvislosti s Astonem nereagoval…pochopil bych možná ještě kdyby na mě takto reagoval Puff, ale tohle mi přijde reakce ve stylu přišel jsem tě poučit from nowhere - po bitvě je každý generál. Ale v pohodě, dál to řešit taky nechci…

Je to pouze schůzka. Homologace se bude řešit až 1. března.

Však ano, před homologací změní způsob měření a všichni budou spokojená, pokud Mercedes má vše v požádku, tak projde i jiným měřením

2 lajkov

Si představuješ tvorbu pravidel jako Hurvínek válku.