Píšeš ale že od začátku, já začátek beru víc jak rok zpět…nikomu jsem se skrze Aston nevysmíval.
Kolik tam nechal Alonso? ![]()
Ferda ti jen dává návod k tomu, že jakoukoliv ztrátu Alpine na nejlepší máš hodit na jejich jezdce
Tohle je vyloženě lež no…bohužel.
Nevím no, Aston s Hondou nedokazal jít přes 11 tisíc otáček, ale Ferda ví kolik ztratili piloti. ![]()
To netuším, ale klidně to mohla být i sekunda, nebo ještě více.
Ono tyhle kybernetické nesmysly starým pánům nesedí. Jen si vzpomeň na návrat Schumachera jak nezvládal všechny ty dzyndzyky na volantu a jak při štelováním čudlíků nestíhal sledovat trať a pak skákal spolujezdcům na záda.
A znáš Alonsa. Jakmile ho začnou předjíždět i pomalí jezdci, tak ho chytne psotník a hned bude po idylce a růžových snech po titulech, které byly ještě loni jasnou tutovkou.
Kolik si z těch testů viděl? Tohle nemužeš myslet vážně.
Ferdovi dává zabrat to, že FIA nebude jen přehlížet nelegální motor Mercedesu
Loz je, ze som pisal o tebe, ked od uvodu pisem o vas v mnoznom cisle. A ked k tomu prekrucaniu co som naozaj napisal pridas aj “what”, hned mi je jasne, ze nebudem rusit vase kruhy, ale nadalej si budem pamatat negovanie roznych neg. sprav a nebudem sa tu slovickarit o slovo kazde, lebo podstata ide bokom. Ta bola taka, ze ste sa na zaklade sprav v ocakavaniach mylili, co nie jr hanba a odzrkadluje sa to aj v uplne odlisne ladenych vasich prispevkoch pred a po testoch.
Viac nemam chut to riesit, lebo som chcel normalnu debatu (a taky moj prispevok aj je) a nie to co nasledovalo, takze sorry ze som sa zapojil.
@Ferda
Neviem aky je pomer na stratach Ferdo, ale sasi s motorom nejde len tak oddelit a problem bude na oboch stranach. V jazdcoch, teda FA, to urcite nie je ![]()
Už toho nech. Jdeme fandit.
![]()
To samé co Vy. Ale nejsem mimozemšťan a už loni jsem Vám docela přesně popsal kde všude bude Aston ztrácet.
Od motoru, až po převodovku, nápravy až po kyselinové příslušenství.
Vy jste mě ale vůbec neposlouchali a dnes to máte na talíři místo každodenního chleba.
Nojo, bojuje se proti Mercedesu na všech frontách.
Snaha politicky ovlivnit jejich výkon je do nebe volající.
Stroll do F1 nepatří vůbec a Alonso je dávno za zenitem. Má štěstí, že se už nejezdí na krev, ale hodně se šetří, proto je v F1 tak dlouho.
O tom, že můžou být problémy s výrobou dostatečného množství paliva se vědělo snad už loni v létě. Mercedes má nejvíce motorů v poli, tak je jasné, že je tenhle syntetický problém postihne nejvíce.
Vidím, že špatné zprávy se valí jako lavina, teď ještě zase palivo. Takže mi to nedá a zase jednou si dovolím zacitovat z mojí oblíbené knížky “Proč bychom se nepotili aneb jak se chodí po horách”:
“Týden před odjezdem se dostaví krize. Dva kamarádi nedostanou dovolenou. Další dva dostanou chřipku. Kamarádka, která s námi jezdila čtyři roky, se vdává a zlotřilý ženich ji odmítá hned po obřadu pustit s nějakou partou. Prosazuje místo toho jakousi svatební cestu, snob. Horák jen s úsměvem mávne rukou. Nevzruší ho ani, že roztrhal nové pohorky při tréninkovém pochodu Českým středohořím. Ví, že vše dopadne dobře. Stižení chřipkou se uzdraví sedmdesát minut před odjezdem rychlíku, zdraví obdrží dovolenou. Novomanželka novomanželovi stejně uteče. Není proč se vzrušovat. Týden před odjezdem se pravidelně stávají horší věci.”
Ono to všechno taky nějak slušně dopadne…
Prý jsou nové kontroly.
Každá složka v palivu musí mít certifikaci. A ani nejde o čísla v laborce, měřit umí každý.
Nově se jezdí do továren, a kontroloři musí vidět, že se to vyrábí udržitelně a ekologicky.
Až pak tu složku teprve schválí.
Pro každou složku musí vidět způsob výroby.
To znám, taky jsem měl týden po svatbě prolézat Paring. Jenže já byl svědomitější a manželce jsem neutekl. ![]()
To by mě vážně zajímalo kolik na to rádoby ekologické palivo spotřebují energie z jiných zdrojů.