Audi má obavy. Podľa Binotta sa pracuje na metóde, ako merať kompresný pomer počas jazdy | Magazín F1 - F1online.sk

Já napřed myslel že to je sarkasmus, ale očividně ne. :smiley: No nic, sranda musí být. :smiley:

2 Likes

Nevím proč se dělají schuzky a porady, tady už se vše ví jak to je, stačilo by aby sem naklusali lidi z F1. :smiley:

1 Like

Tady se ale jen rozdávaj tituly a tomu podřizuje co je a není ok :smile:

2 Likes

Chybí aby Puff pustil hymny a mužeme zhasnout. :smiley:

2 Likes

Tohle shrnutí celé situace.

Nejdřív si pust písničku a pak koukej na obrázek.

Len by som doplnil, ze tento trik vie udajne vyuzit aj RBPT a nemam pocit, ze by sa ho snazili zakazat. OK, mozno su pripraveni na oba scenare, ale boli by hlupaci vzdat sa vyhody.

Cize konkurencia v podobe Ferrari, Honda a Audi ma naozaj velky dovod spomalit az 6 timov z 11 takto “lahko” :slight_smile:

Ty už neposloucháš 10 letý holky? Tak to jsem rád. :stuck_out_tongue_closed_eyes:
A na obrázku je Hamilton v Mercedesu, tak to jsem v klidu.

1 Like

Binottó chce vařit guláš a nemá cibuli a ani maso.

1 Like

2 Likes

Hele, klidně ať změní pravidla. Sice to bude prasárna, ale aspoň bude klid.
Audi a spol. pak budou hledat jiné výmluvy.

Jojo, zrovna jsem to četl, že by přeci jen FIA uznala že Mercedes šlápl vedle? :slightly_smiling_face:

2 Likes

Ine spravy pisali, ze sa pripravili na oba scenare.
Tiez su medzi tymi “protestujucimi”?
Pytam sa, lebo naozaj neviem :slight_smile:
Mozno to nevedia tak dobre ako Mercedes, ale ak maju nieco podobne, co i len par koni navyse, pochybujem ze si to “zakazu” dobrovolne :slight_smile:

RedBull je opravdu otazník, jestli vidí hlavního rivala v Mercedesu, pak i on může být nakonec proti, neb Mercedes by to při nápravě zbrzdilo nejvíce. Kdo ví jak uvažují.

2 Likes

To je spravna poznamka.
Asi zalezi aku vyhodu maju oni sami v tomto, ak nejaku naozaj maju, co sa pisalo.
Lebo ak nebudu mat nejake super sasi/aero, tak s “priemernym az podpriemernym” motorom sa mozu prepadnut pomerne vyrazne a kludne ich moze predbehnut aj Ferrari, AM… ale kto vie, fakt toho vela nevieme a aj co vieme je casto protichodne :slight_smile:

No dobře ale co se teda řeší? Já nevím v čem ten trik spočívá, opravdu ne. Nebo se teda řeší něco co neexistuje?

2 Likes

pravdedpodobne sa riesi to, ze pri tychto novych bioeko palivach pri vysokom kompresnom pomere dochadza k detonacnemu spalovaniu a niektori vyrobcovia nemozu ist ani na ten povoleny 16:1 za studena lebo za tepla sa to zvysi a zacne detonacne spalovanie
a asi sa mercedesu podarilo toto vyriesit a ma teda vyhodu a preto niektori prisli s tym, ze chcu zmenit desatrocia zauzivanu interpretaciu pravidla o kompresnom pomere

Ok, tak tuhle interpretaci čtu poprvé.

Potom, co bouchl Mercedesu motor, tak i Bahrajnské testy budou vysílat max hodinu

to je tak, když Puff dělá ramena a pak bude brečet

2 Likes