Já doufám že to je vtip, na nějaký jejich sestřihy nejsem zvědav.
Není, FIA tohle upravila během včerejška
Proč? Proč? Proč? Vůbec se mi to nelíbí, já chci vidět testy. Ať už jdou do perdele, chtěj jen pětiminutový fandy.
Protože u Visy selhal na trati motor 2x, Mercedes taky hlásí problémy se spolehlivostí. Audi údajně klekla 3x, Ferrari u Cadillacu mělo problém vůbec nastartovat a potom kleklo taky 2x
A Aston raději ani nevyjel.
Zdá se, že nás čeká zajímavá sezóna.
Aston vyjede o víkendu 
To je sice strašný, ale proč to tajit, je to jak to je. To je ten slibovaný transparentní přístup.
Tak to máš jak za komančů, selhání se nesmí ukazovat veřejnosti…
Asi moc velký rozdíl nebude.
Hlavně Audi se asi chytá za hlavu do čeho vlezlo.
Honzi ty si hotový insider. A nejaké info z Astonu / Hondy nemáš?
Chren si akurat tak ty. 
Scitany progresivy liberal ako ty by mal predsa vediet, ze sa hovori liezt niekomu “do kapusty” a nie “do chrenu”. Boze. co vas to na tych namestiach ucia?
Vas sa fakt musia vsetci bat.

do kapusty hovoria dezolati bez fantazie

Ale ma. Palivo im da naskok 300 sekund na kolo akurat ze piloti budu musiet slapat ako Flinstonovci, lebo sikmaci netusia ako maju donutit motor toto palivo z buduceho tisicrocia papat. 
A ked sa ta ziarovka nad hlavou predsla len raz za cas rozsvieti, tak sa z vlastnej frustracie posmieva Mer, ze si na skusobnej stolici urobili z motora taborak.
Nevedel som, ze tvoji rodicia aj stari rodicia boli/su dezolati. Ale ano, v kontexte toho ako tu vystupujes to aj celkom sedi. 
no aspon, ze ti nieco sedi. to je dobre.
Si pis, ze to sedi … ako tych 6 kralov, ktorych spominala Irenka z PS. 
to neviem kto je, ani ma to nezaujima.
Ak je pravda, ze RBPT je pripravene na oba pripady im dava do ruk dobre karty. Binotto povedal, ze musis vediet, proti comu protestujes.
Za mna RBPT pocka minimalne jednu VC, mozno dve a vyhodnoti situaciu. Ak budu pred Ferrari, Audi a Hondou ale daleko za Mercedesom, povedia ostatnym v com ten figel je a mozu ist protestovat. Ak budu len kusok za Mercedesom a daleko pred ostatnymi, asi sa im skor vyplati byt ticho a jazdit s tou ficurovinou. A ak budu posledni, tiez pojdu Mercedes natret aby ich zbrzdili 
Hah, tento malý c!gáň je top.