stale tu operujes slovom podvod. naopak podvadzas ty a ti traja vyrobcovia. pravidla su jasne a rovnake pre vsetkych.
Osobne keby si mám tipnúť, tak výstup na konci z tohoto všetkého bude taký, že v zásade sa nebude nič meniť v rámci tejto sezóny, a potom od nasledujúcej sezóny prídu s iným spôsobom merania KP, očakávam niečo na taký štýl, že buď sa to bude merať pri teplote, aká je za prevádzkového stavu, alebo sa to bude merať počas pretekov skrz senzory…
Nezabudol. Uz par krat som napisal, ze do buducna mozu menit a ak to potom nedodrzia, ich problem alebo dsq.
No ide o aktualny stav.
Binotto ani nevie opisat kde a ako presne Mercedes porusuje pravidla, podla vasich slov sam vo Ferrari pouzival nelegalny motor, ale zrazu je najvacsia autorita?
Ved je jasne, ze ide o politiku a kazdy kope za seba a v 2019 neargumentoval cielmi pravidiel. Ciel pravidiel je duch pravidiel a to sa zial bavime o sedych zonach. Za tie sa nedava dsq. Na to musis jasne a preukazatelne meranim porusit konkretne pravidlo 
Čím podvádí ti 3 výrobci? Že chtěj ujasnit co s tím podvodem Mercedesu bude aby se mohli do budoucna přizpůsobit? Aha 
Ešteže sny sú povolené
skrz ohovaranie a sirenie nepravd sa snazia zmenit dlhodobo zauzivane metody a schvalene pravidla a tym poskodit jedneho (resp styroch) sutaziacich.
ak by šírenie nepravd malo byt považované za podvod v F1, tak sa RB môže premenovať na Podvod Racing
Vůbec, jen chtěj aby FIA potvrdila že maximální kompresní poměr v pravidlech je jen habaďůra, nebo ho opravdu nemaj výrobci překračovat. I v provozních podmínkách. Jestli vždy bylo cílem jen to ať to splní za studena a pak jezdí klidně 18:1, nechť to obeznámí pro všechny, nebo se najde způsob jak to ohlídat i v provozu. Vyjasnit to a utvrdit se v záměru by mělo být prioritou všech. A že se lobuje atd, to je F1.
Třeba se všichni snaží sestřelit něco, co ani neexistuje.
Pak přistoupí na změnu, která je neovlivní, a budou za to chtít něco jiného.
To přesně říkávalo Ferrari k jejich motoru taky, že vše je v pořádku, nic neporušujou, vše je legální a ostatní jen blbnou 
A jakože místo 18:1 budou mít 10:1?
Nebo co si vůbec pod tou změnou představuješ?
Ne, že budeš mít v kalhotech 8:1 
FIA to uz potvrdila v Oktobri.
Omlouvám se, ztrácím se, proč 10:1? 
Že neumíš číst?
aspon ti neleziem medzi skolacky.
Další pedo co fandí RBR🤢
Co si představuješ, že se stane, když se to zakáže.
Že ti prdne pumpa 
Nic se zakazovat nebude, jen se udělá lepší kontrola která zajistí že to bude dodržováno. A co se stane? Nic, všichni to budou dodržovat a budou pod drobnohledem, to je fér ne?
A jestli se rozhodnou kompresní poměr zcela vypustit, tak to vypustěj. Nechat kompresní poměr hlídaný jen za studena, což mi přijde jako blbost, ale pro mě za mě, tak to zůstane takto. Možná to ještě doformulujou tak aby to bylo jasné že jezdit můžou s čím chtěj, aby případné protesty rovnou umlčeli.