Audi si kladie veľké ciele: Chceme byť najlepší tím v histórii! | Magazín F1 - F1online.sk

Okázalé predstavenie nového monopostu má byť len začiatok. Niekoľko tímov vstupuje do novej éry s cieľom narušiť zavedený poriadok vo Formule 1 a obrátiť poradie hore nohami. Zo stredu poľa na čelo nechce vystreliť len Aston Martin, ale aj nemecké Audi, ktorého šéfovi Jonathanovi Wheatleymu sa zjavne mália tradičné ciele v podobe víťazstva v pretekoch alebo zisku titulu majstra sveta.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/224723/audi-si-kladie-velke-ciele-chceme-byt-najlepsi-tim-v-historii

Tak zatím se odjelo přesně 0 kol, a už mají nejvíce otlačená kolena od koberečku u FIA.

1 Like

Vlastně je to hrozný, žebrat u FIA ať začne dělat svou práci :smile:

1 Like

Nemyslitelné, že by Audi dokázalo získat lepší statistiku než Brawn GP.

Však FIA dělá. Všechno schválila, že je v pořádku.
Audi rozjelo kampaň za změnu pravidel, protože to budoucí nejlepší tým v historii neudělal pořádně.

1 Like

Tvl vždyť sezení k tomu je zítra, vzpamatuje se a počkej s čím přijdou. To tě tolik vytáčí že týmy co si přečetli že kompresní poměr nemá být vyšší než 16:1 chtěj aby na to FIA dohlídla? I v provozních podmínkách? Šokující, že? :smile: Stejně Mercedes řval na motor Ferrari, kdyby na to netlačil nic by se s motorem Ferrari nestalo, je to normální že týmy bojují za své zájmy, zejména když vidí/slyší jak tam někdo fixluje.

1 Like

Jasně, že Puffovi vadí, když jeho oblíbený tým by přišel o pdovod. Ale kdyby ten podvod měl jiný tým, tak tu vypisuje o FIABull a kamaradech v kruzích FIA

1 Like

Takže lobbing za změnu pravidel. Moc hezké 3 dny před testy.

Ne, na vymožení pravidel. Klidně můžou vydat jen dodatkovou direktivu, že maximální kompresní poměr platí i v provozních podmínkách, kdyby to někomu nebylo jasný :smile:

1 Like

Ukaž mi, kde někdo něco porušil. Máš ho.vno jako celý Binotto.

Ještě se nezávodí, Puffe.

1 Like

Pojď mi víc, stupňuj tu agresi😂 však v klidu mi ukaž, kde Ferrari 2019 podvádělo

Na tohle nejsou direktivy, tohle jsou pevná pravidla. Takže se musí změnit pravidla.

Nemusí, k Ferrari vydalo direktivu že mechanismus obcházejíc senzor je nelegální, nazdar :wink:

1 Like

Však pohoda, máš napsanou míru flexibility a AM ji nebude dodržovat a ty budeš první co bude řvát, jak podvádí a já ti omlátím o hlavu, že statické testy splňují

Já jsem v úplný pohodě. To Binotto spol. potřebují navrhnout testy tak, aby to někomu nevyšlo. Testy podle potřeba. Sejmout konkurenci…
No sejmout, dá je na svou úroveň.

On teda ještě neví jak, ale prostě to chce.

Však říkám, otevřeně přiznej, že Ferrari nedělalo nic špatně a Mercedes je jen politicky zničili, protože to numěli taky

2 Likes

Nebudu ti to vysvětlovat. To je mimo tvůj rozsah chápání.
Asi jen, mícháš jablka a hrušky.

To by bol zvlastny test, aby nedodrzal flexibilitu a zaroven splnal testovacie limity :slight_smile:

Inak mne to prave v tomto pride podobne.
Dnes mame staticke testy na kridla.
Ked nimi prejdes, si OK.
Prechadzaju vsetci testami, ale nie vsetky kridla timov sa ohybaju rovnako.
Pravidla o kridlach pisu ze sa nemaju hybat, cize ked sa niekomu ohybaju menej a niekomu viac, niekto nasiel lepsiu cestu ako sa vyhybat cielu pravidiel, ale nemozu byt dsq, aj ked je uvedene se maju byt immobile, lebo presli predpisany sposob testov.
Tymi teraz prechadza aj Mercedes, ale tu je snaha trestat ci o dsq este predtym, ako by sa tie pravidla, kde sa o merani pise, zmenili :slight_smile:

Tak to vysvetli nebo si tu budeš hrát na pokrytce? Já vím, že takovej nejsi, proto nechápu co tu vypisuješ