Pokračuj, rád ti zavolám bílé pláště 
Já napřed myslel že to je sarkasmus, ale očividně ne.
No nic, sranda musí být. 
Nevím proč se dělají schuzky a porady, tady už se vše ví jak to je, stačilo by aby sem naklusali lidi z F1. 
Tady se ale jen rozdávaj tituly a tomu podřizuje co je a není ok 
Chybí aby Puff pustil hymny a mužeme zhasnout. 
Tohle shrnutí celé situace.
Len by som doplnil, ze tento trik vie udajne vyuzit aj RBPT a nemam pocit, ze by sa ho snazili zakazat. OK, mozno su pripraveni na oba scenare, ale boli by hlupaci vzdat sa vyhody.
Cize konkurencia v podobe Ferrari, Honda a Audi ma naozaj velky dovod spomalit az 6 timov z 11 takto “lahko” 
Ty už neposloucháš 10 letý holky? Tak to jsem rád. 
A na obrázku je Hamilton v Mercedesu, tak to jsem v klidu.
Binottó chce vařit guláš a nemá cibuli a ani maso.
Hele, klidně ať změní pravidla. Sice to bude prasárna, ale aspoň bude klid.
Audi a spol. pak budou hledat jiné výmluvy.
Jojo, zrovna jsem to četl, že by přeci jen FIA uznala že Mercedes šlápl vedle? 
Ine spravy pisali, ze sa pripravili na oba scenare.
Tiez su medzi tymi “protestujucimi”?
Pytam sa, lebo naozaj neviem 
Mozno to nevedia tak dobre ako Mercedes, ale ak maju nieco podobne, co i len par koni navyse, pochybujem ze si to “zakazu” dobrovolne 
RedBull je opravdu otazník, jestli vidí hlavního rivala v Mercedesu, pak i on může být nakonec proti, neb Mercedes by to při nápravě zbrzdilo nejvíce. Kdo ví jak uvažují.
To je spravna poznamka.
Asi zalezi aku vyhodu maju oni sami v tomto, ak nejaku naozaj maju, co sa pisalo.
Lebo ak nebudu mat nejake super sasi/aero, tak s “priemernym az podpriemernym” motorom sa mozu prepadnut pomerne vyrazne a kludne ich moze predbehnut aj Ferrari, AM… ale kto vie, fakt toho vela nevieme a aj co vieme je casto protichodne 
No dobře ale co se teda řeší? Já nevím v čem ten trik spočívá, opravdu ne. Nebo se teda řeší něco co neexistuje?
pravdedpodobne sa riesi to, ze pri tychto novych bioeko palivach pri vysokom kompresnom pomere dochadza k detonacnemu spalovaniu a niektori vyrobcovia nemozu ist ani na ten povoleny 16:1 za studena lebo za tepla sa to zvysi a zacne detonacne spalovanie
a asi sa mercedesu podarilo toto vyriesit a ma teda vyhodu a preto niektori prisli s tym, ze chcu zmenit desatrocia zauzivanu interpretaciu pravidla o kompresnom pomere
Ok, tak tuhle interpretaci čtu poprvé.