Aston Martin vynechá väčšinu piatkového programu, Honda ničí náhradné diely | Magazín F1 - F1online.sk

Rád si udělá srandu i z Adriana, ale všechno mu na hlavu házet nemůžeme.
Co dělali v Astonu než nastoupil Adrian?
Váleli si koule a snili o lepších zítřcích.

Tak samozřejmě, že si to dokážete obkecat tak, aby vám z toho vyšlo, že vy jste ti lepší.

Ve skutečnosti jste zaseli vítr a teď sklízíte bouři ….jako obvykle :grin:

Peace a ať se Honda zlepší! :slightly_smiling_face:

6 lajky

Aby tam dělal znova testovacího pilota opravdu smysl nemá…bude to nejspíš velmi smutné zakončení toho všeho.

2 lajkov

Stavění se do role kdo je lepší/horší člověk tu dělá vaše partička

2 lajkov

Čím jsem zaseli? Tím že fandíme Astonu s Alonsem a věřili v jejich uspěch?

2 lajkov

Spine, ukazovali jsme na ty cirkusove vystoupení raptora a spol, Dejv nechápe rozdíl, tak si se svojí partičkou hojí rány na ego, protože proč by na fóru o F1 řešili F1, když můžou řešit uživatele :grinning_face_with_smiling_eyes:

2 lajkov

Tím že jsme byli ve sporu ohledně trablů v RedBullu, a měli jsme pravdu. Tak teď je třeba nám to vrátit škodolibostí při neúspěchu Aston Hondy.

2 lajkov

Mají potřebu ukázat svojí malost​:face_with_hand_over_mouth:

1 lajk

Tak je fakt že se to kecá někomu, kdo změní svoje postoje a fandění x krát za 10 let.

1 lajk

Zase to stáčíš někam jinam, mluvím o vašem rejpání se v problémech RB.

Ale to je jedno, nemá cenu to řešit.

2 lajkov

Jaký rejpání? Myslíš články z AMuSu?

2 lajkov

Právě že ty to stáčíš jinam. To to nevidíš?! U RB byly problémy od Hornera a ten tým měl od té jeho kauzy problemy, vy jste to tu bagatelizovali i když to bylo v každem druhém članku.

Srovnavat to s tím že Aston s Hondou neuspěje i přes to jak ambiciozní projekt to byl, tak to je přeci uplně mimo.

Kdyby jste tu psali jak se bude opakovat rok 2015 a všude se ty indicie ukazovaly, tak neřeknu, jenže tohle nečekal nikdo. Takže vubec nechapu co se tu snažíš srovnávat.

2 lajkov

Ja mu to nehadzem na hlavu vsetko, to nikde nepisem.

Sam sa chvalil, ze to auto mal v hlave uz na dovolenke a ze Aston nikdy nemal tak obtiahnutu karoseriu okolo motora. Za mna obrovska trufalost to urobit v prvom roku s teamom, v prvom roku navratu Hondy, v prvom roku novych pravidiel pre motory aj auta a v prvom roku kedy si Aston sam stavia prevodovku. Toto je cas na menej radikalny dizajn. Najskor postavim nieco, co sa vie aspon rozhybat a potom to zrychlujem.

3 lajkov

Doufám, že to Lawernce Stroll nevzdá, protože celého projektu by byla škoda, kdyby měl začít umírat. Ale možná tohle potřebovali. Od začátku hledají zkratky bez trpělivé práce zezdola. Angažováním dobrých a ještě lepších lidí a jejich rotací jsou jako když pejsek s kočičkou dělali dort - dáme tam 100 dobrých věcí a budeme mít 100x dobrý dort. Tak teď všichni vidí, že takhle to nefunguje.

3 lajkov

Já to čekal. O problémech s převodovkou, PU a bateríí se psalo několik měsíců.
Ale jsem jen šiřitel fake newsů.

3 lajkov

Ano, byly to je jen články z Amusu, že?

Ale jak říkám, nemá cenu to řešit dál. Nic nevyřešíme. @spineIesssheep

Jen doufat, že to nebude tak zlé jak to vypadá, respektive slibovaný upgrade Hondy bude úspěšný a Aston bude alespoň nějak důstojným týmem.

2 lajkov

S týmto tvrdením nesúhlasím. Na to tu nik nemá dostatok informácii.

3 lajkov

Uznavam, že se mraky začaly informačně stahovat už před testy, no taky mě to začalo velmi zneklidňovat. Každopádně ani tak se nečekalo, že to bude až takhle zlé, prostě 2015 nečekal nikdo.

1 lajk

No nevím. Na začátku byl růžový Marcedes a odchod techniků z doby FI, kteří uměli udělat z mála hodně. Údajně byla tahle “copystrategie” jedním z důvodů rozkolu s Otmarem Szafnauerem. Následoval zelený Mercedes, který ovšem vyhořel, protože si nedokázal poradit s nařízenou úpravou podlahy. Pak neúspěšný vlastní pokus, následně nevysvětlitelný zelený Red Bull… Po vypršení “kouzla” další neúspěchy a rotace kádrů, zvenčí to vypadá jako “všechno na Neweyho”. No a teď tohle. Nebudu se přít, ale systematickou práci si představuju jinak.

1 lajk

Když už jsme u tý zpovědi. Tak čekal jsem, že budou ztrácet, ale třeba 1s-1,5s.
Ale že se nejsou schopni nějak konstruktivně rozjezdit, tak to jsem nečekal.