Říká se, že trvá tři roky, než se auto vyšperkuje, ale Adrian na voze makal až v březnu. Chvíli trvá, než se rozkouká a zamává veškerému tisku, takže reálný nástup snad někdy v dubnu.
Připravené malůvky jsou sice fajn, ale do finální skládačky mají hodně daleko.
Prostě jsi čekal porodní bolesti a přišlo nevím co…však v pohodě. My máme samozřejmě fanděním a vidinou posledního roku Alonsa trošku zkreslené představy a proto jsme se i obrátili na víru, to si mužeš dohledat. Tady klidně stačilo aby na tom byli lépe než minule, ale i s tím tam stále svítila naděje, že je to mohlo katapultovat na top, protože byla nová startovní čára…
…no kostel nefunguje.
A co si napsal? Že Honda nemá baterii a že si stěžuje na Aramco, o PU nebo převodovce si poslal velký nic
Davide, tady se nikdo nepře, že jsme v hajzlu, není to podstatný rozdíl? My to uznáváme, nejsme v opozici. Není to validní argument?
Tak pro mě to argument je. Kopat do “ smířených mrtvol” není můj styl, proto nekopu.
Na druhé straně jste v kauze RB udělali takový bordel, že se dokážu vžít do pozice toho, kdo si do vás rejpne.
V Astonu se snaží postavit vůz na všechny čtyři kola.
Možná zase pár kol odjede.
Protože je zhrzenej? Jiný důvod to nemá, to jo, vím že někteří to tak maj tak to není překvapující ![]()
Jaký? Sdíleli články? Oh no, lepší je psát, že je AMuS bulvár a uživatel fóra rakovina, hezky se k tomu stavíš
Hochu zrovna ty jsi byl tak moc konfrontační až hrůza.
Ale jak říkám, nemá cenu to dál řešit.
No však povídej Dejve. Protože ty si akorát zase přiskočil bránit ty svoje toxic bff, aniž by ses předtím zamyslel ![]()
Já myslím že to stačilo, prostě dal škodolíbkům zelenou neb nám to patří, ok. Mě víc vadí ten mizernej výkon, než nějací škodolíbci a přitakávající David.
Aston se už hýbe.
Zelená trojko pozór, vlajku na stožár.
Ferdo nech toho, do mrtvých se nekope![]()
Já tady ale osnovují oslavy a ještě jsem za to pokárán. ![]()
Jo Dejv je prostě charakter. ![]()
Ja by som to aj celkom rozporoval. Podla mna je v kybli skor Aston Martin, nez vy.
Věř mi, my taky.