Po mnohých problémoch, ktoré sprevádzajú pohonnú jednotku Hondy už od barcelonských testov, v Aston Martine dúfali, že aspoň posledný deň v Bahrajne prebehne bez problémov. Piatok sa však ešte ani poriadne nezačal a už vieme, že veľa kôl na konto britského tímu nepribudne.
Španielsky novinár Carlos Miguel však avizuje, že fanúšikovia Aston Martinu stále živia nádej. “Honda pripravuje evolučný krok motora na siedme preteky sezóny.”
Tohle jsem v roce 2015 slyšel tolikrát, že mám velmi velké pochybnosti. Slíbili i novou specifikaci na tyto poslední Bahrajnské testy, prý se nedostavila. S prací Hondy to vypadá fakt zle.
To jsou kecy Hondy. Ano Cowell je zavřený v továrně Hondy a pomáhá jim, ale jeden člověk to nezvrátí, tohle je ještě větší ostuda, než 2015. Ne jenže nemají výkon, nezvládnou ani pravidlo 107% v Q a v závodě neujedou dál, než 5 kol. Celá sezóna v prdeli, není potřeba si dělat falešné naděje
Asi to přehnal i Newey.
Před 2 dnama jsem viděl rozhovor, jak říká, že v RB zkrátili převodovku, takže tam bylo více místa na difuzoru, ale že mu inženýři nadávali, protože to bylo těžké na mazání atd.
K vzhledem k tvaru Astonu předpokládám, že něco podobného zkouší i v AM, ale AM je nováček, poprvé si převodovku staví sami. Navíc jsou nynější převodovky ještě více složité než byly, a to už byly i tak dost složité.
Možná by to chtělo krok zpět a trochu více konzervativního přístupu. Až pak zařadit další stupeň.
Newey se chce rozjet z místa na pětku.
Na zaplakanie je toto. Nie a nie mat dobre auto .Monaco 2023 ma este viac stve takto. Aspon jedno vitazstvo. 2015 a teraz znova. A medzitym Max 4 tituly s Hondou.
V januari som kupil listky do Miami. S nadejou, ze budu vpredu s Neweym, plus pravdepodne jeho posledny rok. Smutny som
Suhlasim. Je to skoda, naverbovat tolko schopnych ludi, postavit novu tovaren a toto je vysledok. To prirovnanie k roku 2015 bije do oci, je az nepochopitelne, ze si Alonso ten hrozny scenar moze prezit aj druhykrat. Len teraz je to o to horsie, ze ten scenar nastupuje po niekolkych vitaznych rokoch zo strany Hondy. Doslova vysmech.