Ten GIF ti podepisuji, protože Situs jím při každé příležitosti oslavoval negativní zprávy o týmu, kterému nefandil, a to i ty nepodložené. Říká se tomu škodolibost. Takže jsi mu teď nastavil jeho vlastní GIF jako zrcadlo. Za mě v pořádku.
Presne preto som mu ho tam šupol… ![]()
No jo, ta vaše zapáklost a řešení uživatelů místo F1 je do nebe volající😀
Však Bretnix je místní šašek, co tu vyřvával, jak je AMuS bulvár a z RBR nikdo nedochází, nevšiml jsem si, že bys do něj střílel
Upřímně, po vašem vysmívání se RB, jsem měl ten gif připravený taky.
Akorát mě nečiní potěšení vysmívání se cizím problémům, tak na to kašlu.
Ale chápu ty, kteří vám nastavují zrcadlo. ![]()
Ono nevím v čem se tady vysmívat. Nemyslím si, že si někdo tady dokazal představit, že na tom Honda bude možná huře než s McLarenem 2015. Ale klidně at si poslouží. Je to neskutečná ostuda.
Takže ty to nemáš rád, ale gif sis připravil. Hmm.
Jaký zrcadlo? Dejve on je rozdíl, jestli tu postneš info o týmu a někdo naběhne, že je to bulvár a nic takového se nestane. Nebo pokud je tym v prdeli a trápí se a někdo naběhne s oslavou toho. Ty máš taky dvojí metr jak Nacher
U Dejva už jen stačí aby ti řekl jak mu schazi krev z f1sports. Pak si tu hraje na morální maják. LOL. ![]()
Názorná ukázka jak se megalomanství nevyplácí.
Celá továrna je sice nová, ale evidentně tam moc věcí včetně aerotunelu nefunguje.
S takovou příjdou vnitřní rozbroje, možná prodej továrny a nakonec předání celého týmu do ruk nějakého bohatého šejka, který nebude spěchat a počká si až tým už bez Strollů zformuje své šiky a za pět šest roků zavelí do útoku.
Nemam pocit, ze by odchody z Red Bullu nejak zasadne prekrocili hranicu beznej fluktuacie zamestnancov.
Je to parada. Karma za tych troch saskov tu na fore ![]()
Newey ocividne zasa raz postavil Frankensteina na hrane a ono to nefunguje. Ono to dava zmysel, supnut tam radikalny dizajn, ked sa nic nevie o motoroch, ktore su nove, auta su tiez nove… Hlavne ze sa deticky tesili, ze Newey odisiel z RBR postavit spanielovi auto na treti titul ![]()
Honda to tiez ocividne nezvladla, ale ktovie kolko poziadaviek na prerobenie od Neweyho dostali
Honda to očivině hlavně nezvladla, ne “tiez”, ty šašku.
Oni ten rozdíl nechápou, protože to berou jen jako válku. My fiasko Aston Hondy nijak nebagatelizujeme, naopak všem teď dáváme za pravdu a jsme v hajzlu. Oni problémy RedBullu jen bagatelizovali, a ono se to dělo
Ale tak, když má někdo tu potřebu do ležícího kopat, což teď s Aston Honda jsme, a jsme na kolenou, tak co naděláme. Nastavme druhou tvář kluci
![]()
Já jsem v pohodě, vždy se k situaci vyjádřím tak jak je, že jsem jim věřil a doufal v to jak se dostanou mezi top? Toho nelituju. Tuhle pohromu nečekal nikdo.
Nepřehání to Stroll dneska? Instalační kolo? To si dovolil moc ![]()
to mas tak ked sa dizajnuje auto na dovolenke.
Jak vidíš šance, zda vubec nastoupí v Australii?
Já nevím, podle mě nastoupěj, ale kdo ví.
A Alonso, říkám to hodně nerad, ale má to nějaký smysl? Tentokrát, kdyby to vzdal, měl bych velké smutné pochopení.
Na silnici nikdo nikdy neviděl porouchanou Hondu, tak jaktože na okruhu jo? ![]()