Takže si myslíš, že to pravidlo je dobře napsaný nebo proč mi tohle postuješ?
Takže Sainz by se defacto bez zásahu jiné strany nerozjel resp. nedojel do boxů.
Takže vlastně proč se to prominulo? O to hůř, že to prošlo.
To s nějakým úmyslným zbržděním vůbec nesouvisí. Jde o to aby se odstavené auto znovu nepřipojilo ke kvalifikaci. No co je odstavené není definováno a navíc v pravidle je auto které zastavilo. Lépe by to do pravidel sesmolil asi i žák první třídy
ved si to zprovoznil sam.
vidis, ja by som to sformuloval napr ako “nepojazdne a bez ziadnej sance na znovuspojazdenie”
Aha, já myslel, že mu to restartovali, když o tom psal.
to by bolo moc okate
ked pred tebou zena v spalni roztiahne nohy, tiez sa jej pytas, ci ide rodit?
mimochodom, vie mi niekto vysvetlit aky je zmysel toho, aby auto, ktore zastavilo uz nemohlo pokracovat v Q?
Teraz realne ak niekto bude musiet zastavit, kvoli technickemu problemu, vystupit, opravit, nastupti zapnut pasy a zajazdit pole position, preco by nemohol?
Aky je za tym celym zmysel? nic ma nenapada…
mne napada, ze obera ostatnych o cas tym, ze zastavil Q … ale to by sme sa dostali az na uplny zaciatok a zas by sa tu zacalo vytahovat stare kvalifikovanie sa ked bol na trati len jeden pilot
Měl by to být trest za to, že jsi zkazil ostatním pokusy.
Známe slavné parkingy.
puff ta posle do basy
Jakmile někdo v kvalifikaci způsobí červenou vlajku nebo žlutou minimálně po dobu 15s tak končí a škrtaj se mu dosažené časy. Hotovo! Pořádek musí být.
To by si museli pod sedackou vozit vercajk ten by zvysil vahu vozu
Parkovani naposledy pouzil Schumacher v Monaku, to bylo neskutecny, jeste ted mi jde hlava kolem jak to mohl udelat.
Vypadá to že možnost deště na závod, a hlavně i před závodem, se nějak vypařila.
a co Rosberg v Monaku?
na niektore opravy vercajk nepotrebujes