Aston Martin protestuje, žiada vylúčenie Carlosa Sainza z kvalifikácie | Magazín F1 - F1online.sk

Číňani to uměle rozprášili.

V Dubaji taky házeli nějaký bomby, akorát na déšť. A napršelo jim tam to, co za celý rok, a mají záplavy. :grin:

2 Likes

O tom nic nevim.

Napriklad?

Ale bylo by to cool, nejsem proti.

tak ked potrebujes len zabuchnut dekel alebo nieco podobne :smiley:
Rosberg:

1 Like

Ještě ty tu začni s chemitrails

ty nevies, co za smrady na nas pustaju z lietadiel?

čipy na ovládání?

1 Like

Vsak mu to uklouzlo a prebrzdil.

Mohli by jim dat nejake povinne upravy, opravy na aute behem zavodu, kazdy by musel zastavit a napriklad dofoukat kola pumpickou atd…

1 Like
2 Likes

https://twitter.com/TGR_WRC/status/1781734023645057515

2 Likes

To by podla mna bolo celkom zmysluplne pravidlo. Sainza dnes by to neovplyvnilo, kedze v case sposobenia cervenej vlajky nemal dosiahnuty ziadny cas a zajazdil ho az potom. Tak by mi to prislo fer.

Uplne zbytocne sa rozculujes, Alonso sa proti Sainzovi branil velmi tvrdo a udelenie trestu podla mna urcite nebolo neobhajitelne. Alonso moze byt rad, ze schytal takyto pseudotrest, ak by ho chceli realne potrestat, naparia mu stratu miest na starte.

Takže se jezdec nemůže tvrdě bránit, nebo jak to mám brát?

Musi dodrziavat nejake hranice, Alonso tam sposobil kontakt a to sa uz da vnimat za ciarou.

Kontakt byl zatáčku před tím, kdy Sainz najel (velmi málo) do Alonsa, který byl ve své stopě, na to se vůbec nekoukal. Sorry, ale zase se tu bavíme o nějakém důsledku (navíc pro Alonsa).

A kontakt bol aj zatacku potom.

Jako původně jsem zamýšlel tím končí i to že se jako už nesmí znovu zapojit, ale když nad tím znova přemýšlím tak jako jo, bylo by to dostačující jen škrtat ty časy.

Ono se hovoří o tom že to zavedou a teď se to má zkoušet v F2 a F3 po červených vlajkách, jenže za mě to “jen” po červených vlajkách není dostatečné a zůstane těžká polemika u častějších žlutých vlajek, kde se zpochybňuje úmysl mnohem častěji.