Aston Martin protestuje, žiada vylúčenie Carlosa Sainza z kvalifikácie | Magazín F1 - F1online.sk

No jistě :slight_smile: aramco si pomáhá u FIA pro AM - pohoda. Zmínka o Ferrari a FIA: co máš zase za problém, co zas útočíš, o tom diskutovat nebudu :rofl:

aramco nevpustis, fiari ti nevadi :smiley:

1 Like

máš to naopak. Aramco ti nevadí, Fiari jo :smiley: rýpl jsem si úplně stejně, jenže přišel Norďák, kterýmu jsem odpověděl a teď se tu točí Kosh, kterej mne nazval demagogem bůh ví proč. Jako tady vidíš, jak reagujete vy Ferraristi, hlavně, že vy kopat a rýpat můžete :smiley:

1 Like

robis z nicoho obrovsky problem. moje spomenutie aramca nebolo myslene na aston. takisto tam je napisane zero net 2030. tym teda utocim na koho?

nehnevaj sa, ale takto sa bavit rozhodne nemienim.

Tvoj kamos napisal toto:

Demagogia ako vysita!
Takže Fia nemala ist po Mekaci, ale po Ferku, lebo Mekac bonzol Ferko na zaklade nelegalne ziskanych materialov, teda kradezou,pricom Ferko malo legalne schvaleny monopostod Fia.

No takhle teda nediskutuj, je to úplně jednoduchý, nevidím důvod, proč by jedna strana rýpat mohla a druhá ne. Konec této debaty

V čem je ta demagogie, ptám se tě po několikáte. McLaren na základě informací od Ferrari podal podnět na FIA, aby prošetřila Ferrari skrze tu podlahu, reakcí FIA ale bylo vyšetřování McLarenu, které vedlo k rozklíčování spygate. Já neříkám, že McLaren dělal správnou věc, já říkám, že FIA místo podnětu, který dostala, tak řešila proč McLaren dal ten podnět, to celkem smrdí samo o sobě.

1 Like

Nemyslím si že by McLaren něco ukradl, bylo mu to předáno! A když ti je něco předáno, máš to dát FIA. To se stalo, žel McLaren si to už celé přehraboval i pro sebe, to je druhá věc, ale to že práskal zaměstnanec Ferrari který to předával McLarenu, nikoliv prodával nebo byl vydírán nebo co já vím, to je fakt a byla to jeho dobrovolná aktivita.

No dobrý je připomenout, že to nebyl jen jeden zaměstnanec Ferrari

Rozumné rozhodnutí ohledně Sainze, tleskam :grinning:

To bylo jasné ne? :slight_smile:

F _ A _ R _

Ten podnet bol nelegalny a ty ho tu mystifikujes. Stale to nechces pochopit, ale ako som pisal, nie je to moj problem a nevidim dovod sa tym uz zaoberat. Kopol si si do Ferrari miesto do Mekaca a Fia, ulavilo sa ti, zarobil si si klikbajtmi a mas pekny den a peknu diskusiu za sebou. Gratulujem. Tak idem, s panom bohom.:wave:

2 Likes

To bude tím že Ferrari tam nemá čisté ruce ani z rychlíku :grin: Ale dobře, čus :raising_hand_man:

1 Like

Z Fiarri jdi do prdele :smiley:

1 Like

keby to aspon pisali spravne :roll_eyes:

1 Like

Dopíšu :slightly_smiling_face:

_ I _ R _ I

1 Like

Klasika Fiarristi zase nesnesou skutečnost :stuck_out_tongue:

1 Like

Ale vyřešili to dobře.
Až možná někdy jednou budou zase boje o titul, tak se to třeba bude někomu hodit. :grin:

1 Like

nech sa upravi to pravidlo o vsuvku ohladom hybridov, jak pisal dnes nordak, da sa to uz nastartovat aj na dialku dokonca. alebo nech daju striktny zakaz “ozivit” si motor v Q a SQ a bude po probleme.

ale pozerat sa na situaciu optikou, ze sainz nebodaj mohol mat v umysle niekoho zbrzdit (napada ma Perezove monaco), mi pride prilis.

1 Like

Tam žádný úmysl nebyl. To pravidlo je špatně vymyšlený a ještě hůř napsaný.