V tom případě se AM měl odvolat proi trestu Ala ze sprintu
Jak řekl před pár hodinami Fernando, můžete s nima nesouhlasit, ale oni rozhodují a mají neomezenou moc.
To jsem opravdu zděšen, že nepotrestali Ferrari.
To dřív Putin zastaví sám od sebe válku na Ukrajině, než Ferrari dostane trest
Jsou to kecy, jestli to má být jen pro auta co se nedokáží vrátit do boxů bez pomoci, opravdu není nic snadnějšího než to tak do pravidel napsat. Být tam Alonso je diskvalifikován.
z Vegas 23 sa je tazke spamatat.
Toto je cista demagogia. Zamysli sa!
V čem konkrétně je to demagogie? Inženýři Ferrari donášeli informace o Ferrari 07 McL.
Nerozumies, ale ja za to nemozem.
No tak mi napiš, kde je ta demagogie.
Ak je pre teba normalne,ze Mekac,ktory vyuziva dusevne vlastnictvo Ferka ziskane podvodnym sposobom nemal byt potrestany a hadzes to na Ferko, tak inak ako demagogiu to neviem nazvat.
Mekac mal hlasit na Fia, ze sa dostali k ukradnutym materialom,potom by im tlieskala aj konkurencia.
Mě by přišlo normální za to vyloučit z onoho závodu Ferrari.
Ty pises o niecom inom, ja o Spygate a treste pre Mekac.
Jenže SpyGate vznikla tím že ten zaměstnanec Ferrari tu nelegální podlahu na Ferrari prásknul. Já nezpochybňuji účast McLarenu s používáním dat Ferrari, no na Ferrari se ale jaksi zapomnělo a šlo se po tom práskači a McLarenu.
Určitě ano, protože touhle benevolencí FIA vlastně povolila jezdcům účelově ve svůj prospěch provádět Schumacherové zastávky.
Zamestnanec Ferka dlhe mesiace posielal materialy o aute, nastavenia aut a vsetky pretekove info konkurencii. Mekac nehlasil Fia, ze maju nelegalne ziskane materialy, ale ich zacal studovat a vyuzivat.
Ne Alonsovi, tím jsem si jist.
McLaren se nepřiznal, ale tu nahlášenou podlahu od toho krtka předal FIA. Spolu se zadním křídlem.
Využití informací se u McLarenu nepotvrdilo. Nelegální podlaha Ferrari ano a přesto si Ferrari nikdo nevšímal.