Aston Martin protestuje, žiada vylúčenie Carlosa Sainza z kvalifikácie | Magazín F1 - F1online.sk

A ako mala Fia potrestat Ferko, ked sama robi kontrolu monopostu pred aj po zavode a nelegalne casti nenasla? To by sa najprv musela Fia sama vyfu.kovat, nie?:slightly_smiling_face:

Neboj, tolikrát jako Gaslyho FIA Alonsa šikanovat nebude.

Nemusíš najít všecko, ale když tě někdo upozorní a máš k tomu jejich zaměstnance co bonzuje tak mi neříkej že se nedá nic dělat :smile:

No to nevím, po třech trestných bodech za incident to bude hodně rychlý :smile:

Akoze nie? Ved mali k dispoziicii kompletne materialy Fetka a mohli ich porovnavat so svojimi a tak upravovat a korigovat auto. Je jasne, ze priamo nepouzili rovnake suciastky, ale nepriamo to vyuzivali. To je ale kradez dusevneho vladtnictva Ferka, za co boli nalezite potrestani.

Zatím má pouze šest trestných bodů, takže ještě chvíli zlobit může. :grin:

Bingo, u Ferrari se klasicky nic nenašlo :slight_smile:

Neviem ti na to odpovedat, lebo som nikdy nebol zamestnanec Fia a ani nechcem byt.:grinning:

Během 3 závodů, zbývá jich letos asi 18 :eyes: Zvykám si na to že dostane stopku, jen kroužit ho vidět nechci. Ok, Sainze vytlačil, jestli to je na 3 trestný body pak moc šancí nemá. Prostě je v nepohodlné pozici kdy musí bojovat až za hranou aby tam s TOP týmy něco uhrál. Jen prohrát je pro Strolla.

To je ale problem Fia, nie Ferka.

1 Like

Kompletní materiály je asi příliš silné obvinění. V takovém případě by musely diverzovat všechny oddělení Ferrari.
Taky si nemyslím, že by se McLaren pustil po vzoru Ferrari do prohnuté podlahy.
Ono kopírovat vůbec není tak jednoduché. RB vidí všichni na vlastní oči a přesto dosáhnout orginálu nedokáže nikdo.

Je to o důvěře. Já nevěřím že pan Mosley šel u této informaci po Ferrari jako šel po McLarenu. Vypadá to že na Ferrari si moc času při zaneprázdnění s McLarenem nenašel. Nezměním to, jen to zůstalo takovým veřejným faktem že Ferrari odjelo tu Austrálii s nelegální podlahou. Podobně jako s tím jejich motorem. U obou byl krtek, ale stejně to zůstalo jako v mlze.

Dnešní trest Alonsa je krutý. Z mého pohledu to byl závodní incident, který by se trestat neměl.
No dobře. Tak FIA Alonsovi dodatečně přisolila, třeba za lhaní v případě Russella, ale dál by ho už šikanovat neměla.

Nekaž mi to, to se musí vyhrotit. Stejně tam ty systémy u FIA potřebují rozsáhlou revizi.

to musis napisat dopis Domenicalimu

OK. Tak Alonsovi přidávám další trestné body.
Ještě nevím za co, ale dej mi chvíli a já si něco vymyslím. :grin:

To aj ja mozem napisat,ze neverim, ze tvoj favorit nevedel o Crashgate, hlavne ked sa vobec necudoval, ze preco ho zavolali na taku skoru zastavku. :wink:

Z hladiska Fia na zaklade ich kontrol bola podlaha legalna. Auto bolo schvalene,ale pre teba je vierohodnejsia verzia o nelegalnosti auta len na zaklade vypioedi nejakeho zlodeja, podvodnika a skodcu, co kopiruje materialy, sype prasok do nadrze a dojednava si s konkurenciou novu pracovnu prilezitost.

2 Likes

Problém FIA, o kterém FIA ví no. Takže tak, btw kde jsem konkrétně psal, že za spygate může Ferrari? já jsem psal, že zaměstnanci Ferrari vynášeli informace, to je celý :stuck_out_tongue:

Ty bys taky všem furt psal

Prokázat že někdo věděl shledávám mnohem více problematické než že někdo měl, když tam máš použitelného a vypovídajícího krtka. No zájem tam očividně nebyl. Ale máš pravdu, FIA rozhoduje a rozhodla.