Já ulně nechápu co to pravidlo má správně říkat. To že když se auto vrátí jen za pomoci komisařů je přeci ošéfovaný, ne?
Všichni jednou potřebují zastavi a uspořádat si myšlenky
Nemá říkat nic je to nedomyšlený, což u FIA nepřekvapuje
Ale Charles nevypol motor, tu ide o celé to, že Carlos reštartoval monopsot. Cez baterku ho naštartoval. Tie pravidlá sú staré a nikto nerátal, že bude možné cez Hybrid reštartovať motor. To dnes už ide aj cez kokpit a za pomoci pretekovej steny a inžiniera.
Čo tu chcú riešiť ? Carlos bol schopný pokračovať tak pokračoval, ak by ho počas RF dotlačili do boxu, nakopli a chcel by takto pokračovať tak je to o inom. V opačnom prípade som zvedavý či mu pošlú čerstvé sady pneu
To bude okecávačka to rozhodnutí
sainz dosiel do boxov, takze podla mna bolo jeho pokracovanie ok…
nemusel by sa to riesit, keby komisari pockali aspon kym opusti monopost a potom daju cervenu vlajku… a nie hned…
Je to celkem složitější než se zdá, to definovat. Jak dlouho maj čekat s vyvěšením RF? Prý mu to tam trvalo 78s, to je jako hodně dlouho tam nechat jen žlutou Jak dlouho mu nechat čas na odjezd? Ostatní nemůžou odjet to své.
Asi bych byl opravdu přísný že pokud jezdec v kvalifikaci nezvládne svůj vůz tak pokud není schopen pokračovat v jízdě do 30s (k diskuzi) pak končí.
boze zas poldna cakat na vyjadrenie v style “naozaj velmi velmi sme hladali v pravidlach nieco, co by to vyriesilo pre vsetky strany najlepsie blabla, aramco, blabla liberty, blablabla zero net 2030”
blabla Ferrari a tajná dohoda blabla Masi blabla FIAri
bla bla bla Piquet bla bla bla CrashGate bla bla bla SpyGate bla bla bla prečo pri tomto všetkom bol ALO?
Pokud vím, tak Piquet byl u CrashGate ne? nebo myslíš, že Alonso je skutečným otcem Piqueta Jr. a manažoval, aby se dostal do Renaultu? jinak jsem psal už tisíckrát, že Renault měl mít DQ ze SIngapuru 08, nic takového jsem nečetl od Ferraristů za Austrálii 07 nebo, že by jim přišla proti srsti tajná dohoda s Ferrari.
Jinak co se týče spygate, tak zaměstnanci Ferrari donášeli info McL, ne že McL nasadil lidi do Ferrari a co víc, tak podle těch dokumentů právě McL podával stížnost na Ferrari s nelegální podlahou, jenže FIA místo šetření Ferrari šla po McL
Aha tak teraz už rozumiem, že tomu nerozumiem. Ale je pekné vedieť, fanúšikovia nie sú jediní, kto nerozumie pravidlám. Komisári sú na tom rovnako.
mne tajna dohoda resp. ten velky prepad vykonu u Ferrari je proti srsti
Pravidlo bylo zavedeno pro případy který nenastal. CS neměl žádný čas, tak neměl důvod přerušit kvalifikaci.
Demagogia na styl Orbana a Fica. Ty chces byt politik? Inak sa tvoje tendencne a skreslene vyjadrenia nedaju vysvetlit.
A kde je ta demagogie přesně?
Protest Aston Martin zamítnut.