Jakémukoli jezdci, jehož vůz se během kvalifikace nebo ve sprint shootoutu zastaví na trati, nebude povolena další účast v této části
RF nehraje roli
Jakémukoli jezdci, jehož vůz se během kvalifikace nebo ve sprint shootoutu zastaví na trati, nebude povolena další účast v této části
RF nehraje roli
10 ran holí bych ponehal, jen bych podle míry provinění upravoval pevnost hole.
Začal bych Maxovým bičíkem a končil lopatou.
Fašisti se dočkali tvl
Jinak Hulk jen napomenutí, já už tohle nechápu
Co? O čem teď mluvíš?
Fašistický pravidlo o tom konci v q při zastavení na trati.
Takhle si Sainz odrovnal ještě 3 gumy
Tohle nema uroven, vcera s Norrisem, dneska uz zase nad necim uvazujou kdyz by to melo byt jasne dane, muzou jezdit bez pravidel.
Co je na tom fašistického?
Nesmyslně přísný.
Súhlasím, absolútne sprosté pravidlo.
Na druhú stranu, bohužiaľ je aktuálne platné a teda AM bojuje “ako može” čo mi príde v poriadku.
No, ale to pravidlo mluví o zastavení - na nějakou dobu. Ne, že se pilot roztočí a chvilku stojí, než se rozjede a co si budeme povídat, otázka mazání časů i pilotů co způsobují red flag nebo yellow by mělo být
pomsta za sprint. citim krivdu. fuck it
Právě proto potřebují komisaři nad sebou bič.
A když FIA není schopná dělat pořádne svou práci za kterou je královsky placená, tak se musí vytvořit pravidla ze kterých se nedá vykroutit.
Křivdu? já teda cítím využití pravidel, tak aby oproti konkurenci získali výhodu. Nemůžeš všude aplikovat svůj revange mindset
to ze AM protestuje je ale v poriadku. mne ide o dovod, preco protestuje, vidim to jak to vidim a nezmeni sa to.
focus na nedelu
No říkám. Vyloučení Sainze dá možnosti Alovi pro zítřek a Strolla to posune na gridu, prostě kalkul v rámci pravidel …
podla hesla Hate the game, not the players, no.
nepaci sa mi to proste, to je cele
já to chápu, podle mne je to zase pravidlo, co není domyšleno. Navíc komisaři a vedení závodu mělo víc, než dost času upozornit Ferrari
Dnes Carlos zastavil. Úplne to isté sa stalo aj včera Charlesovi, nie?