A co překrucuju? když jedno odpovídám s beamwings a druhé s fotkou podlahy? ne Ferdo, to ty si zase něco nepochopil, placl si nesmysl a místo toho zase kopeš
Pro Tebe určitě ano, když si mě zaměňuješ se Situsem.
Tak díky za potvrzení, že si zase placal nesmysly a nemáš zase špetku sebereflexe, hezký den
Takže AT Hugo, AM Boss a při crashy bude Hugo Boss?
Vsadím se o cokoliv, že nejenom že netušíš jak funguje foukaný difuzor, ale ani normální difuzor, dokonce ani difuzor u karburátoru.
Nejspíš netušíš ani, proč motor vrčí a jak auto zatáčí.
Škoda že se ti na to nemůžu zeptat bez Google, to by byl zase kabaret jako posledně s letadlem, dieselem v F1, nebo čtyřválcem.
Jsi jeden ze tří největších komiků tohoto fóra, pokračuj.
Boss bourat nebude
Komiku, zase chodíš na foru, protože já? Nemáš jiný smysl života, než mě? Jinak díky za potvrzení, že nemáš tušení o aero oblasti proudění vzduchu😀
Realna farba je pekny hnus (teda aspon ako vyzera priamo na trati). Uplne ine ako predvadzacie obrazky. A hlavne v tej kombinacii s karbonovymi castami je to totalne nevyrazne a tuctove. Zatial asi najhorsie lakovanie.
True, AM zatím s AT nejlepší livery
Aston zatím suverénně vede
Tak není to carbon a trochu barvy, jak u většiny týmů zatím
Evidentně je to karbon a ještě méně barvy.
To auto jako celek na mě působí super, tahle zelená je dobrá
Jo, neměň něco, co funguje
Když se člověk podívá do různých světových webů o F1, tak se zdá, že Aston vrazil více finančních prostředků do propagace, než do vývoje letošního vozu.