Aston Martin odhalil svetu monopost AMR24 | Magazín F1 - F1online.sk

A co překrucuju? když jedno odpovídám s beamwings a druhé s fotkou podlahy? ne Ferdo, to ty si zase něco nepochopil, placl si nesmysl a místo toho zase kopeš :smiley:

je pro tebe náročný sledovat celkovu diskuzi? :smiley:

1 Like
1 Like

Pro Tebe určitě ano, když si mě zaměňuješ se Situsem.

Tak díky za potvrzení, že si zase placal nesmysly a nemáš zase špetku sebereflexe, hezký den :slightly_smiling_face:

Tady více zesvětlené

1 Like

1 Like

Takže AT Hugo, AM Boss a při crashy bude Hugo Boss? :grinning:

1 Like

Vsadím se o cokoliv, že nejenom že netušíš jak funguje foukaný difuzor, ale ani normální difuzor, dokonce ani difuzor u karburátoru.
Nejspíš netušíš ani, proč motor vrčí a jak auto zatáčí.
Škoda že se ti na to nemůžu zeptat bez Google, to by byl zase kabaret jako posledně s letadlem, dieselem v F1, nebo čtyřválcem.
Jsi jeden ze tří největších komiků tohoto fóra, pokračuj.

1 Like

Boss bourat nebude :smile:

1 Like

Komiku, zase chodíš na foru, protože já? Nemáš jiný smysl života, než mě? Jinak díky za potvrzení, že nemáš tušení o aero oblasti proudění vzduchu😀

První dojmy :smiley:

1 Like

Realna farba je pekny hnus (teda aspon ako vyzera priamo na trati). Uplne ine ako predvadzacie obrazky. A hlavne v tej kombinacii s karbonovymi castami je to totalne nevyrazne a tuctove. Zatial asi najhorsie lakovanie.

True, AM zatím s AT nejlepší livery

Aston zatím suverénně vede :wink:

Tak není to carbon a trochu barvy, jak u většiny týmů zatím :grinning:

Evidentně je to karbon a ještě méně barvy.

To auto jako celek na mě působí super, tahle zelená je dobrá :wink:

1 Like

Jo, neměň něco, co funguje :slightly_smiling_face:

1 Like

Když se člověk podívá do různých světových webů o F1, tak se zdá, že Aston vrazil více finančních prostředků do propagace, než do vývoje letošního vozu.