A jak víš, co je pravděpodobné na 2026 se změnou pravidel?
Však ano, je to volba na slepo s tím, kdo trefí 2026
jenže to byl rok 2022, a přece jen od té doby už to budou dva roky a ani Alo nezastavuje čas a sám si to uvědomuje
Ve předu push rod ne? místo pull
Tak to vypadá, že zůstali u push rod vpředu.
jj zůstali u toho, uvidíme jestli na celou sezonu
Ono na konci dna asi dost vela bude zavisiet od toho, akym smerom sa bude uberat vyvoj v Astone, respektive v Mercedese. Ak Aston aj tento rok urobi vyrazny skok vpred a Mercedes bude naopak dalej tapat, tak Mercedes vobec nemusi byt lukrativna volba. Ak by Aston mal aj nadalej za spi.ckou jasne zaostavat a Mercedes aspon obcas vyzve Red Bull, tak by Alonso pripadnym prestupom mohol len ziskat. Ale mas pravdu, ze to do istej miery volba na slepi, kto trafi rok 2026. Tiez je pravda, ze Mercedes sa v tomto smere javi byt perspektivnejsia volba ako Aston, na rozdiel od nich v poslednych rokoch patrili k dominatorom V F1, takze poznaju recept na uspech.
Přesně to jsem myslel, ale smaozřejmě je tam tolik faktorů co do toho vstupují, že si jen musíme počkat, jak se to vyřeší
Na co se to koukám?
Úprava zakončení podlahy, aby se vzduch od bočnic dostaval k difzoru ze spodu i
Výfuky mají své místo určené pravidly.
Žádné vychytávky typu foukaný difuzor se konat nemůžou.
Aje já nikde nepíšu o foukaném difuzoru, tam týmy jednoznačně tlačí proudění vzduchu na difuzor, aby se vytvářel přítlak
Máš ještě jeden pokus. Začni porornějším přečtením mého původního příspěvku.
máš jeden pokus, kde se píše o foukaném difuzoru jinde, než v tvém příspěvku
Kopírovat už umíš. Teď už jen přečíst co jsem napsal a nakonec pochopit.
Ferdo, ty si s tímhle přišel, nikdo tu nepsal o výfucích a foukaném difuzoru. Psal jsem o tom, že týmy se snaží směřovat proudění vzduchu na difzuor ze spodu, co je na tom tak těžkého na pochopení?
Nějak ses v rom svém oblíbeném překrucování zauzloval.
Na fotkách lakovanie celkom pekné, dokonca aj na aute zostalo dosť farby ale na tých reálnych záberoch s trate to auto vyzerá hrozne. Skoro na ňom nevidno farbu len sa leskne.