Takže letos win s AM a příští rok s Mercedesem? Ok
Jsme skromný
Ale Alonso loni dokázal na Astonu předčit Leclerca, Russella, Sainze
"Pokud chci pokračovat v jízdě, je to proto, že vím - počínaje od sebe - že mohu dát týmu 200 % na trati i mimo ni.
Skromnost nade vše. Jen mi nějak nevychází jeho počty.
V letech 2005-2006 odborná veřejnost u Alonsa psala o mačkání 120%
Dnes je to již 200%
Mě vše vychází.
Pak se najednou ta dvojka ztratí a vše bude v … háji.
Dobre dokazali to napr aj obaja jazdci z Mclarenu, a pritom Mclaren mate vsetci za amaterov napr aj podii dali viac ako tuto zbytocne protezovany AM
Já McLaren za amatéry opravdu nemám A naopak bych řekl že se letos co by vyzyvatelům RedBullu věří nejvíce právě McLarenu.
Možná proto, že McL použil stejné nápravy jako RB.
Letos může být vše jinak.
Oki a ak teda k RB a McL pridas silnejuce Ferrari a Mercedes ktory tiez nemozes velmi vyhodit zo spicky startoveho pola, tak ti v nej fakt neostane priestor pre AM. V poradi piaty z desiatich je uz stred, nie spicka.
Však uvidíme kde bude letos Alonso, tohle je trochu na kříšťálovou kouli a i když můžu vypadat že ji mám, tak nemám Jestli to bude sotva na body, pak budou mimo TOP, to je jasný.
Noo, uvidíme jestli rok 2023 pro AM nebyl jen dozvuk vědomostí lídí přebraných od RB. Vzhledem k vývoji v 23 si myslím že trochu jo. Vidím to u nich na to že budou možná bojovat s Alpiny nebo RB Visou (bléé název) taky hlavně proto že mladej Stroll je marný. Proto možná Ála mluví o jezdění na 200% - že má vozit body za oba piloty!
Antonelli je za mna zatial otaznik, moc by som s nim nekalkuloval. Ale aj keby to malo byt tak ako hovoris, potom pre mna visi vo vzduchu otazka, preco by mal Alonso chciet ist do Mercedesu? Uz z Alpine odisiel, lebo sa mu nepacilo, ze ho vnimali ako “prechodny projekt” kym nebude zrely Piastri. V Mercedese by bol v podobnej situacii. Videl by som to inak, keby mal mat Mercedes dominantne a vitazne auto. Vtedy by to aspon ako tak davalo zmysel, lebo Alonso by mal minimalne pocas tych dvoch rokov vidinu bojovat o titul. Ale takto? Ist na dva roky do Mercedesu, kde je jasne, ze boj o titul je nepravdepodobna zalezitost a kde je jasne, ze ho pri prvej prilezitosti nahradia svojim mladikom…neviem, co by tym Alonso ziskal. To ani nehovorim o tom, ze by si musel zvykat na nove auto a v Russellovi by mal urcite silnejsieho kolegu, ako je Stroll (aj ked uznavam, ze Alonso je v tomto velmi komplexny a nemyslim si, ze by si musel dlho zvykat). To uz je rozumnejsia volba ten Aston Martin, tam ma Alonso miesto iste a moze dufat, ze Lawrence Stroll z toho celeho urobi vitazny projekt. Moj nazor. Ine by to bolo, keby mu Mercedes bol ochtony ponuknut dlhodobu zmluvu, ale taka moznost podla mna na stole nie je.
Vždyť je to jiný, než na těch fotkách prezentaci
Vždy je to až o reálným autě na trati
To podseknutí extrém co?
Podkesnutní připravený na zúžení zadku, čekám to až v Bahrajnu, aby neukázali všechno