Aston Martin odhalil svetu monopost AMR24 | Magazín F1 - F1online.sk

Prehupli sme sa do druhej polovice. Aston Martin sa stal v poradí šiestym tímom, ktorý svetu odhalil svoj nový monopost pre rok 2024. Jedno z prekvapení minulej sezóny si bude priať, aby sa AMR24, na rozdiel od jeho predchodcu, darilo v celom priebehu roka.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/142181/aston-martin-odhalil-svetu-monopost-amr24

Stále zelený.
Ten Aston snad nikdy nedozraje. :stuck_out_tongue:

200km v Silverstone dnes k tomu.

Alonso: "V roce 2025 budu pravděpodobně jediným šampionem k dispozici, takže jsem v dobré pozici. Zároveň se musím rozhodnout, jestli chci v budoucnu pokračovat v závodění. Nemluvil jsem s Mercedesem, moji prioritou je v tuto chvíli Aston Martin.

Snáď budú nejaké paparazzi fotky, lebo tieto rendery nič moc teda …

Takže nevylučuje Mercedes, to je dobrý znamení pro @PUFF

Se klepe v koutě :face_with_hand_over_mouth:

1 Like

2 Likes

@Situs tak AM dokázal shodit kila dolů přes zimu taky

Aston Martin uz nie je povazovany za stred pola? :smiley: riadne sa nam rozsirila ta spicka ked tam patri aj piate muzstvo vlanajsej sezony :smiley: velmi smiesny tento hype okolo nich, vela penazi a malo muziky

1 Like

Akcie klesly o vic jak 150 liber (: Trosku hypu bude $troll potrebovat. :smiley:

Tak vtipně AM řekl, že jde o livery dnes :sweat_smile:

Otazne je, ci Mercedes nevylucuje Alonsa.

Proč by to Mercedes ve své situaci dělal?:thinking:

Ten hype je opodstatneny tym, ze Aston Martin medzi sezonami 2022 a 2023 dokazal urobit velmi vyrazny vykonnostny skok vpred. Z timu, ktory v roku 2022 bojoval na konci, pripadne mimo prvej desiatky, sa stal tim, ktory pravidelne ziskaval podia. Sice nedokazali drzat vyvojove tempo pocas celej sezony, ale aj tak to bol vyrazny posun. Minimalne ukazali dost velky potencial, preto som zvedavy, ci sa im nieco podobne moze podarit tento rok. O to viac, ze uz by mala byt hotova aj ich nova smart tovaren ak sa nemylim.

1 Like

Ja neviem ake moznosti Wolff zvazuje, pripadne bude mat v roku 2025 na stole. Ja by som sa na mieste Mercedesu pozeral po niekom z mladej generacie. Taky Piastri sa mi zda byt ovela lepsia volba ako Alonso, ak by sa ho podarilo vyslobodit zo zmluvy s Mclarenom. A ak nie on, tak Sainz. Ten vyzera byt tak ci tak nakloneny prestupu do Audi, takze si bude hladat nieco iba na rok 2025, cize by Mercedes mohol zobrat na rok jeho a potom by uz bol volny Piastri.

Kdyby neměl Mercedes v přípravě mladé jezdce, hlavně Antonelliho, tak možná, ale vzhledem k situaci bych chapal Alonsa na 2 roky a potom Antonelliho

1 Like

Ano, z poslednych miest sa dostali k strednym prieckam a presne tam aj je ich miesto, spolu s Mclarenom a Alpinom