Něco tam je divného.
Vypadá to jako kamufláž aneb Mercedes v Barce 2022.
Však Dan řekl, že tam budou odkrývat díly postupně v testech a pak i ve čtvertek FP v Bahrajnu
Can you give us a overview on what’s changed on the car for this year? Did you change the pull rod, push rod suspension configuration for the car going into this season?
Dan Fallows: So we’ve made changes all over the car. It’s very different in many ways.
Fallows: The majority of the parts have changed on it, but it is really still essentially a strong evolution of last year’s car. So we have kind of built on the end of AMR23. The obvious things that you’ll see that are different are things like the front nose and front wing.
Fallows: Bodywork will be different, but there’s also obviously quite a lot of stuff under the hood, which hopefully you won’t see. But we will obviously try and keep some of that under wraps. The front suspension layout, which I think is what you’re referring to, that’s a similar layout to what we had on AMR23, so still a push rod. We’ve inherited new suspension from Mercedes
Fallows: Obviously they give us the gearbox and the structure of the rear suspension, so that has changed slightly from last year as well. So there’s a change on the rear, but the front is very similar.
Ano, do vývoje moc nevložili, asi tak 10 liber, protože proč by to dělali, že?
Já nevím. Jsem vstával před chvílí.
Jsem to nestudoval…
Jen jsem se podíval a přijde mi to divné.
Už jen to přední zavěšení… Takovej kříž? Haha.
To je zavěšení, co bude mít Mercedes
Pro Ferdu žel naopak, na tom autě v Astonu dobře mákli
Zas mas problem s ocami a nevies citat? Pre istotu zopakujem - AM zatial najhorsia livery (ta skutocna na trati, nie ta z predstavenia a obrazkov). AT zatial asi najlepsie. Vela ocakavam aj od Ferrari, no uvidime zajtra.
A který tým kromě Haasu nemák?
Ferrari a Mergl udělají nejvíce změn. Na Renaultu zůstal původní pouze volant. Visa taky patří k vozům, které velice výrazně pozměnilo svou koncepci.
Williams se Sauberem bude ve změnách slabší průměr, ale množstevně asi na úrovni RB, který nejspíše bude hlavně ladit detaily, ale do velkých změn se pouštět nemusí.
Atd…
A vždyť kde je problém
Já jen, že všude je přeastonováno. Nejenže je to otravné, ale většinou je za takovou masáží kryté nějaké fiasko.
Dnes maj prezentaci nového vozu, co bys čekal
Počkej vlastně, takže teď to bude Push Push?
Tak jsem si to tak nějak letmo prolétl a jsem z toho rozpolcený.
Nějaký divný to je.
Tak proč se předvádění nového vozu nedrží?
Proč Alonso vytahuje Hamiltona, nebo mechanika z McLarenu?
Takové odvádění pozornosti v tak slavný den k jiným tématům se Strollovi vůbec nemusí zamlouvat.
Až tě to rozrušilo
Mě rozruší až rozluštím se za tím vším skrývá.
Skryva sa za tym karbon
Kontrovezia som si crackol F1 2012, lebo nie je nikde už origo dostupná na PC, ani steam/CD. Iba prepredajci za 60eur. Je to podľa vás morálne vphoode?