vsak to cele zacalo na tom, ze ty nerespektujes jeho nazor, ze je vacsia vyzva postavit novy tim ako vyhrat s Ferrari.
Samozrejne,ze to nemusi byt jeho priorita, podobne ako to ani nemusi byt kazdeho tuzba. Potom su ale jeho slova o tuzbe pracovat vo Ferrari a so Sirom len prazdne PR kecy. Kazdy, kto po niecom tuzi, sa to snazi naplnit aj za cenu urcitych kompromisov.
Podla dostupnych info vsak Newey kladol Fredovi nespnitelne podmienky, preto je moj nazor na neho takyto.
To mu nepiš, teď tu budeš mít od něj scenku, kde sebou bude hazet o zem, jako dítě, že on nic
Tie love od arabakov bolo uz len rozvrtvenie povodnej diskusie, kde si nebol schopny respektovat ze podla mna newey nepojde do astonu
Vrat sa na zaciatok tohto vlakna, je to tam biele na ciernom
no ja neviem kedy a co povedal o Ferrari a Hamiltonovi, registrujem len jedno vyjadrenie, ktore som odcitoval.
Na otázku, či ľutuje, že odmietol postup z Maranella, Newey odpovedal: „Emocionálne, myslím, do urcitej miery, áno.
“Ale rovnako ako napríklad spolupráca s Fernandom a Lewisom by bola báječná.” Ale nikdy sa to nestalo. Niekedy sú to okolnosti, je to tak."
ja z toho citam, ze samozrejme by to bolo fajn ale nevadi.
Inak ja tiez trochu tuzim po Rolls Royce ale aj keby mam tolko penazi, tak si radsej kupim Ferrari + Range Rover za tu istu cenu Jazdit v RR by vsak bolo bajecne.
mozno som nejake vyjadrenia Neweyho nezachytil ale aj tak viem pochopit, ked clovek zmeny tuzby. Nerobil by som z toho dramu.
Ano, tam kdy si nedokazal respektovat názor někoho jiného a musel si mít pravdu v tom, že největší výzva v F1 je titul s Ferrari.
Jj podla vyjadrenia Hilla pekne to sedi do agitky chapem
Az ked Newey povie ze ide do Astonu a ze to prenho je lepsia volba ako Ferrari, tak tomu budem verit
Napisal som nazor, to ako si ho interpretujes ty, uz ide mimo mna
Ked mam kontrovat Hillovi tak najlepsia volba by bola pre Neweyho ostat v RB. Fantasticky projekt plnokrvnej pretekarskej stajne s vlastnymi motormi s ambiciou stavat hypersporty. To je fakticky Ferrari bez cervenej farby a bez historie. Kedze sa tam ale rozkmotrili tak musi Newey lovit z toho co zostalo. No a z toho co ostalo sa asi najlepsie javi zeleny RB z Wishu. Vo Ferrari by sa len hadal s Fredom a Mercedes ma prilis zabehanu masineriu aby to cele prestavali okolo Neweyho. AM je asi najlepsie schopny poskytnut maestrovi dostatocne volnu ruku a zaroven to zastresit pod zivatoschopny projekt.
V pohodě, přečti si to po sobě, máš to ze začátku diskuze
Nikto z toho nerobi dramu, len tu vyjadrujeme svoje nazory.
Newey mal uz 2 krat (podla inych info vraj 3 krat) moznost vyjednavat o zmluve s Ferrari. Ani raz vsak nedospel k dohode. S Astonkom vyjednaval len raz a hned sa aj dohodol. Co bolo za tym? Ze mu dal Stroll viac prachov? Ze ma Astonko lepsie vybavenie ako Ferrari, pricom mu nevadi zastaraly aerotunel v RBR? Ze je to v Britanii?
Ak su toto vsetko priority Neweyho, tak sa NiKDY nebude vediet dohodnut s Ferrari, lebo jednoducho to nechce a nie je pravda,ze mu je to luto. Ale ludia su uz taki a ani on nie je vynimka,len je dolezitejsie povedat do medii pekne slova. Pre mna je to znak slabosti si nepriznat,ze on nechce tam ist,lebo je to Taliansko, lebo dostane menej prachov, lebo si nemoze so sebou zobrat celu osadu svojich ludi, lebo nemoze rozhodovat o tom, koho prijme a dalsie ine podmienky. Plne chapem Freda,ze sa nenechal vydierat Neweym.
Uz hrame hru ze ja si mam nieco citat? Ok napisem to znovu - titul s ferrari je najvacsia vyzva v poli, ci uz ide o pilota, principala alebo konstruktera, a to je moj nazor
no boh vie kde je vlastne pravda ale chapem ta
Niekto ale fakt nemusi byt fanusikom Ferrari. Specialne Briti maju na to svoj pohlad. Pre nich ma mozno vacsiu cenu prave porazit Ferrari v ich vlastnej hre. Krasne to bolo citit vo filme Ford vs Ferrari.
Ja tomu rozumiem, debata je o schopnosti respektovat aj nazor ze newey do astonu nepojde, neni to o tom preco tam pojde/nepojde
Což ty sám nedokážeš respektovat
Len tliachas pricom vies ze to neni pravda. Byval si lepsi diskuter
Co není pravda? A ty si furt nereagoval, na to, že Ferrari je větší výzva a musel si mít pravdu?
takto ty respektujes jeho nazor