Aston Martin je pre Neweyho najlepšou voľbou, uvažuje Damon Hill | Magazín F1 - F1online.sk

September sa blíži a s ním by malo prísť aj jedno očakávané tlačové vyhlásenie o budúcnosti Adriana Neweyho. Kam legendárny konštruktér zamieri? Už sme počuli viacero zákulisných informácií na túto tému a najnovšie aj názor Neweyho známeho Damona Hilla: Bývalému technickému riaditeľovi Red Bullu by vraj mohol skvele vyhovovať Aston Martin.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/167652/aston-martin-je-pre-neweyho-najlepsou-volbou-uvazuje-damon-hill

To asi jo. Tam už se nic zkazit nedá. Tam může jenom získat.

1 Like

no povedal by som to takto
nieje umenie vyhravat s top zdrojmi, umenie je vyhrat ked tymi top zdrojmi nedisponuje

Tak to by spíš šel do Ferrari ne?

Prej půjde spíš do Ferrari. Říkal Pepa Král. Věřím mu.

Jo, tak když to říká Pepa Král, tak to bude pravda. Jako s Binottem, kterej skončil o rok později, než měl

Pust si poslední Eisking.
70-80% si myslí, že bude ve Ferrari, a že ho potřebují.

Nedělej jim takovou reklamu, nezaslouží si to

To je lásky. :slight_smile:

1 Like

Ach ty Tvoje počty.
Binotto skončil ve Ferrari jako šéf týmu o čtyři roky později než měl.
Přesněji řečeno se šéfem týmu neměl stát nikdy.

Teď se řeší nová věc.
Kelly Piquet je buď těhotná, nebo bude svatba nebo rozchod. :smiley:

Asi jsem byl dneska moc dlouho na twitteru. :smiley:

jestli je těhotná, tak to od Maxe uteče

O čem to píšeš? já píšu o tom, jak Král tvrdil, že Binotto skončí, jako šéf Ferrar před začátkem sezony 2022, což se nestalo.

Jen jsem Tě zneužil ke svému názoru, že Binotto byl ve vedení týmu Ferrari omyl. :wink:

1 Like

brit britovi britsku stajnu.
ako inak.
dufam ze adrian nakoniec podpise ferrari a prijme vyzvu.
rodina doteraz bola velkou brzdou toho celeho.

Reálně, co je ve Ferrari výzva pro Neweyho? (Nemyslím to, jako vtip, nebo rejpání, jen nevidím tu vyzvu skrz to co Adrian už dosáhl ve své kariéře)

Ferrari je v F1 pojem největší a kdyby se Adrianovi podařilo získat titul i s tímto týmem, tak by si upevnil svou nesmrtelnost a třeba smetl ze stolu i Colina Chapmana.
Proti Ferrari je Aston bezejmenný název.

4 Likes

Pro to, aby Adrian byl vnímán, jako velikán F1 nemusí chodit do Ferrari, tím už dávno je.
Naopak AM je větší výzva, mladý tým co buduje základu bez takových financí a zázemí, jako má Ferrari.
Na co jsem narážel je to, že Adrian má tituly v různých obdobích F1 a vybudoval už jeden tym k titulům z ničeho, není větší výzvy v F1.

Tebe sa to takto hodi lebo fandis AMR

Ale ziskat titul s Ferrari je najvacsia vyzva v poli, ci uz si pilot, principal alebo povedzme konstrukter

4 Likes

Aston je riziko. Jakmile přejde k Hondě, tak se bude muset naučit stavět kompletně celý vůz sám.
Přechod ze zákaznického týmu na kompletní tým bude hodně náročný, proto Aston o Adriana tak moc usiluje, ale Adrian tam může šlápnout do pořádného lejna.

1 Like