Za ty prachy bych do lejna šlápl oběma nohama.
On ale nefandí Astonu, on fandí tomu křivákovi co v něm momentálně jezdí.
Tak jako už mnohokrát až odejde, tak změní názor a začne na Aston plivat špínu.
Naštěstí už Alonso nikoho nezajímá a brzy zmizí v propadlišti dějin, bez ovací a s aurou nejpodlejšího člověka co kdy F1 řídil.
Přečtěte si knihu Mechanik, tam to autor popisuje, jak ho všichni v McLarenu nesnášeli za jeho podlost, křivárny a lži.
A nejvíc snad Ron Denis.
A potom se to všechno přesunulo do Ferrari a začlo to nanovo.
Nemyslím si, že pro Adriana jsou peníze hlavním kriteriem.
Samozřejmě si uvědomuji, že do Astonu by mohl přejít se svým kompletním týmem, což by Adrianovi skýtalo jistou dávku pohodlí.
Kdo? Já znám Rona Dennise, ale Denise u McL? Jo, však ho nenáviděl tolik, že mu nabídl smlouvu na 2015 a dál. Další žluč co potvzuje nulové znalosti, Ferda to lajkuje, protože tomu taky prd rozumí
Však píšu, že je to větší vyzývá, než Ferrari
V pondelok rano a uz si sa vytocil na komentari
No, já bych rozdělil výzvu na “sen”. Výzva přece není mít nejlepší zázemí a neomezený zdroje a poskladat to, ale budovat od základu. Sen je vyhrát titul s legednou, o tom, žádná.
Tak co by mělo být hlavním kritériem?
Myšlenkové pochody diskutujících na tomhle fóru
Výzva je sbalit tlustou holku.
Vyzva je titul s ferrari. Nema cenu sa v tom rypat aby tvoj Aston vyzeral lepsie na tom pomyselnom papieri s Neweyho volbami
To chce hodně silný sebezapření😀
Úspěch a hlavně dobré a klidné podmínky. A právě tyhle podmínky se pod Strollem dost mění.
Takže to by musel jedině do Mercedesu. A tam nepůjde.
Aston je ještě dítě a Ferrari… no…
Že ses včera díval na televizi?
U nás se říká: Moje gusto baba tlusto.
Jen aby jsme se ještě nedivili. Když může mít Mergl zájem o Emila, proč by k sobě nepřetáhl i Adriana.
Nevím jestli to stojí za ty prachy. Navíc by to bylo tahání dříví do lesa.
Opravdu si myslím, že je Aliison lepší. + Shovlin.
Ok, takže dostaneš neomezeny zdroje a nejlepší zázemí, reknu ti, ať mi vybuduješ novou tovarnu na čipy včetně jejich vyvoje, to je velká výzva. Větší, než kdybys měl omezeny zdroje a zázemí prakticky nulovy.
Ty tvoje Ferrari brýle
Narativ ako aj vyssie, vyberies si v com je ferrari etablovanejsie ako aston a pises to v tomto duchu
Zrazu je to len o Neweym a o jeho genialite podla teba ze aj s lepsimi zdrojmi s zazemin, na ktore inak nadavas ze to je v taliansku