Aston Martin je pre Neweyho najlepšou voľbou, uvažuje Damon Hill | Magazín F1 - F1online.sk

Za ty prachy bych do lejna šlápl oběma nohama. :smiley:

On ale nefandí Astonu, on fandí tomu křivákovi co v něm momentálně jezdí.
Tak jako už mnohokrát až odejde, tak změní názor a začne na Aston plivat špínu.
Naštěstí už Alonso nikoho nezajímá a brzy zmizí v propadlišti dějin, bez ovací a s aurou nejpodlejšího člověka co kdy F1 řídil.
Přečtěte si knihu Mechanik, tam to autor popisuje, jak ho všichni v McLarenu nesnášeli za jeho podlost, křivárny a lži.
A nejvíc snad Ron Denis.
A potom se to všechno přesunulo do Ferrari a začlo to nanovo.

2 Likes

Nemyslím si, že pro Adriana jsou peníze hlavním kriteriem.
Samozřejmě si uvědomuji, že do Astonu by mohl přejít se svým kompletním týmem, což by Adrianovi skýtalo jistou dávku pohodlí.

1 Like

Kdo? Já znám Rona Dennise, ale Denise u McL? Jo, však ho nenáviděl tolik, že mu nabídl smlouvu na 2015 a dál. Další žluč co potvzuje nulové znalosti, Ferda to lajkuje, protože tomu taky prd rozumí :slightly_smiling_face:

Však píšu, že je to větší vyzývá, než Ferrari

V pondelok rano a uz si sa vytocil na komentari :smile::smile:

1 Like

No, já bych rozdělil výzvu na “sen”. Výzva přece není mít nejlepší zázemí a neomezený zdroje a poskladat to, ale budovat od základu. Sen je vyhrát titul s legednou, o tom, žádná.

Tak co by mělo být hlavním kritériem?

Myšlenkové pochody diskutujících na tomhle fóru :grinning:

Výzva je sbalit tlustou holku. :smiley:

2 Likes

Vyzva je titul s ferrari. Nema cenu sa v tom rypat aby tvoj Aston vyzeral lepsie na tom pomyselnom papieri s Neweyho volbami

1 Like

To chce hodně silný sebezapření😀

1 Like

Úspěch a hlavně dobré a klidné podmínky. A právě tyhle podmínky se pod Strollem dost mění.

1 Like

Takže to by musel jedině do Mercedesu. A tam nepůjde.
Aston je ještě dítě a Ferrari… no…

1 Like

Že ses včera díval na televizi? :smile:
U nás se říká: Moje gusto baba tlusto.

Jen aby jsme se ještě nedivili. Když může mít Mergl zájem o Emila, proč by k sobě nepřetáhl i Adriana.

Nevím jestli to stojí za ty prachy. Navíc by to bylo tahání dříví do lesa.
Opravdu si myslím, že je Aliison lepší. + Shovlin.

Ok, takže dostaneš neomezeny zdroje a nejlepší zázemí, reknu ti, ať mi vybuduješ novou tovarnu na čipy včetně jejich vyvoje, to je velká výzva. Větší, než kdybys měl omezeny zdroje a zázemí prakticky nulovy.
Ty tvoje Ferrari brýle

Narativ ako aj vyssie, vyberies si v com je ferrari etablovanejsie ako aston a pises to v tomto duchu

Zrazu je to len o Neweym a o jeho genialite podla teba ze aj s lepsimi zdrojmi s zazemin, na ktore inak nadavas ze to je v taliansku :smile:

Vzhledem k tomu, že se o víkendu konečně zase pojede, tak ti posílám něco na zlepšení nálady (a připomínku, jak si tvrdil, že se Alo na vodě nemá šanci chytit, když dojel 2)