Aston Martin je pre Neweyho najlepšou voľbou, uvažuje Damon Hill | Magazín F1 - F1online.sk

What?

Nějak jsem nepochopil myšlenku.

Není to jen o Neweyem, zázemí a zdroje vždycky hrajou roli v F1

I když jsi dyslektik a dysgrafik, můžeš si tu knihu koupit v MP3 a poslechnout si ji.
Jsou tam kapitoly, kde by ti praskla cévka z toho co píšou o Alonsovi.
Ale při tvém selektivním chápání věcí je to pochopit nad tvoje rozlišovací schopnosti.
Buď rád, že chápeš že musíš každé ráno do práce a protože jsi tam zbytečný můžeš celý den psát blbosti na web.

Ty si celkovo v inom vesmire pokial sa jedna o Neweyho v Astone :smile: nevadi, takto za mesiac uz budeme mat jasno

2 Likes

Dává to smysl. Aston Martin je pro Neweyho připraven a Newey tam najde podmínky které potřebuje. K tomu Alonso, možná už je i podepsáno. Pro Aston Martin by znamenal obrat.

1 Like

Já? Nevím, kdo tu psal, že je to konspirační teorie, a proč by Adrian nechtěl do yitalie, když je furt v SA.
Říkám, tvoje Ferrari růžový brýle ti to kazí

Nekazi, mne je jedno kde newey bude len sa smejem jak si upravujes realitu aby si si zdvihal dopamin :smile::+1:

1 Like

Pondělí, ani ne 10h a tvůj život závisí na tom urážet lidi, který neznáš, protože nemáš ani basic znalosti F1, nevím co je víc smutný, jestli tvůj život, nebo tvůj život a myslet si, že bys někdy byl brán vážně.

V čem si tu realitu upravuju? Ferrari nemá daleko lepší postaveni ve zdrojích i zázemí, než AM?

Jestli dokážeš napsat jeden jediný příspěvek bez chyby, zaplatím ti psychologa na fulltime na jeden rok, slibuju.

4 Likes

Aston s aramcom a arabakmi rozhodne trie biedu, to mas pravdu

Tak jak teda zivot alebo zivot

5 Likes

U tebe je psycholog zbytečný, ty jsi zralej na psychinu. Když neumíš napsat správně ani jméno, tak nevím o čem se chceš bavit. Jo nechceš, ty nemáš jiný důvod existence, než fungovat, jako neškodný odpad.

Jn, protože u Ferrari nejsou bonusy od FIA navíc, nemluvě o těch arabáčích, co jsou u Ferrari od 2002 :grinning:

Tvůj a botův život.

Aha okej, takze diskusia nebude ale urazky budu pritom som nebol vobec utocny len sme diskutovali vyssie ohladom moznosti ist do ferrari resp do astonu … nejak to stracas jak by povedal klasik ale to je tvoj boj :smile:

No diskuze skončila tam, když jsem ti napsal, že arabáči jsou u Ferrari přes 20 let, nemáš tam k tomu už nic?

Mam, ze v septembri sa dozvieme jak to je, do tej doby ma mozes kludne bavit tvojimi fantasmagoriami dalej :smile:

Co je na tom za fantasmagorii? Viděl jsi akcionarskou strukturu Ferrari?

Teď jsem si všiml toho “King fóra”.
Máš pravdu tvůj poměr mezi počtem příspěvků a jejich likes je nejhorší z celého fóra a to ještě ti další dva zelení pitomci dali 90% likes.
Jsi nejlepší ve statistice lůzrovosti a zbytečnosti.

4 Likes

:grin: :grin: :grin: Prostě tvůj život! Chudák honza to tady už zase při pondělku musí zachranovat proti toxicitě

4 Likes