What?
Nějak jsem nepochopil myšlenku.
Není to jen o Neweyem, zázemí a zdroje vždycky hrajou roli v F1
What?
Nějak jsem nepochopil myšlenku.
Není to jen o Neweyem, zázemí a zdroje vždycky hrajou roli v F1
I když jsi dyslektik a dysgrafik, můžeš si tu knihu koupit v MP3 a poslechnout si ji.
Jsou tam kapitoly, kde by ti praskla cévka z toho co píšou o Alonsovi.
Ale při tvém selektivním chápání věcí je to pochopit nad tvoje rozlišovací schopnosti.
Buď rád, že chápeš že musíš každé ráno do práce a protože jsi tam zbytečný můžeš celý den psát blbosti na web.
Ty si celkovo v inom vesmire pokial sa jedna o Neweyho v Astone nevadi, takto za mesiac uz budeme mat jasno
Dává to smysl. Aston Martin je pro Neweyho připraven a Newey tam najde podmínky které potřebuje. K tomu Alonso, možná už je i podepsáno. Pro Aston Martin by znamenal obrat.
Já? Nevím, kdo tu psal, že je to konspirační teorie, a proč by Adrian nechtěl do yitalie, když je furt v SA.
Říkám, tvoje Ferrari růžový brýle ti to kazí
Nekazi, mne je jedno kde newey bude len sa smejem jak si upravujes realitu aby si si zdvihal dopamin
Pondělí, ani ne 10h a tvůj život závisí na tom urážet lidi, který neznáš, protože nemáš ani basic znalosti F1, nevím co je víc smutný, jestli tvůj život, nebo tvůj život a myslet si, že bys někdy byl brán vážně.
V čem si tu realitu upravuju? Ferrari nemá daleko lepší postaveni ve zdrojích i zázemí, než AM?
Jestli dokážeš napsat jeden jediný příspěvek bez chyby, zaplatím ti psychologa na fulltime na jeden rok, slibuju.
Aston s aramcom a arabakmi rozhodne trie biedu, to mas pravdu
Tak jak teda zivot alebo zivot
U tebe je psycholog zbytečný, ty jsi zralej na psychinu. Když neumíš napsat správně ani jméno, tak nevím o čem se chceš bavit. Jo nechceš, ty nemáš jiný důvod existence, než fungovat, jako neškodný odpad.
Jn, protože u Ferrari nejsou bonusy od FIA navíc, nemluvě o těch arabáčích, co jsou u Ferrari od 2002
Tvůj a botův život.
Aha okej, takze diskusia nebude ale urazky budu pritom som nebol vobec utocny len sme diskutovali vyssie ohladom moznosti ist do ferrari resp do astonu … nejak to stracas jak by povedal klasik ale to je tvoj boj
No diskuze skončila tam, když jsem ti napsal, že arabáči jsou u Ferrari přes 20 let, nemáš tam k tomu už nic?
Mam, ze v septembri sa dozvieme jak to je, do tej doby ma mozes kludne bavit tvojimi fantasmagoriami dalej
Co je na tom za fantasmagorii? Viděl jsi akcionarskou strukturu Ferrari?
Teď jsem si všiml toho “King fóra”.
Máš pravdu tvůj poměr mezi počtem příspěvků a jejich likes je nejhorší z celého fóra a to ještě ti další dva zelení pitomci dali 90% likes.
Jsi nejlepší ve statistice lůzrovosti a zbytečnosti.
Prostě tvůj život! Chudák honza to tady už zase při pondělku musí zachranovat proti toxicitě