ferrari ma kopec malych akcionarov. urcite nie je vylucene, ze niektori maju arabsky povod.
Co konkrétně prosím nevíš?
To nevím. Tam asi nejsou Arabáči. Ale je tam ještě něco horšího. Vanguard.
Jsi lhář a ještě k tomu neschopný a hloupý.
Arabské emiráty nemají žádný výrazný podíl v akcionářské struktuře Ferrari, který by byl veřejně známý. Hlavní akcionáři jsou Exor N.V., Piero Ferrari a různí veřejní investoři. Pokud by některý z fondů nebo investičních společností z Arabských emirátů vlastnil akcie Ferrari, nejednalo by se o významný podíl, který by byl zaznamenán v hlavních veřejných informacích o akcionářské struktuře společnosti.
Arabské investiční fondy se zaměřují na různé globální investice, ale v případě Ferrari nejsou známy žádné významné podíly.
Ved ale o nic nejde, hogr vidi ferrari ako nezaujimavy pre Neweyho, ja vidim aston ako nezaujimavy pre Neweyho
Ja nemam potrebu do krvi hogra presviedcat ze mam pravdu
Hogr ma potrebu do krvi ma presviedcat ze ma pravdu
Duality of a man
Však o čem chceš přesvedčovat, když pravdu nemáš?
Však to je jedna z věcí, ale ježek se tu ohání Aramcem a ani neví, že ve Ferrari se placali šejkové se Schumim a Todtem
No jo, ty sis zase něco vytvořil v hlavě a věříš tomu
Na to presne narazam
Mozeme mat rozdielne nazory a domnienky ale cievka praska len tebe
Mně? Však ty tu vehementně lajkuješ útoky bot na mě, protože mám jinej názor, než ty
zájmena mě/mně také nebudou silná stránka
Oslovuj mě Tripere prosím, tvůj pláč a zoufalství může být ještě intenzivnější, máš pořád rezervy.
tedka se ti sletí celá úderka, chudák Triper, bude zase dostávat tečky za svou IP adresu
Jedinej, kdo se tu sletěl jsi ty s botem
Koukám že Adrian do Astonu je pro mnohé velkým strašákem
Mě to prostě nedá a občas to musím oživit.
Je to taková sranda, když ty svoje noční můry rozvinou.
Kdyby jen Adrian v AM
Přesně tak, pro honzu je velkým strašákem nejen angličtina, ale i čeština
Už je tady druhej alzák, jdou jak pejsci na zavolání .
Ještě bezpáteřní ovečka a bude zábava na několik dní.